- Poruka
- 34.424
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja od erika znam samo za bananamenaEric Bern je zadužen za termin bejanje.
dobro ali taj eric je za ciljnu grupu do deset godina starostija od erika znam samo za bananamena
U spojleru akademski ako može.hoćeš akademski ili u prevodu?
Može jer u nekim situacijama je potrebno da se malo regeneriše energija u protivnom to nije užitakDa li moze da bude premnogo seksa?
Da li moze da bude premnogo seksa?
znaci ti mislis da moze da se pretera sa seksom?U njemackoj postoji recenica “dumm fic*t gut” takvim osobama recimo nikad nije premnogo
Normalnom svijetu može biti premnogo
Recimo ja volim hurmasice ali ih iskljucivo 2x godišnje jedem i jedino u mostaru, nekako mi je to ostalo od djetinjstva, mogla bi u mostaru da ih na kupujem i jedem do bez svesti ali neću, sve sto je previše neće biti dobro
cekaj
jel se onda to kaze
suvopicaste
i
rosnopicaste?
znaci ti mislis da moze da se pretera sa seksom?
koliko je onda optimalno posto za urmasice kazes dva puta godisnje.
znaci ti mislis da moze da se pretera sa seksom?
koliko je onda optimalno posto za urmasice kazes dva puta godisnje.
da mršava ženaСувопичаста моће бити и премшава жена.
Pa ako ne preteraš sa onanisanjem između, teško...Da li moze da bude premnogo seksa?
kako nije?
Nije bitno
mozeDa li moze da bude premnogo seksa?
Brate, pa ona se kreše s tobom radi reda, kao kad mene teraju da pozdravim dame sa malim grudimasta se cudite ybt..ko kad se suncas na moru a nisi stavio kremu sa zastitnim od 50...a partnerka ti suvopicast tip
ne moze zena da se s tobom krese reda radi kad zena skoro uvek prva inicira seks a ne muskarac.mozda jedino u braku posle 20 godina kad otupite oboje.Brate, pa ona se kreše s tobom radi reda, kao kad mene teraju da pozdravim dame sa malim grudima