Preselio se sa sela u veliki grad, doneo krave da ih gaji na terasi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.028
Kineski farmer koji se nedavno preselio iz svog seoskog doma u urbanu stambenu zgradu u provinciji Sečuan šokirao je svoje nove komšije kada je počeo da gaji sedam teladi na svom balkonu.

Zamislite da živite na gornjim spratovima urbanog stambenog kompleksa i da se jednog jutra probudite uz mukanje goveda i miris stajnjaka. To je bilo šokantno iskustvo stotina ljudi u provinciji Sečuan koji su bili šokirani kada su otkrili da je novi komšija počeo da uzgaja stoku na svom malom balkonu stana na 5. spratu.

Čovek se nedavno preselio iz sela i sa sobom je doveo sedam goveda, teških između 10 i 20 kilograma, da ih odgaja kao kućne ljubimce. Iznervirani stalnim mukanjem i smradom mladih goveda, mnogi ukućani su pozvali nadležne, a životinje su nasilno uklonjene prvog dana u novom domu.

1690308443273.png

Pravda za teliće! Zašto mogu psići a ne mogu telići?

Davnih inflacijskih '90tih, letnje nedeljno jutro, otvaram žaluzine i sa 6 sprata vidim u parku, privezano za drvo stoji tele.
Nije to bilo neko iznenađenje jer su nas redovno neko vreme budili koke i petlovi sa jedne od terasa zgrade preko puta.
Telence je tokom dana nestalo verovatno u pravcu podruma gde je brzinski sređeno i upakovano u friz.
Nisu Kinezi mnogo drugačiji od nas. :rotf:

Kineski farmer koji se nedavno preselio iz svog seoskog doma u urbanu stambenu zgradu u provinciji Sečuan šokirao je svoje nove komšije kada je počeo da gaji sedam teladi na svom balkonu.

Zamislite da živite na gornjim spratovima urbanog stambenog kompleksa i da se jednog jutra probudite uz mukanje goveda i miris stajnjaka. To je bilo šokantno iskustvo stotina ljudi u provinciji Sečuan koji su bili šokirani kada su otkrili da je novi komšija počeo da uzgaja stoku na svom malom balkonu stana na 5. spratu.

Čovek se nedavno preselio iz sela i sa sobom je doveo sedam goveda, teških između 10 i 20 kilograma, da ih odgaja kao kućne ljubimce. Iznervirani stalnim mukanjem i smradom mladih goveda, mnogi ukućani su pozvali nadležne, a životinje su nasilno uklonjene prvog dana u novom domu.

Pogledajte prilog 1384109

Pravda za teliće! Zašto mogu psići a ne mogu telići?
ima tog i kod nas. Onomad, vidim baba, obucena u crno i crnu maramu (to zene u Srbiji ne nose) vezala kravu za gelender terase na 12-stospratnici , krava pase u parku a baba sedi na malom tronoscu i strika. Ja nosio mog sincica a moja zena pored mene, a baba ce "ja bi ti presudila, da ti nosis djete a zena pored tebe" ...............ne treba ni pominjati da je baba govorila crnogorskim dijalektom.

Back