Preslatka BUBI-ca MALA KUCA na poklon

little Sirena

Početnik
Poruka
8
Bubi je mala kuca,stara mesec i 20-tak dana... :) Vrlo je mirna,slatka...pametna... :p
Bubi-ca trazi NOVI DOM,u kome ce izrasti u pravu malu damicu :heart:
Ona je sklonjena sa ulice,spasena od sigurne smrti i sada je spremna da zapocne svoj novi zivot sa novom porodicom.
Mi cemo je rado dati iskrenim ljubiteljima zivotinja kao sto smo i mi,jer nazalost ne mozemo da je zadrzimo (jos dugo) jer vec imamo kucu,koja je takodje kod nas dosla preko dobrih ljudi,dobre volje...
Da Bubi ne zavrsi na ulici molim sve zainteresovane za POMOC.
Tel za kontakt je 065-3174345
Pozdrav od BUBICE
home.php

Poslednja izmena:
Dusa,predivna je.Nadam se da ce je neko udomiti.:heart::(

I mi se nadamo...stvarno verujemo da ce Bubica nekog ubrzo osvojiti sa svojim prelepim crnim okicama :lol:
Trenutno pokusavamo da resimo problem njenog proliva,koji traje par dana,pokusavamo na sve nacine to da resimo,ali cini se da nam ne ide bas najbolje...:brus:
DA LI NEKO IMA SAVET,ILI JE JEDINO RESENJE ODLAZAK KOD VETA?
Bubica je da napomenem imala jako lose prognoze kad je pronadjena,bila je anemicna...slaba...ali je uz nasu intervenciju stala na nogice,ali je proliv nesto cega jos nismo uspeli da se resimo... :dontunderstand:

I mi se nadamo...stvarno verujemo da ce Bubica nekog ubrzo osvojiti sa svojim prelepim crnim okicama :lol:
Trenutno pokusavamo da resimo problem njenog proliva,koji traje par dana,pokusavamo na sve nacine to da resimo,ali cini se da nam ne ide bas najbolje...:brus:
DA LI NEKO IMA SAVET,ILI JE JEDINO RESENJE ODLAZAK KOD VETA?
Bubica je da napomenem imala jako lose prognoze kad je pronadjena,bila je anemicna...slaba...ali je uz nasu intervenciju stala na nogice,ali je proliv nesto cega jos nismo uspeli da se resimo... :dontunderstand:

Odlazak kod veterinara je uvek najbolje resenje. Mozes da probas da joj das liobif (doza prema kilazi) i da joj uvedes dijetu. Hills ima dijetalnu hranu u konzervi sa oznakom i/d koja je odlicna za proliv. U njoj ima dodataka koji regulisu crevnu floru. Hranu pomesaj sa pirincem da bi dobila na kolicini.

Mi smo upravo juce, po neznam koji put, ponovo usli u ovu proceduru :mrgreen:. Do sada je uspevalo.

Ovo sve vazi ako nije u pitanju neki od onih pogubnih stenecih virusa ili ako nije prozdrala neko strano telo koje sada izaziva proliv.

Mi smo Bubi sklonili sa ulice jer smo je zatekli u jako losem stanju.Za razliku od njene brace i sestara Bubi je jedina odbijala hranu...bila je malaksala...Odveli smo je kod veterinara i osnovnim pregledom veterinarka je dala misljenje : Moguca macija suga ili je pojela nesto...Rekla nam je da Bubici dajemo OROSAL,pirincanu vodu i prepisala je antibiotik...Bubi se vec sutradan oporavila,pocela je da normalno jede...Medjutim vec posle dan od "oporavka" poceli su problemi sa prolivom,koji je prati kad god nesto pojede...
Pocela je opet slabije da jede...veterinarka mi je danas rekla da joj dajemo ENTEROFURIL ujutru i uvece,i ako to ne pomogne LINEX na tri sata... Probacemo i to...I nadamo se da ce to pomoci,jer zelimo da Bubi udomimo lepo ali tek onda kada joj bude sasvim dobro :heart:
Hvala na savetima,bas nam znace :bye:
VELIKI POZDRAV OD BUBICE :cmok:

Ja ne znam sta da kazem nego sa srecom:)
Meni je kuci ostavio neko 5 malisana kod garaze, pokisli nikaki, me do bog
udomila sam tad 4 kom vrlo brzo, al mi je 1 ostao
i posle godinu dana udomih i njega
al tesko je, realno je tesko, i inace, a srce da ne racunam
al aj skontas da si uradio dobro, bolje nego po ulici da se vuku

Back