Preterivanje.

ja od erika znam samo za bananamena :D
dobro ali taj eric je za ciljnu grupu do deset godina starosti

pročitaj ovu knjigu
1719477629481.png

Da li moze da bude premnogo seksa? :think:

U njemackoj postoji recenica “dumm fic*t gut” takvim osobama recimo nikad nije premnogo

Normalnom svijetu može biti premnogo

Recimo ja volim hurmasice ali ih iskljucivo 2x godišnje jedem i jedino u mostaru, nekako mi je to ostalo od djetinjstva, mogla bi u mostaru da ih na kupujem i jedem do bez svesti ali neću, sve sto je previše neće biti dobro

U njemackoj postoji recenica “dumm fic*t gut” takvim osobama recimo nikad nije premnogo

Normalnom svijetu može biti premnogo

Recimo ja volim hurmasice ali ih iskljucivo 2x godišnje jedem i jedino u mostaru, nekako mi je to ostalo od djetinjstva, mogla bi u mostaru da ih na kupujem i jedem do bez svesti ali neću, sve sto je previše neće biti dobro
znaci ti mislis da moze da se pretera sa seksom?
koliko je onda optimalno posto za urmasice kazes dva puta godisnje.

Da li moze da bude premnogo seksa? :think:
Pa ako ne preteraš sa onanisanjem između, teško...
Dolazi lik kod doktora i kaže:
-Doktore, ovaj moj se sav oljuštio, počeo i da me boli.
-Aha, a kako stojite sa seksom?
-Pa, onako, uobičajeno, ujutru pre posla kresnem ženu,
odem na posao, tamo kresnem sekretaricu pre podne,
pripravnicu popodne, posle radnog vremena odem do ljubavnice,
zveknem i nju jedno dva puta, dođem kući, presvučem se
i opalim ženu, izađem sa društvom u kafanu, tamo naghuzim
konobaricu, kad se vratim kući, opet opalim ženu i tako svaki dan...
-Čoveče, pa to vam je od seksa!
-Auuu, dobro je, ja mislio od drkanja...

Može.

Prvo, može i fizički, imao sam situaciju gde sam posle jednog dana sa eminentnom gospođicom zbog nekih tačkica na falusu otišao na institut, jerbo znam tamo neke eminentne dame da ga pogledaju, pride se još naljutim na eminentnu gospođicu misleći čime li me častila. A onda mi doktor kaže da sam zdrav kao japanska prepelica, no "zalagani, sine, malo, pa nećeš imati iritacije".

A može i psihički, kad je nova devojka ok, kad ti je stalna je druga priča.

Brate, pa ona se kreše s tobom radi reda, kao kad mene teraju da pozdravim dame sa malim grudima
ne moze zena da se s tobom krese reda radi kad zena skoro uvek prva inicira seks a ne muskarac.mozda jedino u braku posle 20 godina kad otupite oboje.

neko spomenu suvopicaste da su mrsave i suve zene... jok, mozda su take isto, ali ovo nema veze ni sa ugojenoscu ili anoreksijom, nema veze ni sa mentalnim karakteristikama, nema ni sa biohemijom organizma, vec jedino i samo dal je zena frigos, normalna ili nimfos.

sto tab rece i osta ziv, on ih natera da ne budu suvopicaste :lol: amigo moj, zene ne treba da teras da se napaljuju, ako se ne napali na tebe moz da joj stavljas hepo kocke u sisarku i bajes ko apaci sa sve dimnim signalima, mrka kapa, ima q posle sexa sa takom da ti bude ko da je rendan na rendetu :lol:

Back