Presao preko zebre dok je bilo crveno za pesake

Shone004

Početnik
Poruka
1
Presao sam preko zebre dok je stvetlo za pesake bilo crveno, policajac u civilu me je slikao a posle je napisao prijavu i jos mi dao kaznu od 5000.Kad sam mu rekao da ne mogu to da platim, rekao mi je da mogu idem kod sudije za prekrsaje i da mu kazem da sam bio u zurbi.Zanima me da li postoji mogucnost da mi smanje kaznu? ili da me na kraju ni ne kazne u sudu posto mi je to prvi put

Presao sam preko zebre dok je stvetlo za pesake bilo crveno, policajac u civilu me je slikao a posle je napisao prijavu i jos mi dao kaznu od 5000.Kad sam mu rekao da ne mogu to da platim, rekao mi je da mogu idem kod sudije za prekrsaje i da mu kazem da sam bio u zurbi.Zanima me da li postoji mogucnost da mi smanje kaznu? ili da me na kraju ni ne kazne u sudu posto mi je to prvi put

Ако живиш у Београду не можеш. Тамошњи пандури/саобраћајци су добили наредбу да сваку ситницу кажњавају да би се попунила рупа у градском буџету.

Ако немаш да платиш иде ти притвор 5 дана.

Ugrožavaš svoj i tuđe živote i želiš "pomilovanje" ? :rtfm:

Eh da su komunalci bili, popio bi batine. ;)
A ne znam kako mozes da se izvuces iz te neprijatne situacije, ali cika cajac je u pravu ovde. Mada ne znam, moj drugar je presao van pesackog jednom i policajac mu je priredio malo dreke "da ga podseti ko je zakon" ovde, i prosao je bez kazne samo eto, verbalna opomena i popovanje.

sve priznaj, kaži da si žurio, da si student/nezaposlen/nemaš kintu, da si video da je crveno i da nije bilo automobila (ako se na slici vidi da je bilo, kaži da je bilo) i da nisi kažnjavan ranije za takav prestup i budi fin i pustiće te sudija sa minimalnom kaznom ili opomenom... samo nemoj da se svađaš

Bolje plati 5000,inace ce biti jos gore,sitne ribe u korumpiranom moru polako ginu :)
Mene su recimo kaznili sto sam prelazio ulicu sa slusalicama,samo zbog toga 3000,ali zato i mi imamo resenje za njih....samo to da znas :)

Koliko se secam to je fiksna kazna ne moze da se smanji - jedino sto mozes da odes kod sudije pa da probas da izmolis da te ne kazni, al sa svim dokazima (fotografija) mislim da ti je to cisto gubljenje vremenima - mora da te kazni.

A da te neko klepio kolima dok si prelazio na crveno još bi taj napipao par meseci ćorke. I treba da kažnjavaju, pešaci su zaštićeni ko beli medvedi pa misle sve im je dozvoljeno, naročito oni što ne voze.

au shta ja sve chitam ovde... ispade dechko zlikovac shto je preshao na crveno... :lol:

elementarna logika: ako je znao da napravi nalog na forumu, nije ni slep ni glup, je l' tako?

nachi logichno je da je momak zavalio (ono znate kad inache prelazite ulicu... pogled levo, pogled desno) da moze da predje jer u tom trenutku nije bilo automobila.

i chiji je to onda zivot tachno on ugrozio?

e sad' druga je stvar shto lik nema da izbaci 5 soma a zaje*ava se :mrgreen: al' shto se ostalog tiche... ne obracajte mu se kao da je retard zato shto je preshao je*enu ulicu kad' je mogao.

uostalom ajde bez laganja koliko vas nije nikada, ali nikada bash, preshlo ulicu van zebre ili na crveno?

svi smo, da se ne lazemo.

[Ne_Vazim_Se];24546739:
au shta ja sve chitam ovde... ispade dechko zlikovac shto je preshao na crveno... :lol:

elementarna logika: ako je znao da napravi nalog na forumu, nije ni slep ni glup, je l' tako?

nachi logichno je da je momak zavalio (ono znate kad inache prelazite ulicu... pogled levo, pogled desno) da moze da predje jer u tom trenutku nije bilo automobila.

i chiji je to onda zivot tachno on ugrozio?

e sad' druga je stvar shto lik nema da izbaci 5 soma a zaje*ava se :mrgreen: al' shto se ostalog tiche... ne obracajte mu se kao da je retard zato shto je preshao je*enu ulicu kad' je mogao.

uostalom ajde bez laganja koliko vas nije nikada, ali nikada bash, preshlo ulicu van zebre ili na crveno?

svi smo, da se ne lazemo.

Pa da si ga udario, slomio mu kuk ili NDB ubio mislis da ti zivot ne bi bio ugrozen? Ili mislis da zivot moze biti ugrozen samo fizickim povredama? Nije poenta da li su svi ostali napravili slican prekrsaj ili nisu, vec da je on uhvacen u 100%tnom prekrsaju i pandur treba da ga odrapi. Mozda ce sledeci put da promisli

Back