al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.030
pa zdravije je (a i zabavnije ) da piju i smrkaju drogu nego da sede za kompom po ceo dan , ili da se bave tamo nekim tzv. sportom ...Sta ce im sport. Jeftinije je da smrcu drogu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zdravije je (a i zabavnije ) da piju i smrkaju drogu nego da sede za kompom po ceo dan , ili da se bave tamo nekim tzv. sportom ...Sta ce im sport. Jeftinije je da smrcu drogu![]()
DOK su pre dvadesetak godina mališani u Srbiji prikupljali salvete, kutije od palidrvaca, omote od čokolade, poštanske markice ili "pikali" loptu na livadi
MALIŠANI u Srbiji poslednjih meseci opsednuti su prikupljanjem stikera. Kako tvrde roditelji, ovaj hobi i nije tako skup, s obzirom na to da se cena jednog stikera kreće od 30 do 100 dinara. Oni se lepe u fotoalbume koji se mogu nabaviti u radnjama "sve po 95". Cena zavisi od vrste - da li su obični, reljefni, zvečkavi ili plišani (najskuplji).
naravno da je mnogo , mada je bar po meni tu najveci problem nepostojanje infrastrukture za te sportove ... mislim tih fitnes klubova sada i kod nas imas gomila i za nekih 3 -4 iljade mesecno u onim najskupljim i najopremljenijim , mozes da dobije komplet uslugu na najmodernijim spravama , saunama i sl. jedino bazene uglavnom nemaju ... slicno je i sa salama za recimo odbojku , kosarku , onim balonima za mali fudbal , toga isto ima gomila i nije tako skupo ...Много је, куме.
За 60 долара ја сам код Амера имао чланство у фитнес клубу са базеном, све оне наутилус машине, бицикли, веслање, стазе, тегови, ово оно, плус терени за сквош и те глупости, ормарићи, чисти пешкири за машине, тушеви, и то да дођеш кад хоћеш.
За наше услове ово је чиста пљачка, и преплаћено бар десет пута.
Шта се добија за ту суму?
sta kazete na cifru od 7000 din mesecno za vaterpolo(deca 10-13 god) ?????????
samo treninzi tj 5 puta nedeljno po sat vremena u jednom delu ( cetvrtina ) bazena zavisi od guzve a sve ostalo je na nama roditeljima da platimo. prevoz na utakmice do Obrenovca Novog Sada Panceva i sl, oprema, lopte, pripreme,pa cak i dnevnicu sudijama koje dodju da sude na utakmicama... STRASNO![]()
hvala na podrsci vec sam pomislila da je samo meni stalo da se bar na ovaj nacin pobunimo protiv ovog bezvlasca. ne bi da pominjem ime kluba ali nema ih u Bgdumnogo koga interesuje moze lako da proveri. sto se termina tice tu je i tako tako, vikendom pre podne a radnim danima dva nocna i dva poslepodnevna pa ko moze da se uklopi( zbog smene u skoli) dolazi a ko ne preskace ali sta da se radi? uprava je veoma demokratski nastrojena po principu ako hocete platite i trenirajte ako ne letite iz kluba (moze im se jer ih niko ne kontrolise)
Da bi se deca bavila sportom potrebna im je samo poljana i dva improvizovana gola ili koša koji se sigurno mogu napraviti i postaviti za neki razuman novac. Primetio sam da kako vreme odmiče sve više terena u gradu gde ja živim ostaje prazno i tokom leta, sve je manje mladih zainteresovanih za sport. Ne mora da se trenira u klubu, može da se odigre basket ili fudbal sa društvom a to ništa ne košta. Samo svi su se jako ulenjili. Kad dođem na basket ispadne da se ja najviše zalažem i trudim dok se ovi mlađi vuku po terenu (čast izuzecima) i mrzi ih ponekad i da igraju, nego samo sede na tribinama.... Jako loše.
mima76, jel tvoje dete trenira plivanje ili vaterpolo?
Da bi se deca bavila sportom potrebna im je samo poljana i dva improvizovana gola ili koša koji se sigurno mogu napraviti i postaviti za neki razuman novac. Primetio sam da kako vreme odmiče sve više terena u gradu gde ja živim ostaje prazno i tokom leta, sve je manje mladih zainteresovanih za sport. Ne mora da se trenira u klubu, može da se odigre basket ili fudbal sa društvom a to ništa ne košta. Samo svi su se jako ulenjili. Kad dođem na basket ispadne da se ja najviše zalažem i trudim dok se ovi mlađi vuku po terenu (čast izuzecima) i mrzi ih ponekad i da igraju, nego samo sede na tribinama.... Jako loše.
da li neciji sin igra ovog vikenda utakmicu i gde?
bez uvrede ali u nasu sredinu se sa sport bavu samo oni sto nemaju kliker za knjigu.
zato mislim da je veliki hendikep deci omogucavati da se bavu sa placeni sport umesto da deca posecuju razni kursevi za jezici, kompjuteri itd.
sto se tice discipline tela, roditelji ne treba da brinu. svi smo mi odrasli i u odlicnoj smo fizickoj kondiciji a za to nismo nikada platili ni banke.