Prestavnik Prištine Đokoviću: Ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista

Predstavnik Prištine lupeta. Duci je u pravu da se sport zloupotrebljava i da svi visoko plaćeni sportisti ustvari igraju na patnji mnogih. Ali to što su se vrhunski sportisti snašli u datoj situaciji ne treba kriviti sportiste već globalni sistem.
Slazem se da je u samom startu sve postavljeno na krivim temeljima.
 
Химна Српске државе треба да буде "Ој Србијо мила мати" а не оно пренемагање и кукњава "Боже правде" ! Нама треба нека брза корачница као што је то нпр. италијанска химна.
Jesmo li imperija ili nismo?
 
Izvor: B92 ponedeljak, 13.01.2020
Đokovićev otac odgovorio na uvredu: Novak jeste nacionalista, ali...

Beograd -- Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, prokomentarisao je za TV Prvu napade na najboljeg srpskog tenisera koje su stigle od kosovskog ambasadora u Bugarskoj.

Međutim, otac Novaka Đokovića, Srđan, izjavio je u Jutarnjem programu TV Prve da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u našoj zemlji.

"To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđ narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovо i naš narod dole i nemojte da mislite da će se tu nešto promeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije", kazao je Srđan Đoković.
 

Амбасадор такозване државе `Косово` у Бугарској Едон Цана путем твитера извређао је најбољег српског тенисера Новака Ђоковића после историјске победе Србије у премијерном АТП Купу.

Прослава титуле испровоцирала је Албанца који је осуо паљбу по српском тенисеру, а овакав излив мржње свет не памти.

"Након војног марша (Марш на Дрину) наставили су са Косовом... Можеш да будеш освајач АТП купа, али си дубоко у себи примитивац, заостао и класични балкански националиста и шовиниста. Није случајно Новак Ђоковић најмање обожавани тениски шампион у историји тог спорта", стоји у Цанином твиту.

************************
Прво је реаговао Нолетов отац,

Новак је националиста, наравно, као што сам и ја и већина људи у овој земљи.
То није ништа ружно! Ми волимо свој народ и своју земљу, али не мрзимо туђе народе и туђу земљу. Ви сте ушли у нашу земљу и, да знате, то је наша света земља, као што је за Јевреје Јерусалим. Према томе, ми ћемо увек бити уз наше Косово и наш народ доле. То немојте да... Да мислите да ће се нешто променити за десет, двадесет, сто или хиљаду година. Увек ће Косово бити срце Србије. Као што је сада, тако ће бити и навек

:bravo: :bravo: :bravo:
Овај пут се у потпуности слажем са Нолетовим оцем. НЕК ПУКНУ ДУШМАНИ И СВИ ОНИ ЉУБОМОРНИ!!!

Srpski teniseri osvojili PRVI ATP kup.jpg

:klap::heart::klap:
 
Cekaj, a gde je sada tu Djokovic? Pravi nacionalista ( Srbin) koji ipak ne placa porez u Srbiji za razliku
od ovih americkih, svjajcarskih i spanskih tenisera? Bas neki fin Srbin.
Ako nastaviš tako bezobrazno protiv Srpske žive legende ima da ode u Crnogorce da zbog tebe i sličnih za inat ne plati porez.
 
Ja bih rekla da cak nije ni to. On je 1 onako polupismen covek koji ima neodljivu potrebu da ga svi vole
( to si i sam lepo primetio) i ako bi mu to donelo ljubav publike recimo na Vimbldonu pevao bi on i svirao sve
tri britanske himne.
Odlican teniser, ali zamlata.
Zamlata je ovaj forum koji ti je dao mesto moderatora.
 
Није он "Наш" пошто су њему Срби и Хрвати "Исто" ! Он је грађанизовани југословен, латентни кроатофил, пошто воли тамо да летује а и мајка му је Хрватица. Све може бити само не "Наш". Џаба му српска иконографија.
ajde bre pa u poslednjih dvadeset godina preko 30.000 Srba je prešlo u katolike i šta ćemo sad?
 
У времену данашњем медији опасно раде и против Србије и рода српског, ту имамо антисрпске медије којима је у опису посла да лају, реже и арлаучу против Србије и Срба, и имамо режимске таблоиде који раде на лоботомији нације, и једнима и другима су успјепни Срби, они који су траг оставили, трн у оку.
Новак је велики шампион, велики човјек и велики родољуб, доказао је небројено пута колико му Србија и наш род значи, и у далекој Аустралији након великог успјеха што се и види из приложених снимака.

Велики шампион је наравно на удару, медији и то српски му измишљају којекакве "гријехе", те што љетује у некој земљи, те што је оперисан од политике (оперисан је, па?), те што не даје изјаве које би неки жељели, свакојаке будалаштине које прихвати армија аутошовиниста или малоумних типова који несвјесно постану жртвом те медијске пропаганде.

Новак је прије свега спортиста који има своју мисију, оставити што већи траг у спорту, он се мора фокусирати на тенис, не на неке глупости ван терена (а чим се фокусирао на ствари мимо тениса имао је кризу 2 године и многи душебрижници су се наслађивали како је пропао), када оконча каријеру моћи ће се посветити нечем другом.
Новак своје паре зарађује по бијелом свијету, где ће их и како трошити шта кога брига, и тако остави он и превише тих пара у Србији, па и кроз бројне хуманитарне акције. Ноле је најбољи амбасадор и земље Србије и рода српског, спортисти ће највише допринијети промоцији земље, то су сви схватили, не и Срби. Новак је и бренд, српски бренд, многи би дали богатство да имају таквог свог спортисту, сад што Србија не умије искориристити тај бренд није до Нолета.
Поврх свега апсолутно привржен својој земљи и свом роду, велики родољуб и велики чоцјек, што сваком приликом доказује, наравно то многима смета. Велики је Ноле.
 
Djokovic pre svega igra za sebe od njegovih pobeda Srbija nema maltene nikakve koristi,znaci to su njegove licne pobede a ne pobede Srbije ili nekog gradjanina Srbije.
Za humanitarne akcije naklon do poda za Djokovica...:super:
E sada da li je pravi ili lazni nacionalista to je za mene licno upitno...
ti si bre neka teška budaletina,
 
Хајде ПРЕКИНИ ВИШЕ ДА СЕ БЛАМИРАШ......... стварно си прешла све границе пристојности........ која си па ти фаца ДА ВРЕЂАШ ЈЕДНОГ ЂОКОВИЋА......... да ли си ти уопште при себи.........
Nije.
 
Химна Српске државе треба да буде "Ој Србијо мила мати" а не оно пренемагање и кукњава "Боже правде" ! Нама треба нека брза корачница као што је то нпр. италијанска химна.
Da nije bilo Marša na Drinu ti bi sada bio Nemac ili Hrvat.
 

Back
Top