Prete Djokovicu sto je rekao za genocid nad Srbima na Kosovu i da je Kosovo srce Srbije

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126

PODLO, PRETE ĐOKOVIĆU ZBOG KOSOVA! Ovo je skandal nad skandalima! Rekli su mu da to ne sme više da radi...​

Sramota! Ukrajinci na sve strane pričaju o ratu, prozivaju Rusiju i ruske tenisere, a Novaku Đokoviću su zapretili zbog "Kosovo je srce Srbije".
Podigla se velika bura nakon što je Novak Đoković na TV kameri napisao "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju", posle pobede protiv Aleksandra Kovačevića u prvom kolu Rolan Garosa. Đoković se to uradio kako bi pružio podršku svom narodu i posle aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiju u nameri da skrene pažnju međunarodne javnosti na nasilje nad Srbima. Našao se na udaru šiptara, britanskih i američkih medija, hejtera na društvenim mrežama

To što je Nole uradio zapadu nije u redu, ali niko nema problem s tim što se Ukrajinci na terenu protiv Rusa i Belorusa ponašaju kao da su na ulici, a ne na sportskom terenu. Konferenciji za medije da ne pominjemo, Ukrajinka Marta Kostjuk prvo je napravila skandal, nije pružila ruku Beloruskinji Arini Sabalenki, a onda je pričala o ratu u Ukrajini. Devojka je praktično držala miting. Ali, pošto je to dozvoljeno, onda bi i Nole mogao sledeću konferenciju za medije da iskoristi da svetu otvori oči i kaže istinu o tome kako šiptari maltretiraju i ugnjetavju Srbe na Kosovu i Metohiji.

- Rekao bih ponovo. Svestan sam da se mnogo ljudi ne slaže, ali to je, šta je, ali ja stojim uz to. Bez drame na Grend slemu ne mogu i to je to. Ne želim više to da komentarišem, rekao sam šta sam rekao - poručio je Đoković posle pobede protiv Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa.
https://informer.rs/sport/tenis/798990/novak-djokovic-kosovo-metohija-rolan-garos
Antisrpsko manijacko ponasanje zapada prema Djokovicu sto je rekao istinu o genocidu nad Srbima na Kosovu nije u redu zapadu dok Ukrajincima je dozvoljeno da kazu sta i kad god hoce o ratu u Ukrajini, mogu da pljuju i pozivaju na ubistvo Rusa. Gde je tu pravda?

Evo pogledajte kako je izgledalo kad je Kandicka divljacki sa siptarima u Beogradu pljuvala po Srbima sa Kosova koji su govorili o genocidu nad Srbima na Kosovu:

'Srpski patriota Miloš Stojković iz Koalicije raseljenih sa KiM prekinuo je sramnu tribinu šiptarskih plaćenika u Centru za kulturnu dekontaminaciju poručujući da je Kosovo deo Srbije​

- Kosovo je srce Srbije, vratite oteto - poručio je između ostalog on u Centru za kulturnu dekontaminaciju.
Kako saznajemo, on je nešto kasnije udaljen iz sale uz salvu uvreda osvedočenog srbomrsca Nataše Kandić.
- Sedi, budalo! - na sav glas urlikala je Kandićeva.
transparent 'Dobar dan ubicama, laku noć pameti , Kosovo je Srbija' i fotografije koje pokazuju kontinuitet albanskih zločina nad Srbima na KiM koji traju već sto godina, Zavetnici su još jednom pokazali da se ne mire sa nasilnim pokušajem zamene žrtava i zločinaca.
https://informer.rs/vesti/drustvo/3...inuo-sramnu-tribinu-jahjaginih-placenika-czkd

PODLO, PRETE ĐOKOVIĆU ZBOG KOSOVA! Ovo je skandal nad skandalima! Rekli su mu da to ne sme više da radi...​

Sramota! Ukrajinci na sve strane pričaju o ratu, prozivaju Rusiju i ruske tenisere, a Novaku Đokoviću su zapretili zbog "Kosovo je srce Srbije".
Podigla se velika bura nakon što je Novak Đoković na TV kameri napisao "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju", posle pobede protiv Aleksandra Kovačevića u prvom kolu Rolan Garosa. Đoković se to uradio kako bi pružio podršku svom narodu i posle aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiju u nameri da skrene pažnju međunarodne javnosti na nasilje nad Srbima. Našao se na udaru šiptara, britanskih i američkih medija, hejtera na društvenim mrežama

To što je Nole uradio zapadu nije u redu, ali niko nema problem s tim što se Ukrajinci na terenu protiv Rusa i Belorusa ponašaju kao da su na ulici, a ne na sportskom terenu. Konferenciji za medije da ne pominjemo, Ukrajinka Marta Kostjuk prvo je napravila skandal, nije pružila ruku Beloruskinji Arini Sabalenki, a onda je pričala o ratu u Ukrajini. Devojka je praktično držala miting. Ali, pošto je to dozvoljeno, onda bi i Nole mogao sledeću konferenciju za medije da iskoristi da svetu otvori oči i kaže istinu o tome kako šiptari maltretiraju i ugnjetavju Srbe na Kosovu i Metohiji.

- Rekao bih ponovo. Svestan sam da se mnogo ljudi ne slaže, ali to je, šta je, ali ja stojim uz to. Bez drame na Grend slemu ne mogu i to je to. Ne želim više to da komentarišem, rekao sam šta sam rekao - poručio je Đoković posle pobede protiv Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa.
https://informer.rs/sport/tenis/798990/novak-djokovic-kosovo-metohija-rolan-garos
Antisrpsko manijacko ponasanje zapada prema Djokovicu sto je rekao istinu o genocidu nad Srbima na Kosovu nije u redu zapadu dok Ukrajincima je dozvoljeno da kazu sta i kad god hoce o ratu u Ukrajini, mogu da pljuju i pozivaju na ubistvo Rusa. Gde je tu pravda?

Evo pogledajte kako je izgledalo kad je Kandicka divljacki sa siptarima u Beogradu pljuvala po Srbima sa Kosova koji su govorili o genocidu nad Srbima na Kosovu:

https://informer.rs/vesti/drustvo/3...inuo-sramnu-tribinu-jahjaginih-placenika-czkd
Pravda ne postoji. Pstoji samo moć jačega. A da smo mi u poziciji jačega da li bi postupili isto ili slično?

Da slažem se sa time da je ovo što rade Novaku Đokoviću užasno, ali moramo da shvatimo i sa kim imamo posla.

Могу само да нас мрзе они што нас не воле

ti hoces da se krije istina o tome.
Ne, ja neću da se krije bilo šta, ne izmišljaj ono što se tebi dopada da bi se lakše raspravljao sam sa sobom.

Ja hoću da se sazna istina o svemu o čemu treba da se sazna istina, i hoću da se ne mešaju sport i politika.

Da li umeš da isprocesiraš to što sam napisao?

Poslednja izmena:
Ne, ja neću da se krije bilo šta, ne izmišljaj ono što se tebi dopada da bi se lakše raspravljao sam sa sobom.

Ja hoću da se sazna istina o svemu o čemu treba da se sazna istina, i hoću da se ne mešaju sport i politika.

Da li umeš da isprocesiraš to što sam napisao?
Itekako hoces. Dovoljno je pogledati tvoja antisrpska pr´seravanja. Kao fol si protiv politike da se mesa u sportu, gde si bio kad su sankcije uveli Rusiji zbog politike. Da se etnicko cisti Kosovo od siptarije, ne bih ti imao nista protiv da prosiptarski sportisti mesaju politiku i sport.

Itekako hoces. Dovoljno je pogledati tvoja antisrpska pr´seravanja. Kao fol si protiv politike da se mesa u sportu, gde si bio kad su sankcije uveli Rusiji zbog politike. Da se etnicko cisti Kosovo od siptarije, ne bih ti imao nista protiv da prosiptarski sportisti mesaju politiku i sport.
Opet izmišljaš nebuloze da bi se raspravljao sam sa sobom...
Pa super, ako ne umeš bolje, možeš i tako.

Pravda ne postoji. Pstoji samo moć jačega. A da smo mi u poziciji jačega da li bi postupili isto ili slično?

Da slažem se sa time da je ovo što rade Novaku Đokoviću užasno, ali moramo da shvatimo i sa kim imamo posla.
Mi kad smo se oslobodili turske okupacije, dopustili smo poturicama da ostanu sa nama, poturice koji su vecinom cinili genocid nad Srbima tokom okupacije nad Srbima. Kad smo posle ogromnih zrtava posle pobede prvog svetskog rata, mi umesto da stvorimo Srbiju mi na stetu Srba i Srbije stvorili smo Jugoslaviju.

Ne treba mešati sport i politiku.
Бахахахах пуцају на народ а он то зове "политиком"
Да је истина она твоја флоскула да већину албанаца само занима да једу и пију нормално онда се не би отцепили него би остали у Србији где би имало послове и плате

То кажи шиптарским и хрватским спортистима.
Он ће рећи да "и то осуђује"
то су научили од кривославаца, да будеш добра гоја и да се жртвујеш и изгубиш главу само да "не би био на њиховом нивоу"

Западни свет и њихове подгузне муве имају своју верзију права и правде у коју ми никада нећемо успети да се уклопимо. Треба се помирити са том чињеницом. Никад неће успети све да нас сломе и утерају у ту њихову визију морала и правде, одолеваћемо до судњег дана.
Западни свет и њихов морал су трула грађевина. Урушавају се.

Mi kad smo se oslobodili turske okupacije, dopustili smo poturicama da ostanu sa nama, poturice koji su vecinom cinili genocid nad Srbima tokom okupacije nad Srbima. Kad smo posle ogromnih zrtava posle pobede prvog svetskog rata, mi umesto da stvorimo Srbiju mi na stetu Srba i Srbije stvorili smo Jugoslaviju.
Tad ste isto činili što i u Srebrenici ali nije bilo kamera da se snimi!Pobjednici pišu povjest i za 50 godina svi to prihvate kao činjenicu.

Tad ste isto činili što i u Srebrenici ali nije bilo kamera da se snimi!Pobjednici pišu povjest i za 50 godina svi to prihvate kao činjenicu.
Debilan ti odgovor. Cinjenica je da ne bih ste postojali na Balkanu da smo vas isterali zajedno sa turcima kad smo se oslobodili turske okupacije, sa turcima ste vekovima cinili genocid nad Srbima. Grci i Spanci kad su se oslobodili turske i arapske okupacije, kad su izbacili turke i arape ujedno sa njima su izbacili i poturice, pametan i normalan potez. Ludost je zadrzati veleizdajnicke zveri koji su sa okupatorima cinili genocid.

Slike (ima hiljade slika) govore vise od hiljadu reci, sta ste pocinili nad Srpskim civilima oko Srebrenice:
In the photo gallery you will find the testimony about horrific crimes committed against Serbs by Muslim neighbors„From the countless number of Muslim war criminals, not single one faced the justice and conviction, neither in Bosnia,nor in Hague.
https://fbreporter.org/2014/11/29/srebrenicafaceoff/

The massacre in the UN 'safe haven' was not a black and white event, says LEWIS MacKENZIE. As the Bosnian Muslim fighters became better equipped and trained, they started to venture outside Srebrenica, burning Serb villages and killing their occupants before quickly withdrawing to the security provided by the UN's safe haven. These attacks reached a crescendo in 1994 and carried on into early 1995 after the Canadian infantry company that had been there for a year was replaced by a larger Dutch contingent.

The Bosnian Serbs might have had the heaviest weapons, but the Bosnian Muslims matched them in infantry skills that were much in demand in the rugged terrain around Srebrenica. As the snow cleared in the spring of 1995, it became obvious to Nasar Oric, the man who led the Bosnian Muslim fighters, that the Bosnian Serb army was going to attack Srebrenica to stop him from attacking Serb villages. So he and a large number of his fighters slipped out of town. Srebrenica was left undefended with the strategic thought that, if the Serbs attacked an undefended town, surely that would cause NATO and the UN to agree that NATO air strikes against the Serbs were justified. And so the Bosnian Serb army strolled into Srebrenica without opposition.

What happened next is only debatable in scale. The Bosnian Muslim men and older boys were singled out and the elderly, women and children were moved out or pushed in the direction of Tuzla and safety. It's a distasteful point, but it has to be said that, if you're committing genocide, you don't let the women go since they are key to perpetuating the very group you are trying to eliminate.
https://www.theglobeandmail.com/opinion/the-real-story-behind-srebrenica/article737584/
Poturice nisu prestajale da vrse genocid i masovna silovanja nad Srpskim selima oko Srebrenice, i posle kukumavce kad je Srpska vojska dosla, oslobodila Srebrenicu i zaustavila genocid i masovna silovanja nad Srpskim selima oko Srebrenice.

Poslednja izmena:

eto odgovora zasto ima mnogo netrpeljivosti prema djokovicu

jer je srbin

Back