Prepreke Srbije na putu ka EU

Po vašim "dubokoumnim" pričama ispada da Hrvati imaju najneurednije tavane na svijetu. :lol:
Malo šale. Elem, ja koji nisam istoričar (studirao sa prirodne nauke) sam voleo istoriju i čitao sam svašta vezano za istoriju. Jedno vreme sam bio ostrašćen za tom naukom, kao ti sad što si. Šta god da sam čitao- bilo da su to upisi rimskih istoričara, do modernih istorijskih udžebnika iz npr. Švedske ili UK, pa do naravno ozbiljnih srpskih istoričara, nigde nisam mogao da nađem osnov za negiranje postojanja Hrvata.U skoro isto vreme kada se pominjemo mi, pominjete se i vi. Čak postoji istoriski period koji opisuje saradnju i međusobno razumevanje i podršku (Hrvati spašavali glave srpske vlastele od poludelih Bugara). No, volim da podyebavam :mrgreen:

Što je u tom pogledu različito između društva EU i društva u Srbiji? Tu je zapravo srpsko društvo potpuno jednako kao društvo u EU.

Otkud tebi 10 milijuna Srba?! :eek: Zar si brojao Srbe i njihove potomke u Austriji, Njemačkoj, SAD-u, Australiji, Novom Zelandu itd.? :huh: Izračunao sam otprilike (čak sam zaokruživao na više!) broj Srba u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, S. Makedoniji, Mađarskoj, Sloveniji, Kosovu i jedva sam izbrojao 6,8 milijuna Srba. Sve skupa! Jesi li ti siguran da znaš računati? :think:
Ako je Srba 7mil, Hrvata je po toj racunici 3.

Malo šale. Elem, ja koji nisam istoričar (studirao sa prirodne nauke) sam voleo istoriju i čitao sam svašta vezano za istoriju. Jedno vreme sam bio ostrašćen za tom naukom, kao ti sad što si. Šta god da sam čitao- bilo da su to upisi rimskih istoričara, do modernih istorijskih udžebnika iz npr. Švedske ili UK, pa do naravno ozbiljnih srpskih istoričara, nigde nisam mogao da nađem osnov za negiranje postojanja Hrvata.U skoro isto vreme kada se pominjemo mi, pominjete se i vi. Čak postoji istoriski period koji opisuje saradnju i međusobno razumevanje i podršku (Hrvati spašavali glave srpske vlastele od poludelih Bugara). No, volim da podyebavam :mrgreen:
Tko vas ne zna, skupo bi vas platio... :mrgreen: Ipak, znamo se, da se ne lažemo... :per:

Back