Preskupo da se deca bave sportom

Upravo tako,dok je drzavu zanimalo,a to je bilo ono nase vreme,bavljenje sportom je bila obaveza od osnovne skole.Secam se,atletika,fidbal,odbojka ma sve,a posebno gimnastika i borilacki sportovi.U svakom kraju decija graja od jutra do sutra,Od takvih klinaca i klinceza stvarani su dobri,posteni i radni ljudi,intelektualci korisni sebi i drustvu.A danas tuga jedna.E vidite ja nisam cekao drzavu da mi vaspitava decu,da ih uci bavljenju sportom,kao bivsi visestrani sportista znam sta je to.S ponosom mogu da kazem da sam zajebao drzavu,da moja deca nisu niti ce biti robovi beznadja,drogerasi,kriminalci koji nemaju drugu opciju, deca koja misle svojom glavom a ne nekog frustriranog idiota koji je preskakao sine,i dosao do polozaja,odlucio da kapitalizuje bavljenje sporta za decu.Vrlo dobro znam koliko i na koji nacin novi vlasnici klubova naplacuju,deru roditelje,obecavaju a sve samo iz koristoljublja.Ne potpisujte nikakve stipendijske ugovore,bolje platiti privatno trenere-ako je dete potencijal-nego ga baciti u kandje robovlasnika,celog zivota ce im biti duzan.

Nisu krivi roditelji, kriv je World of Warcraft i ostale video igre.

One se ne mogu zabraniti, naravno. Ali šta je tu je...

Kao što neko reče, nekad su nam bili potrebni samo najobičnija lopta, i trk na najbliži ravan plato. Sad su svi tereni prazni.

I htjeli smo kapitalizam, šta hoćete :P Više mi je muka partizanskih lupeža. Ovako bar vidim ko nas krade.

A kako se može aplicirati na koledže u inostranstvu na osnovu sportskih rezultata ostvarenih ovde? Postoji li neka e-adresa na kojoj je spisak ili uslovi ili slično? I još jedno pitanje, ima li neko iskustva sa sportskom gimnazijom u Bgd? Plaća se? Koliko? Profesorski kadar?

Poslednja izmena:

Back