Prethodnica Dmitrija Medvedeva danas stiže u Beograd

Nema to nikakve veze sa nemackim upadom na Poljsku,zato sto se poljska drzava nije ponasala prema nekoj etnickoj zajednici kao prema gradjanima drugog reda,sto Miloseviceva Srbija jeste radila. A rat je prljava stvar,ne mozes ocekivati da bilo koja demokratska drzava igra po fer pravilima sa drzavom koja je otvoreno autokratska i tvrdoglavo ne zeli da se menja u necemu u cemu gresi...Oni i ne priznaju da je to bio rat,da li su objavili ili nisu objavili toliko je nebitna stvar u sustinskom smislu,da je bezvezno i pricati o tome.U pravnom smislu nije bezvezno,ali to je zbog toga sto je pravo disciplina koja je i sama jako licemerna,tako da izbegavati pravo nije nista nemoralno samo po sebi.Narocito to vazi za medjunarodno pravo,koje i nije pravo pravo...
Како није, нацистичка штампа је брујала о насилном протеривању Немаца из Пољске тако да је нацистичка Немачка ту тражила оправдање за агресију.
Исто је били и 1999. год. када је тврђено да се врши протеривање Албанаца. Хајде реци ми колико је Албанаца протерано пре отпочињања варварске агресије НАТО 24.3.1999. год. ?
Уопште ми није јасно са којим правом ратне злочине НАТО и САД оправдаваш када се сви интелектуалци света згражавају над НАТО злочинима у Југославији ?

Зашто је то варваризам зато што су без објаве рата као варвари упали у туђу земљу са којом имају дипломатскоконзуларне односе и сами тим су дужни тој земљи објавити рат што је у складу са Међународним правом.

tvojim roditejima moze da bude bolje ja ne tvrdim da nije , ali ekonomska statistika pokazuje da ogromnoj vecini gradjana je gore nego pre. jer ogromna vecina gradjana je radila u industriji i firmama koje nisu bile na budzetu. 90% tih firmi je upropasteno i zatvoreno od 2000te do danas.

ono sto razlikuje mene od trebe i tebe slicnih jeste sto ja po prirodi nisam covek egoista a vi jeste.

vama je bitno da je samo da su vasa g.uzicai stomak puni dok vas je za sve ostale briga.

Ja licno sam drugaciji, zelim opsti napredak i ne mogu da budem srecan u drzavi u kojoj ogromna vecina mog naroda zivi veoma lose. I ako ja licno zivim i zaradjujem bolje nego ogromna vecina.

90tih ti ljudi bez posla su mogli da se snadju dok danas ne mogu.

Da li si video primer coveka koji nudi na prodaju bubreg jer ne moze da prehrani porodicu ?

toga 90tih nije bilo

Ne secam se toga,bio sam klinac pa ne pamtim sve sitnice...A ti si nasao da pricas da li mi gledamo svoje dupe...To inace nema veze sa vezom,nikada ne gledam iz svog ugla kada pisem o opstim temama,90 procenata ljudi sada zive bolje.Nije samo mojoj porodici bolje. Konkretno,u tom mom gradu,procenat bi bio verovatno manji,posto je 90 procenta negde na republickom nivou...Svi koji su na budzetu zive danas mnooogo bolje nego tada,a ti znas koliki broj porodica u Srbiji zivi na drzavnom budzetu. Pa samo bi ti taj podatak bio dovoljan da povecas onih tvojih 10 posto koji zive bolje,samo ti si subjektivan. Ti i kad imas neke dobre kritike,subjektivan si.Ne mozes da kazes nesto tipa - Privatnio sektor u Srbiji je pod Botom jadan,i da se zaustavis na tome.Svaki LDPovac ce da se slozi sa tim. Ti moras da dodas i ono- 90 posto ljudi sada zivi gore... To je tvoj cist subjektivizam...

Ne secam se toga,bio sam klinac pa ne pamtim sve sitnice...A ti si nasao da pricas da li mi gledamo svoje dupe...To inace nema veze sa vezom,nikada ne gledam iz svog ugla kada pisem o opstim temama,90 procenata ljudi sada zive bolje.Nije samo mojoj porodici bolje. Konkretno,u tom mom gradu,procenat bi bio verovatno manji,posto je 90 procenta negde na republickom nivou...Svi koji su na budzetu zive danas mnooogo bolje nego tada,a ti znas koliki broj porodica u Srbiji zivi na drzavnom budzetu. Pa samo bi ti taj podatak bio dovoljan da povecas onih tvojih 10 posto koji zive bolje,samo ti si subjektivan. Ti i kad imas neke dobre kritike,subjektivan si.Ne mozes da kazes nesto tipa - Privatnio sektor u Srbiji je pod Botom jadan,i da se zaustavis na tome.Svaki LDPovac ce da se slozi sa tim. Ti moras da dodas i ono- 90 posto ljudi sada zivi gore... To je tvoj cist subjektivizam...

e to je to. svi koji su na budzetu zive bolje.

e vidis na budzetu ima maximum 500.000 ljudi a srbija ima 7 miliona stanovnika.

i sad ovih 6 miliona zivi lose, jer im ruku u dzep zavlace ovih 500.000 konstantno ih pljackaju globe i orobljavaju.

taj i takav sistem mora da propadne

to je razlika i zmedju mene i tebe rekoh vec - ti si egoista ja nisam

tebi je bitno da vi na budzetu zivite dobro, a ostali neka crknu ako treba

ja zelim da VECINA zivi dobro. A vecina jeste najmanje 4 miliona stanovnika srbije

a ta ogromna vecina danas zivi lose. veoma lose. upravo zahvaljujuci vama budzetskim parazitima kojima je dobro.

Како није, нацистичка штампа је брујала о насилном протеривању Немаца из Пољске тако да је нацистичка Немачка ту тражила оправдање за агресију.
Исто је били и 1999. год. када је тврђено да се врши протеривање Албанаца. Хајде реци ми колико је Албанаца протерано пре отпочињања варварске агресије НАТО 24.3.1999. год. ?
Уопште ми није јасно са којим правом ратне злочине НАТО и САД оправдаваш када се сви интелектуалци света згражавају над НАТО злочинима у Југославији ?

Зашто је то варваризам зато што су без објаве рата као варвари упали у туђу земљу са којом имају дипломатскоконзуларне односе и сами тим су дужни тој земљи објавити рат што је у складу са Међународним правом.

kami83 je po licnom priznanju homoseksualac i LDP-ovac. Kad to shvatis neke stvari ce ti biti jasnije.

Srpska kultura vuce korene iz vizantijske i ruske kulturne matrice, vera takodje , nacija takodje vuce korene sa prostora danasnje Rusije , izmedju Dona i Volge koji je postojbina slovenskog plemena Srba .
.
TN_Russian_Drunk.JPG

A rat je prljava stvar,ne mozes ocekivati da bilo koja demokratska drzava igra po fer pravilima sa drzavom koja je otvoreno autokratska i tvrdoglavo ne zeli da se menja u necemu u cemu gresi...

Па ће демократска држава бомбардовати ту аутократску државу да би јој отворила очи и извела на прави пут !? :eek:

Razlikuj razlog za bombardovanje,od konkretnih zrtava bombardovanja,to nije isto.aravno da me bole civilne zrtve bombardovanja i da to ne mogu da odobravam. A nije po medjunarodnom pravu,ali je logicno da se desi napad na zemlju koja ne postuje osnovne civilizacijske norme. A Medjunarodno pravo je komplikovan pojam.

Naravno da je 95 % Albanaca koji su proterani od strane srpskih snaga,proterano za vreme bombardovanja.Al,zar je Tebi samo proterivanje kljucni dokaz da je neki narod,narod drugog reda u jednoj drzavi ? Pa u tome mnogo gresis,Miloseviceva drzava je sistematski tretirala Albance kao gradjane drugog reda,ali to je druga tema.Sustina je da nije samo proterivanje pokazatelj.

Razlikuj razlog za bombardovanje,od konkretnih zrtava bombardovanja,to nije isto.aravno da me bole civilne zrtve bombardovanja i da to ne mogu da odobravam. A nije po medjunarodnom pravu,ali je logicno da se desi napad na zemlju koja ne postuje osnovne civilizacijske norme. A Medjunarodno pravo je komplikovan pojam.

Значи теби је логично злочиначки бомбардовати једну земљу зато што ти се не свиђа политика те земље ?

Naravno da je 95 % Albanaca koji su proterani od strane srpskih snaga,proterano za vreme bombardovanja.Al,zar je Tebi samo proterivanje kljucni dokaz da je neki narod,narod drugog reda u jednoj drzavi ? Pa u tome mnogo gresis,Miloseviceva drzava je sistematski tretirala Albance kao gradjane drugog reda,ali to je druga tema.Sustina je da nije samo proterivanje pokazatelj.

ovo sto ti propagiras ovde je otvoreni nacizam

nacizam koji kaze da amerika ima pravo da napadne, okupira i ubija svakog ko ne postuje njihov obrazac ponasanja.

i hitler je tako svojevremeno napadao drzave i okupirao ih jer nisu postovale "proklamovane nacisticke civilizacijske norme"

postovanje civilizacijskih normi je potpuno subjektivna stvar. ono sto je za tebe civilizacijski i moralno za mene ne mora da bude.

e to je to. svi koji su na budzetu zive bolje.

e vidis na budzetu ima maximum 500.000 ljudi a srbija ima 7 miliona stanovnika.

i sad ovih 6 miliona zivi lose, jer im ruku u dzep zavlace ovih 500.000 konstantno ih pljackaju globe i orobljavaju.

taj i takav sistem mora da propadne

to je razlika i zmedju mene i tebe rekoh vec - ti si egoista ja nisam

tebi je bitno da vi na budzetu zivite dobro, a ostali neka crknu ako treba

ja zelim da VECINA zivi dobro. A vecina jeste najmanje 4 miliona stanovnika srbije

a ta ogromna vecina danas zivi lose. veoma lose. upravo zahvaljujuci vama budzetskim parazitima kojima je dobro.

Boze Tihi,pa ja sam LDP-ovac,kakav crni Budzet,ja mrzim da imamo drzavu koja se toliko mesa u sve,sve si pomesao.Prvo,vise je od 500.000 ljudi koji zivi na budzetu.Npr. uopste tu nisi racunao penzionere,jer nasa inteligentna drzava deo PIO fonda puni iz budzeta.pa onda racunaj i clanove tih porodica,svi oni zive bolje.

A sto se tice privatnog sektora,to je jadno,priznajem,ali i od onih koji su u privatnom sektoru,vise od polovine zivi bolje.Da ne pricam o bankarima koji sada imaju ko zna koliko veca primanja nego u Cobijevo vreme. Naravno da treba j.bati budzetske parazite,ja se slazem sa time.

eto,ja npr. mislim da bi svim budzetlijama trebalo skresati platu za 10 posto,a penzionerima za 20,ali bi se protiv toga prvo pobunili ovi 'tvoji'...I jos ispada onda da ja stitim budzetske parazite.

Значи теби је логично злочиначки бомбардовати једну земљу зато што ти се не свиђа политика те земље ?

Ne,logicno je da demokratske zemlje bombarduju zemlju koja se ponasa kao da zivi u 18 veku,pa tretira jednu etnicku grupu kao g.vna. Tebi to nije logicno ?

Daj bre,gde ode ova tema,odoh...

Значи хтео сам да ти кажем да мене као просечно образованог грађанина Србије не можеш да убедиш у те теорије о демократском западу.

А зашто, зато што је НАТО искористи лажну оптужбу Рачак 1999. да изврши варварску агресију као и силе Осовине напад на радио станицу Глајвиц 1939.
Када су нацисти ушли у Пољску они су вршили насиље над цивилима и протеривање исто када је НАТО ушао у јужну покрајину Србије и протерано је званично око 250 000 људи број је већи око 300 000 чиме је прекршена Женевска конвенција.

Прекршена је и Хелсиншка декларација о неповредивости граница у Европи чији су потписници и земље агресори .

Мене као просечно образованог човека не можеш да убедиш да демократске земље врше агресију јер то демократске земље не чине.
Агресију врше варварске земље.

Значи хтео сам да ти кажем да мене као просечно образованог грађанина Србије не можеш да убедиш у те теорије о демократском западу.

А зашто, зато што је НАТО искористи лажну оптужбу Рачак 1999. да изврши варварску агресију као и силе Осовине напад на радио станицу Глајвиц 1939.
Када су нацисти ушли у Пољску они су вршили насиље над цивилима и протеривање исто када је НАТО ушао у јужну покрајину Србије и протерано је званично око 250 000 људи број је већи око 300 000 чиме је прекршена Женевска конвенција.

Прекршена је и Хелсиншка декларација о неповредивости граница у Европи чији су потписници и земље агресори .

Мене као просечно образованог човека не можеш да убедиш да демократске земље врше агресију јер то демократске земље не чине.
Агресију врше варварске земље.

upravo tako

zato je amerika jedna varvarska i nacisticka zemlja.

ovo sto ti propagiras ovde je otvoreni nacizam

nacizam koji kaze da amerika ima pravo da napadne, okupira i ubija svakog ko ne postuje njihov obrazac ponasanja.

i hitler je tako svojevremeno napadao drzave i okupirao ih jer nisu postovale "proklamovane nacisticke civilizacijske norme"

postovanje civilizacijskih normi je potpuno subjektivna stvar. ono sto je za tebe civilizacijski i moralno za mene ne mora da bude.

Pa da,za mene je civilizacijski da normalno pricam sa ljudima,a za Cobija je civilizacijski da salje DB da hapsi albanske babe,i to su kobajagi dva ravnopravna misljenja...

Nije to nikakav nacizam,ja samo pokusavam da objasnim logiku u zapadnom ponasanju prema Srbiji tada,a logika je upravo ova koju sam objasnio...Nacisticki je drzati se cvrsto unitarnosti svog drustvenog uredjenja,i anatemisati sve one koji misle da politicko uredjenje tvoje drzave treba da se promeni. Po tebi je onda i nacisticka metoda kada Nemacka zabrani Nacionalsocijalisticku partiju,jer ta partija ne neguje vrednosti koje neguje nemacka drzava.

Ne,logicno je da demokratske zemlje bombarduju zemlju koja se ponasa kao da zivi u 18 veku,pa tretira jednu etnicku grupu kao g.vna. Tebi to nije logicno ?

Daj bre,gde ode ova tema,odoh...

:hahaha:Pa ti si lud....
Ko bre Amerkinacima daje za pravo da se mesaju u unutrasnju politiku bilo koje zemlje!?
I o kakvoj ti demokratiji pricas!?:confused::rotf:

Poslednja izmena:
ja necu da sam deo te zapadne civilizacije jer po veri kulturi i naciji pripadam istoku

Srpska kultura vuce korene iz vizantijske i ruske kulturne matrice, vera takodje , nacija takodje vuce korene sa prostora danasnje Rusije , izmedju Dona i Volge koji je postojbina slovenskog plemena Srba .

Da si ikad igde bio u inostranstvu , sam bi zakljucio da si Rus - jer svaki , ali bas svaki stranac, kad vidi Srbina - misli za njega da je Rus.
Жива истина.
Доживела сам у Немачкој да ме питају из ког дела сам Русије.
У Турској да ми се обраћају на руском језику, а ево, пре два дана у друштву Грка сам сазнала да Српски и Руски језик, који су исти, планирају да науче због евентуалног живота у Београду. /Грк оженио моју другарицу/

У Турској ме је Азербејџанка питала да ли у Србији живи много Руса пошто је мој Руски језик и изговор перфектан. Сви који знају историју ссср-а знају да је Азербејџан био у саставу ссср-а и да им је Руски језик био званичан.

Скоро је Оливра Ковачевић урадила анкету са питањем ''да ли бисте пре дали ћерки да се уда за Руса или Американца?''. 88% грађана је одговорило ''за Руса'', 6% грађана ''за Американца'', пеостали су били неутрални.

Јасно је каква је оријентација Српског народа.

Ето, Драгош и слични спадају у мајушних 6%.:lol:

Само, никако то да схвате.;)

Pa da,za mene je civilizacijski da normalno pricam sa ljudima,a za Cobija je civilizacijski da salje DB da hapsi albanske babe,i to su kobajagi dva ravnopravna misljenja...

Nije to nikakav nacizam,ja samo pokusavam da objasnim logiku u zapadnom ponasanju prema Srbiji tada,a logika je upravo ova koju sam objasnio...Nacisticki je drzati se cvrsto unitarnosti svog drustvenog uredjenja,i anatemisati sve one koji misle da politicko uredjenje tvoje drzave treba da se promeni. Po tebi je onda i nacisticka metoda kada Nemacka zabrani Nacionalsocijalisticku partiju,jer ta partija ne neguje vrednosti koje neguje nemacka drzava.

logika u zapadnom ponasanju je jasna

amerika daje sebi za pravo da okupira, napada i mesa se u unutrasnje stvari svake drzave na ovoj planeti

Isto pravo je sebi davao i Hitler

sto znaci da je americka politika cist NACIZAM

a ja sam kao Srbin krvni neprijatelj nacizma , terora i totalitarizma - samim tim moram biti i neprijatelj takve americke politike.

Slazemo se....da ovaj "demokrata" zna ista o demokratiji ne bi ovakve gluposti izjavljivao!:)
Ako je ovo politika LDP ukinuti sto pre!:ok:

Интересантно колики "демократа"мораш да будеш да би оправдао злочиначку агресију на једну суверену земљу.

Жива истина.
Доживела сам у Немачкој да ме питају из ког дела сам Русије.
У Турској да ми се обраћају на руском језику, а ево, пре два дана у друштву Грка сам сазнала да Српски и Руски језик, који су исти, планирају да науче због евентуалног живота у Београду. /Грк оженио моју другарицу/

У Турској ме је Азербејџанка питала да ли у Србији живи много Руса пошто је мој Руски језик и изговор перфектан. Сви који знају историју ссср-а знају да је Азербејџан био у саставу ссср-а и да им је Руски језик био званичан.

Скоро је Оливра Ковачевић урадила анкету са питањем ''да ли бисте пре дали ћерки да се уда за Руса или Американца?''. 88% грађана је одговорило ''за Руса'', 6% грађана ''за Американца'', пеостали су били неутрални.

Јасно је каква је оријентација Српског народа.

Ето, Драгош и слични спадају у мајушних 6%.:lol:

Само, никако то да схвате.;)

pa meni kad god se neki stranac u inostranstvu obratio obratio mi se kao Rusu. A nisam plav, vec imam crnu kosu i plave oci. Cak mi se i Rusi/Ruskinje obracaju kao da sam Rus :lol:

I onda ce neko da mi kaze da mi pripadamo zapadnoj civilizaciji kad nemamo nikakve slicnosti ni fizicke, ni verske ni kulturne sa glavnim zapadnim nacijama i kulturama.

Back