Prestanite da uplićete tragediju u političke svrhe: Potresne reči majke Sare i Valentine koje su poginule u tragediji u Novom Sadu

anajade

Elita
Poruka
19.421
MAJKA petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji kada se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu srušila kaže da ne želi proteste već da oplakuje svoju decu u miru.

Pitali su se gde je majka. Ja nisam imala snage da dajem izjave, ali ako bih mogla nešto da poručim, poručila bih da prestanu da upliću tu tragediju u političke svrhe samo želim da moja deca počivaju u miru i da ja kao majka mogu da ih oplačem na miru, ne znam, ne znam šta bih - rekla je ona u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva .
https://www.novosti.rs/drustvo/vest...ntine-koje-poginule-tragediji-novom-sad-video

Opozicijo, citate li ovo? Gde će vam dusa!

Čitaju ali su doneli necentralizovanu odluku da je majka to rekla jer je protiv njihovih ideja kako da dodju na vlast bez izora

Nit su pitali te ljude da se koriste njihovom patnjom nit je iko od njih, a hvale se stotinama hiljada emotivnih, otišao da ponudi pomoć...

BEDA LJUDSKA

MAJKA petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji kada se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu srušila kaže da ne želi proteste već da oplakuje svoju decu u miru.

Pitali su se gde je majka. Ja nisam imala snage da dajem izjave, ali ako bih mogla nešto da poručim, poručila bih da prestanu da upliću tu tragediju u političke svrhe samo želim da moja deca počivaju u miru i da ja kao majka mogu da ih oplačem na miru, ne znam, ne znam šta bih - rekla je ona u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva .
https://www.novosti.rs/drustvo/vest...ntine-koje-poginule-tragediji-novom-sad-video

Opozicijo, citate li ovo? Gde će vam dusa!

ni na koji nacin se ne kalja i ne blati niciji lik i delo tako da ne moze niko nikome da zabrani to

Čitaju ali su doneli necentralizovanu odluku da je majka to rekla jer je protiv njihovih ideja kako da dodju na vlast bez izora

Nit su pitali te ljude da se koriste njihovom patnjom nit je iko od njih, a hvale se stotinama hiljada emotivnih, otišao da ponudi pomoć...

BEDA LJUDSKA
Njihovu bol koriste kao povod za politicke poene.
Kakvi su to ljudi i dal su uopste ljudi.

Ovakva tragedija zahteva dostojanstvo, empatiju i postovanje prema zrtvama i njihovim porodicama.
I empatiju i poštovanje prema vlasnicima tvog života? "opoziciji čitate li ovo" 🤣 Znači svi treba u miru i dostojanstvu da im kažemo - hvala vam slepci jedni što niste sposobni ništa da uradite kako treba i što je zbog toga poginulo 15 ljudi.
Uz dužno poštovanje majke, sutra to i meni može da se desi. Ili mojoj deci (pretpostavka). Da stanem ispod neke nadstrešice koju su oni prepravljali i da me više nema. E zato ona nema pravo to da mi zabrani. Uz jako veliko poštovanje njene tragedije.

Ja kad imala taj strah ne bi ni izasla iz kuce
Znaci nije strah.

Mozes mirno da hodas dok se oko tebe sve rusi zbog korupcije i narod pati a niko ne odgovara za to kako dolikuje?Korupcija ubija na mnogo nacina ne samo urusavanjem objekata koji nam sposobni sns rezim i sateliti izgradili.Desava se jbg.

Ali koji su to Anonimni Heroji Srbije koji se kriju iza "svih izašlih"?

Badžu Poštenjačinu na TV!
Svako normalan ko ne zeli da cuti i gleda kako narod pati i gine i mirno ceka da slicne nesrece i nevolje zakucaju na njegova vrata i bude kasno.
Svako ko ne pokusava na svakakve jadne nacine i primere da normalizuje ovakve nenormalne stvari i lose stanje koje je prouzrokovao ovaj "sposobni" rezim u zemlji.

Svako normalan ko ne zeli da cuti i gleda kako narod pati i gine i mirno ceka da slicne nesrece i nevolje zakucaju na njegova vrata i bude kasno.
Svako ko ne pokusava na svakakve jadne nacine i primere da normalizuje ovakve nenormalne stvari i lose stanje koje je prouzrokovao ovaj "sposobni" rezim u zemlji.
Medjutim, Anonimni Robin Hud ne želi da nam se ukaže a toliko dobro nas ĉeka samo sa njim?
Jako intrigantno...

Svaśta pada na pamet KO bi to mogao da bude?

Recimo neko iz jedne stranke koja nije prešla ni cenzus jer ih narod zbog korupcije ne želi ne na vlasti nego ni u medijima.

Ali ološ ne bi bio ološ kad se ne bi služio svim sredstvima i sakrivao iza vrlina koje ne da nema nego ne može da ih smisli.

Back