Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.028
Gde je nestao harizmatični politikolog Zlatko Lutovac ,da nije i njega neko prebio ???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni žao što nije malo procesiran Gmaz Šormaz. Ali tada bi bilo mnogo negodovanja s liberalne levice…Ih sto mi ga je zao
Jbg, za naprednjake i socijaliste nemam empatiju.
kako on da budne procesuiran kad je on bik u horoskopu a gospodin vucic,koji je zadužen za procesuiranje i sve drugo u našoj prelepoj zemlji,je ribe u horoskop,dakle zemljani i vodeni znaci se slažu po horoskopu,dakle nema ništa otoga..Meni žao što nije malo procesiran Gmaz Šormaz. Ali tada bi bilo mnogo negodovanja s liberalne levice…
Ma daj, malo optimizma.kako on da budne procesuiran kad je on bik u horoskopu a gospodin vucic,koji je zadužen za procesuiranje i sve drugo u našoj prelepoj zemlji,je ribe u horoskop,dakle zemljani i vodeni znaci se slažu po horoskopu,dakle nema ništa otoga..
Po kojoj logici?
Tema postaje prava lista želja za procesiranje.Gde je nestao harizmatični politikolog Zlatko Lutovac ,da nije i njega neko prebio ???
Zaoravaš…ovaj izgleda kao takva botina-debilcina, da se ne bi iznenadio da je pristao da ga njegovi nalupaju, da bi ispao zrtva i pomogao svom voljenom vodji da se pomocu takvih trikova odrzi na vlasti!
Pa ima materijala i zaboravljenih asova,šteta da padnu u zaborav doktor ekonomskih nauka Zlatko LutovacTema postaje prava lista želja za procesiranje.
Ma sumnjam da ću doživeti da vidim. Ali čovek je na vlasti preko 20 godina, ne sme niko da pomisli da na njemu sebi pravi uličnu reputaciju opakog dase. Doduše, i Dačić je neprestano na vlasti otkad pratim politiku, a nije da nije iritantan.
U kakvom je srodstvu sa Lutovcem, tj Zoranom?Pa.
Pa ima materijala i zaboravljenih asova,šteta da padnu u zaborav doktor ekonomskih nauka Zlatko Lutovac
Ne znam ali čim čujem ta prezimena ,odma me asocira na Udbu ?ima i neki pevač LutovacU kakvom je srodstvu sa Lutovcem, tj Zoranom?
Nisu daleko.Ne znam ali čim čujem ta prezimena ,odma me asocira na Udbu ?ima i neki pevač Lutovac
nediraj ih jel to su heroi srbieMa sumnjam da ću doživeti da vidim. Ali čovek je na vlasti preko 20 godina, ne sme niko da pomisli da na njemu sebi pravi uličnu reputaciju opakog dase. Doduše, i Dačić je neprestano na vlasti otkad pratim politiku, a nije da nije iritantan.
Dotični su se rukovodili time da su ga videli na TV pa pomislili da bi bilo dobro da mogu da se hvale pred sebi sličnim uličnim ološem kako su olešili onog što je bio na TV, nego imali qooratu sreću da ih uhvate na delu…
Nesvetom TrojstvuMeni ovo nije logicno objasnjenje. Ovog momka niko zivi ne zna,kakav analiticar. Jel bi ga neko od vas prepoznao na ulici, ne bi. Ovde ima licnog ,
upravo toNesvetom Trojstvu Pogledajte prilog 1635192ĐilasPogledajte prilog 1635193ŠolakPogledajte prilog 1635194JeremićPogledajte prilog 1635195ne treba osoban razlog, dovoljno je da si patriotski nastrojen i glasaš za SNS, već te u mraku čekaju batinaši koji će ti s leđa navući vreću preko glave i mučki te nabatinati.
Takva stvar dogodila se sestri pokojnog dide, Stošija se zvala, od milja Stoša.
Iako, kad malo bolje razmislim, ako nju pokojni zli dida nije volio, izgleda je gospođa bila u pravu i ispred svog vremena.
Zli, bodulski seljani čestitoj ženi napravili sačekušu.
Neko ga je nakada video na TV pa se dosetio da sebi malo diže ulični rejting.Meni ovo nije logicno objasnjenje. Ovog momka niko zivi ne zna,kakav analiticar. Jel bi ga neko od vas prepoznao na ulici, ne bi. Ovde ima licnog ,
Ma dabome, ne možeš da se uzdržiš od botovanja?Јел ово као оно кад су наводно тукли Ђурића на КиМ?
Добра фора. Јадни мали сендвичар.
Ma to je bio on, kako se toga nismo ranije setili? Uaaaaaaa, sram ga bilo!!!Moguće da je lično Đilas to uradio. Pošto kaže da su bila dvojica, onda je bio zajedno sa jednim od svojih klonova. Đilas je u supertajnom eksperimentu koji su finansirali Šolak i CIA napravio gomilu svojih klonova u tajnim podzemnim laboratorijama svuda po zapadu. I evo sad divlja po Srbiji...neka nam je Bog u pomoći