- Poruka
- 25.905
Tješi se.Ако икада дође до тога да Србија буде пред уласком у ЕУ, то ће бити политичка одлука великих играча, што ће рећи да се сва околна боранија, већа или мања, у ствари неће ништа ни питати.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tješi se.Ако икада дође до тога да Србија буде пред уласком у ЕУ, то ће бити политичка одлука великих играча, што ће рећи да се сва околна боранија, већа или мања, у ствари неће ништа ни питати.
Što bismo mi bez srpskog humora?mora da je brojao i tebe...s obzirom na tvoje verovatno poreklo i to što visiš na srpskom forumu pa si skoro asimilovan![]()
jedna od retkih stvari u kojoj smo ispred vas trenutno....Što bismo mi bez srpskog humora?![]()
Da. Nego nešto moćnije,duhovnije, tradicionalnije. Eto, ja nisam bio te sreće da pronađem išta takve vrednosti, osim brlje stare puno godina. No , postoji razlog za to. Moj deda je već na ulasku u 90.-te mogao ponovo javno da izloži neke starineAli da nije vrhunska brlja
Po vašim "dubokoumnim" pričama ispada da Hrvati imaju najneurednije tavane na svijetu.A sad stvarno, kada ćeš da stisneš petlju kao ortak ti @Frtajler i odeš hrabro na dedin tavan, da vidiš šta ima tamo![]()
aljkavi ste kad je verska zaostavština predaka u pitanjuPo vašim "dubokoumnim" pričama ispada da Hrvati imaju najneurednije tavane na svijetu.![]()
Sad si me zatekao. Dvoumim se... Da nije Zadruga?Da. Nego nešto moćnije,duhovnije, tradicionalnije. Eto, ja nisam bio te sreće da pronađem išta takve vrednosti, osim brlje stare puno godina. No , postoji razlog za to. Moj deda je već na ulasku u 90.-te mogao ponovo javno da izloži neke starine![]()
Je, priznajem, nismo čistili i sređivali tavane najmanje 200 godina.aljkavi ste kad je verska zaostavština predaka u pitanju![]()
Malo šale. Elem, ja koji nisam istoričar (studirao sa prirodne nauke) sam voleo istoriju i čitao sam svašta vezano za istoriju. Jedno vreme sam bio ostrašćen za tom naukom, kao ti sad što si. Šta god da sam čitao- bilo da su to upisi rimskih istoričara, do modernih istorijskih udžebnika iz npr. Švedske ili UK, pa do naravno ozbiljnih srpskih istoričara, nigde nisam mogao da nađem osnov za negiranje postojanja Hrvata.U skoro isto vreme kada se pominjemo mi, pominjete se i vi. Čak postoji istoriski period koji opisuje saradnju i međusobno razumevanje i podršku (Hrvati spašavali glave srpske vlastele od poludelih Bugara). No, volim da podyebavamPo vašim "dubokoumnim" pričama ispada da Hrvati imaju najneurednije tavane na svijetu.![]()
al te geni nepogrešivo vuku na srpske forume ..među svojeJe, priznajem, nismo čistili i sređivali tavane najmanje 200 godina.![]()
Ako je Srba 7mil, Hrvata je po toj racunici 3.Što je u tom pogledu različito između društva EU i društva u Srbiji? Tu je zapravo srpsko društvo potpuno jednako kao društvo u EU.
Otkud tebi 10 milijuna Srba?!Zar si brojao Srbe i njihove potomke u Austriji, Njemačkoj, SAD-u, Australiji, Novom Zelandu itd.?
Izračunao sam otprilike (čak sam zaokruživao na više!) broj Srba u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, S. Makedoniji, Mađarskoj, Sloveniji, Kosovu i jedva sam izbrojao 6,8 milijuna Srba. Sve skupa! Jesi li ti siguran da znaš računati?
![]()
Tko vas ne zna, skupo bi vas platio...Malo šale. Elem, ja koji nisam istoričar (studirao sa prirodne nauke) sam voleo istoriju i čitao sam svašta vezano za istoriju. Jedno vreme sam bio ostrašćen za tom naukom, kao ti sad što si. Šta god da sam čitao- bilo da su to upisi rimskih istoričara, do modernih istorijskih udžebnika iz npr. Švedske ili UK, pa do naravno ozbiljnih srpskih istoričara, nigde nisam mogao da nađem osnov za negiranje postojanja Hrvata.U skoro isto vreme kada se pominjemo mi, pominjete se i vi. Čak postoji istoriski period koji opisuje saradnju i međusobno razumevanje i podršku (Hrvati spašavali glave srpske vlastele od poludelih Bugara). No, volim da podyebavam![]()
Auch! Baš me je matematika pogodila ravno u srce junačko.Ako je Srba 7mil, Hrvata je po toj racunici 3.
Aha, vi ih zovete genima. Ja ih zovem haskiji. Ali, dobro vuku.al te geni nepogrešivo vuku na srpske forume ..među svoje![]()
a ti si možda Eskim neki zalutao međ Hrvate?Aha, vi ih zovete genima. Ja ih zovem haskiji. Ali, dobro vuku.![]()
Šta pokušavaš da kažešTko vas ne zna, skupo bi vas platio...Ipak, znamo se, da se ne lažemo...
![]()
mislim da hoće da kaže da mi nismo Eskimi tj. da Eskimi nisu nastali od Srba ...došo ovde da vređa...sramotaŠta pokušavaš da kažeš![]()
Nisu nama došli samo Eskimi sa sjevera, nego i Vikinzi.a ti si možda Eskim neki zalutao međ Hrvate?
video sam ja odma da se ne uklapaš tamo... pa reko mora da si naš...kad vidiš ti Eskim bajo![]()