prerano zavrsim odnos-pomoc

ja iskreno verujem da postoje mushkarci koji imaju ovaj problem...
u stvari...
zapravo...
nije njemu problem shto on zavrshi sve to brzo...
njemu je super, napali se i ispali se.
intezivno, fino, trnci niz kichmu, drhte noge, pucaju bele zvezdice pred ochima i to...

problem je zzena. :D

al` dobro.
barem je saosecajan. :D

Nemoj ni da pocinjes odnos neko vreme, pa ako opet bude preranog zavrsetka, pocni novi odnos, iz pocetka, i tako...tri-cetiri uzastopna prerana zavrsetka su kao jedan dobar zavrsetak odnosa...
Ja treniram...uz stopericu, a ne sekretaricu. Da imam sekretaricu, ne bi bio na forumu...

u stvari...
zapravo...
intezivno, fino, trnci niz kichmu, drhte noge, pucaju bele zvezdice pred ochima i to...

al` dobro.

a meni govorish za djechake:)))
pa ovo ni ja nebi bolje opisao:)

u stvari...
zapravo...

al` dobro.

E, da znaš da ni muškarac nema bogznašta od seksa ako nema uzajamnosti i žena ostane "onako".
Što bi se reklo pokvari ti zabavicu sa tom kiselom facom. :)

Ne mogu da verujem koliko je ljudi reklo da se opusti...

Tu rec ne zelim da cujem ni u sali - cuj, da se opusti. Pa to mu i jeste problem... :)

-----

@tema - nisam imao doticni problem (samo ispade) - probaj kada ye8es da se malo samominiras, malo promenis pozu, malo je mazis/lizes/i sl. dok ti se macan odmara, dalje, izvadis ga pa da ga malo oralishe (druga je temperatura - p.ca - usta...) i tako.

Nemoj preterano time da se opterecujes. Uvek misli na zensku sujetu: "A mozda je do mene?! A mozda ja ne znam dobro da se ye8em/pushim/i sl."...

Ne mogu da verujem koliko je ljudi reklo da se opusti...

Tu rec ne zelim da cujem ni u sali - cuj, da se opusti. Pa to mu i jeste problem... :)

-----

@tema - nisam imao doticni problem (samo ispade) - probaj kada ye8es da se malo samominiras, malo promenis pozu, malo je mazis/lizes/i sl. dok ti se macan odmara, dalje, izvadis ga pa da ga malo oralishe (druga je temperatura - p.ca - usta...) i tako.

Nemoj preterano time da se opterecujes. Uvek misli na zensku sujetu: "A mozda je do mene?! A mozda ja ne znam dobro da se ye8em/pushim/i sl."...
stvarno?
a shta je toplije tj. hladnije?

Zdravo prijatelji. Imam problem. Prerano zavrsim posao. Toliko se uzbudim da ne mogu dugo vreme da vodim ljubav sa svojom zenom. U mladosti nije bilo tako. Sada kada sam u braku i zbog obaveza imam sex recimo na 2-3 dana, zbog obaveza, dete ne spava i slicno, veoma brzo zavrsim posao, sto zeni ne prija naravno.

Citao samo o tome svasta na internetu i nista mi ne deluje efikasno, mada nisam probao. Neke vezbe, i slicno. Dali je onaj sprej ili krema protiv preranog ejakuliranja efikasna. Kodnom?

Molim vas pomozite, ali ozbiljno

Hvala

nema ti tu pomoci.....to je kineski triper....ne boj se, otpasce sam: )

fino, čemu panika........uspeh je da te rodjena žena posle xy loži i dalje ko da si klinac.........a sada....možda neko ponovno uigravanje............i to može da boode interesantno..........ponovno otkrivanje i rad na doožini odnosa........ne bih ja te preparate....šo ti snagu smlate......samo prirodno i spontano..........

Zdravo prijatelji. Imam problem. Prerano zavrsim posao. Toliko se uzbudim da ne mogu dugo vreme da vodim ljubav sa svojom zenom. U mladosti nije bilo tako. Sada kada sam u braku i zbog obaveza imam sex recimo na 2-3 dana, zbog obaveza, dete ne spava i slicno, veoma brzo zavrsim posao, sto zeni ne prija naravno.

Citao samo o tome svasta na internetu i nista mi ne deluje efikasno, mada nisam probao. Neke vezbe, i slicno. Dali je onaj sprej ili krema protiv preranog ejakuliranja efikasna. Kodnom?

Hvala

Misli na neshto shto nema veze sa sexom , npr na neku brkatu zenu i tome sl.

Hvala

opusti se.problem je u mozgu,zato se skoncentrisi.Obicno se desava od prevelike zelje,kada previse razmisljas o tome...

Back