preterana paznja

• Začetnik teme Začetnik teme wihor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

wihor

Ističe se
Poruka
2.029
sta je bolje?kvalitetan sex ili mali znaci paznje(mazenje,ceskanje,grickanje,pipanje..)po ceo dan.jel to jos nezrela sugestija ili nam je u prirodi da moramo budemo takvi da bi bili srecni.jel to poslednja faza razmazenosti?

podsvesna radionica treba biti otvorena prema svemu jednako,kako bi se razvile nove emocije.ako osoba pozeli da prekine emotivne usluge drugoj osobi,onda pojam ljubavi ozbiljno moze da se dovede u pitanje..

Po kvalitetan odnos nisu dobre nikakve krajnosti.Nikada veza nece uspeti ako dominira odlican seks ili ako dominiraju preterani izlivi osecanja.
Postovanje partnerovih i svojih potreba je presudno uz ogromnu toleranciju.

Zlatna sredina. Vatanje preko dana kao predigra seksu u večernjim satima.

Mada nekad nije loše ne skinuti ruke i usne s nekog celih čarobnih 24h.

Takođe, strast nije sirup da se daje na kašičicu. To živcira.

Možda čak i da ubije seksualni apetit.

ja obožavam male znake pažnje kad se mazimo, češkamo, grickamo, pipamo, igramo, ljubimo... po ceo dan... wihor previše razmišljaš, opusti se malo u ljubavi ne valja razmišljati :)
ako je volim onda mi je i normalno da je mazim, pipkam, grickam, ljubim... i da to želim stalno da radim... kakva je to ljubav ako ćemo samo voditi konverzaciju i spavati u odvojenim krevetima... nismo ortaci...
kad si zaljubljen u neku osobu samo želiš da je što više obasipaš pažnjom, bar ja to želim, naravno i ja želim da budem mažen, češkan, pipkan... :)
kvalitetan sex dođe sam po sebi, njega uvek možeš nučiti ali pažnja je nešto drugo, njom pokazuješ da voliš tu osobu i nikad je dosta :)

za mene je ljubav jasnoca prema onome sto je spolja,nista se ne razvija i ne raste unutar sebe.za mene ljubav moze biti samo u slobodom obliku,shvatio me neko ili ne...preterana paznja je za mene gordost i samoljublje izraslo iz toga....al ajd da ne bi bio skroz konfuzan post,nesto smesno;

Nešto kao što je "preterana" pažnja ne postoji. Zašto bi "preterana" pažnja bila znak gordosti i samoljublja?
Ljubav i pažnja iskazana u ljubavi su nešto najlepše što postoji na svetu i pogrešno je tu određivati šta je dobro, a šta nije i da li je nešto preterano ili ne.
Ako ti nikad nisi osetio potrebu da iskažeš pažnju prema osobi koju voliš ili istu nikad nisi dobio, ne bi trebalo da donosiš zaključke kako je "preterana" pažnja pogrešna ili nešto pogrešno.
Jer ako ti ne vidiš potrebu i nemaš želju da maziš, grickaš, pipkaš, češkaš... osobu koju "voliš" onda je ti ni ne voliš, ti samo propagiraš neku "hladnu ljubav" u kojoj nema nikakve nežnosti već se sve svodi na što kraći sex sa što je moguće manje dodira i potencijalno rađanje dece. To je onda više neka vrsta partnerstva.
Ljubav si pretvorio u neku filozofiju, a to je pogrešno. Sve što si napisao me podseća na film Equilibrium gde su svi lišeni bilo kakve emocije i pažnje.
Ljubav tamo u nekom obliku postoji ali je lišena svega onoga što ljubav u stvari jeste... Ne zaboravi da čak i životinje iskazuju pažnju jedne prema drugima.

A šta, kao, niko od vas ne voli da spoji noć i dan u krevetu sa osobom za kojom ima poludititis? Ma, daj. :manikir:

More, ščepajte tu osobu pred kojom vam odeća spada sama od sebe i u akciju.

Bon apetitte.

sta je bolje?kvalitetan sex ili mali znaci paznje(mazenje,ceskanje,grickanje,pipanje..)po ceo dan.jel to jos nezrela sugestija ili nam je u prirodi da moramo budemo takvi da bi bili srecni.jel to poslednja faza razmazenosti?

podsvesna radionica treba biti otvorena prema svemu jednako,kako bi se razvile nove emocije.ako osoba pozeli da prekine emotivne usluge drugoj osobi,onda pojam ljubavi ozbiljno moze da se dovede u pitanje..
ja glasam i za jedno i drugo :)
i volim kad imamo ceo dan samo da lezimo i ne radimo nista
i da se mazimo i ljubimo
naravno i sex je tu
ali, on je samo deo jednog predivnog trenutka :)

Back