Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 39.378
Još ponuda važi. Može i istoričar sklon komunistima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Još ponuda važi. Može i istoričar sklon komunistima.
Ma ja sam ti dao izvestaj komandanta sa terena.
Lepo priznaj da sam te syebo i kraj price.
Da se kao ljudi dogovorimo kad i gde da donesem sedlo, uzde i bich!
Što kaže Dača ,dečače stvarno izazivaš sažaljenje.
Sinko,pričaš gluposti.Niko nije ni rekao da nije bilo ustanka protiv hrvatskih vlasti u ndh ali to sa ustankom u Srbiji nema nikakve veze.Ni četnici ni partizani nikad nisu ni spomenuli zločine ustaša kao razlog ustanka u Srbiji u kojoj su vladale bitno različite okolnosti.Hronološki - ravnogorski ustanak je započeo i pre bilo kakvog ustanka Srba u ndh a partizanski tek posle napada Nemačke na SSSR što i jeste uzrok komunističkog ustanka a ne nikakve ustaše koje su bili veliki prijatelji komunista sve do sukoba SSSR i Nemačke.
Da te podsetim šta si napisao :
Original napisao
Aleksandar 3
Ustanak i nije počeo protiv Nemaca nego protiv ustaša i njihovih zlodela u Bosni.
Narod je nemce pravilno identifikovao kao saradnike, saveznike i podržavaoce tih ustaša.
Ustanak nije bio samo u Srbiji nego celoj jugoslaviju.
Postojala je država Jugoslavija i na teritoriji Jugoslavije je počeo ustanak.
U bosni je prvo počeo kada su ustaše napale srpske civile, i ustanak je počeo otporom ustaškim zlodelima koje su podržavali nemci.
na teritoriju Srbije se prelio iz Bosne.
Dakle ustaše su započele taj rat masakrom Srba koji su se digli na ustanak.
Nemci su pritekli ustašama u pomoć kada su ih ustanici razbili i tada tek onda KPJ poziva na organizovini ustanak protiv svih okupatora.