- Poruka
- 31
Tako su davali 1980. izjave "Bolje da mi je umro sin no Tito!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako su davali 1980. izjave "Bolje da mi je umro sin no Tito!"
Ahaha ti si ona od pre godinu dve jaguarka haha.welcom.divna si.Tako su davali 1980. izjave "Bolje da mi je umro sin no Tito!"
Лијечи се.Tako su davali 1980. izjave "Bolje da mi je umro sin no Tito!"
Nije se na tebe odnosilo, ali si se našao.Šta nije istina?
sin nasih naroda i narodnosti;Šta nije istina?
Никада се не демонстрира против судова, тужилаштва и других "институција" него против председника, премијера, Владе.Судови и тужилаштва имају своју посебну организацију и независни су од извршне и законодавне власти, и на њих се не може вршити притисак протестима.
Све си у праву, чињенично,
али заиста чињенице можемо да посматрамо из разних углова.
1. Наравно да ће одговарати сви који су криви за масакр на станици у мери своје кривице
2. Наравно да нико није намерно побио тај народ тамо
3. Наравно да ће несреће наставити да се дешавају јер је то у природи ствари.
Свака Мара која ти другачије објашњава те лаже !
Ono kad ne glasaju kako ti hoćeš?U autokratijama.
Ne vidiš razliku između Norveške i Severne Koreje, to ti je isto samo što su ovi prvi bliži Brozu?Ono kad ne glasaju kako ti hoćeš?
Pa reci sta nije istina?Nije se na tebe odnosilo, ali si se našao.
Znate kako ide prica za stanove, ko hoce da uzme mora da ulozi 150 000 evra pod hipotekom, ako ne placa moze da izgubi to.
Sraf koji drzi sve bukvalno i koji je pred pucanjem.Нико Председника не спомиње. То што се он гура да га спомињу, је његов проблем.
Држава, која је реконструисала станицу, и која је одговорна за смрт 15 људи, очигледно не ради свој посао.
Председник није држава. Само један шраф у конструкцији.
Kakve to veze ima s majkom koja izgubi decu. Jes normalan? Ovo je retoričko...Pa reci sta nije istina?
Jel ronio suze Dule Savic na poljudu kad vam je sin naroda i narodnosti svisnuo, a danas je veliki cetnik...
Ja pričam od tetki i dedi, oni mi deluju vrlo zadovoljno, a i kuca im je ukrašena za praznike.Kakve to veze ima s majkom koja izgubi decu. Jes normalan? Ovo je retoričko...
Šarada?! Nisi ti dobar s glavom. Stavi se u taj položaj sekund da bi bio čovek!Ja pričam od tetki i dedi, oni mi deluju vrlo zadovoljno, a i kuca im je ukrašena za praznike.
Majka je izmanipulisana, a moje pitanje je gde je otac?
Da nije mozda čoveku svega preko glave i ne želi učestvovati u ovoj šaradi?
Ova emisija js sarada i ti to dobro znaš.Šarada?! Nisi ti dobar s glavom. Stavi se u taj položaj sekund da bi bio čovek!
Zašto sam ja adresa za to pitanje. Ne bavim se nagađanjem, ali pričati o tome kako je majčinska tuga veštačka, njene molbe veštačke je monstruozno. Namere su toliko beskrupulozno da čovek mora da pobesni na takav nemoral.Ova emisija js sarada i ti to dobro znaš.
Propaganda nivo Severne Koreje...
Pitam te opet zašto otac nije učestvovao u emisiji?
Lažeš sam sebe, ja nigde nisam rekao za majku da se prodala, ali deda i tetka mi deluju da jesu( oni ni nisu prva linija već rođaci).Zašto sam ja adresa za to pitanje. Ne bavim se nagađanjem, ali pričati o tome kako je majčinska tuga veštačka, njene molbe veštačke je monstruozno. Namere su toliko beskrupulozno da čovek mora da pobesni na takav nemoral.