Prestanite da uplićete tragediju u političke svrhe: Potresne reči majke Sare i Valentine koje su poginule u tragediji u Novom Sadu

Šta nije istina?
sin nasih naroda i narodnosti;
ali sada sa vucicem imamo situaciju da on kaze kakvi bre studenti, neka pocrkaju, srbija smo ja i moja deca - nema vise foliraze, za svu nasu decu, sada su samo njegova licnosti, a tudja su neki brojevi, neki na koje ce da izvede kobre ako mu se prohte - hulja je samoga sebe ogolio.

Никада се не демонстрира против судова, тужилаштва и других "институција" него против председника, премијера, Владе.Судови и тужилаштва имају своју посебну организацију и независни су од извршне и законодавне власти, и на њих се не може вршити притисак протестима.

Нико Председника не спомиње. То што се он гура да га спомињу, је његов проблем.

Држава, која је реконструисала станицу, и која је одговорна за смрт 15 људи, очигледно не ради свој посао.

Председник није држава. Само један шраф у конструкцији.

Све си у праву, чињенично,
али заиста чињенице можемо да посматрамо из разних углова.

1. Наравно да ће одговарати сви који су криви за масакр на станици у мери своје кривице
2. Наравно да нико није намерно побио тај народ тамо
3. Наравно да ће несреће наставити да се дешавају јер је то у природи ствари.

Свака Мара која ти другачије објашњава те лаже !

Јок, но ми ти продајеш муда за бубреге.

Да ли ће сви кривци одговарати, тек ћемо да видимо.

Наравно да нико није намерно, али је фушерао да узме паре, дакле, из нехата је. Али је и даље убиство.

Несреће ће наставити да се дешавају, али кад неко 2 пута отвара станицу као безбеду, онда је дотични одговоран.

Ко је отварао?

471973134_1745000162950492_349477074866737304_n-jpg.1664963
Znate kako ide prica za stanove, ko hoce da uzme mora da ulozi 150 000 evra pod hipotekom, ako ne placa moze da izgubi to.

Нико Председника не спомиње. То што се он гура да га спомињу, је његов проблем.

Држава, која је реконструисала станицу, и која је одговорна за смрт 15 људи, очигледно не ради свој посао.

Председник није држава. Само један шраф у конструкцији.
Sraf koji drzi sve bukvalno i koji je pred pucanjem.

Kakve to veze ima s majkom koja izgubi decu. Jes normalan? Ovo je retoričko...
Ja pričam od tetki i dedi, oni mi deluju vrlo zadovoljno, a i kuca im je ukrašena za praznike.

Majka je izmanipulisana, a moje pitanje je gde je otac?

Da nije mozda čoveku svega preko glave i ne želi učestvovati u ovoj šaradi?

Ja pričam od tetki i dedi, oni mi deluju vrlo zadovoljno, a i kuca im je ukrašena za praznike.

Majka je izmanipulisana, a moje pitanje je gde je otac?

Da nije mozda čoveku svega preko glave i ne želi učestvovati u ovoj šaradi?
Šarada?! Nisi ti dobar s glavom. Stavi se u taj položaj sekund da bi bio čovek!

Ova emisija js sarada i ti to dobro znaš.

Propaganda nivo Severne Koreje...

Pitam te opet zašto otac nije učestvovao u emisiji?
Zašto sam ja adresa za to pitanje. Ne bavim se nagađanjem, ali pričati o tome kako je majčinska tuga veštačka, njene molbe veštačke je monstruozno. Namere su toliko beskrupulozno da čovek mora da pobesni na takav nemoral.

Zašto sam ja adresa za to pitanje. Ne bavim se nagađanjem, ali pričati o tome kako je majčinska tuga veštačka, njene molbe veštačke je monstruozno. Namere su toliko beskrupulozno da čovek mora da pobesni na takav nemoral.
Lažeš sam sebe, ja nigde nisam rekao za majku da se prodala, ali deda i tetka mi deluju da jesu( oni ni nisu prva linija već rođaci).

Majku su uvukli u vrtlog Orvelove ovaj Vučićeve Srbije...

To da biračko telo glasa za sopstvene dželate je višemilenijumski fenomen

1993. je isti taj Vučić izazvao 2. najveću inflaciju istorije sveta, a ponovo su ubedljivo dobile većinu te nacionalno svesne snage na sledećim izborima.

Sad ovima prospeš pleh na glavu 2024, oni hvale SNS. Ista stvar

Poslednja izmena od moderatora:
Precenjujemo sami sebe, to nam je najveća mana...

Dan danas neki misle da su Rumuni ili Poljaci sirotinja koje možeš kupiti za par beti čarapa, misle da su Grci ekonomska sila za Hrvate...

Živimo u prošlosti buducnost nam je nebitna dok sadašnjost prolazi lagano...

Narod koji posle Milosevica vraća radikale ima ozbiljan problem, kao i Hrvati koji glasaju za hdz zbog Tudjmana koji je mrtav 25g...

Back