Preseljenje u Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme Rikas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rikas

Početnik
Poruka
2
Planiram da se za godinu dana preselim u Beograd (inače sam iz Banja Luke). Zanima me koji je deo grada, po vama, najbolji za život? Ne bih da živim ni na periferiji, a ni u samom centru, pa ako biste mogli da mi preporučite neko lepo naselje? Inače nisam mnogo upoznata sa Beogradom...

Planiram da se za godinu dana preselim u Beograd (inače sam iz Banja Luke). Zanima me koji je deo grada, po vama, najbolji za život? Ne bih da živim ni na periferiji, a ni u samom centru, pa ako biste mogli da mi preporučite neko lepo naselje? Inače nisam mnogo upoznata sa Beogradom...
На пример, Булевар краља Александра између Ђерма и Цветка и околне улице. Или Баново Брдо, Чукаричка падина, и околина.

Ma nek se drži jug-a.
B.Brdo, Čuk.Padina, Žarkovo...
Super ordanizacija po pitanju saobraćaja :super:

vd:
a šta ako na primer studira na poljoprivrednom fakultetu?
veliki je Beograd, mnogo veći od Banja Luke i relacije koje treba preći svaki dan autobusom ili kolima nisu zanemarljive.

E da!!!! Jel ćeš da studiraš? Šta (gde-koji fakultet) ćeš da studiraš?

Back