Casual Observer
Buduća legenda
- Poruka
- 28.119
šta da se radi, moja sestra i najbolja drugarica su se tako rodile, nije u pitanju stvar izbora, ne može da se promeni svesnom odlukom kao ni boja očiju ili kose.Sagrada familia^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šta da se radi, moja sestra i najbolja drugarica su se tako rodile, nije u pitanju stvar izbora, ne može da se promeni svesnom odlukom kao ni boja očiju ili kose.Sagrada familia^
to u Barceloništa da se radi, moja sestra i najbolja drugarica su se tako rodile, nije u pitanju stvar izbora, ne može da se promeni svesnom odlukom kao ni boja očiju ili kose.
Predrasude, pokušavale su godinama da se “popravljaju” i jedna i druga. Ne živim u Srbiji pa znam i drastičan slučaj - moja drugarica je odrasla u strogoj katoličkoj porodici, i toliko je tada mrzela sebe zbog svog “greha” i “krivice” da će morati da pije antidepresive dok je živa. Imala je momke, ali nije nikako mogla da se emotivno veže za bilo kog od njih. Da su mogle, obe bi postale strejt, uopšte nije lako biti u njihovoj koži. Kad su bile male su se plašile da će celog života ostati same, da nisu normalne, itd.to u Barceloni
ovo nešto Afrika ?
Jeste u Africi. Drzava se zove ko ministar finansija :>Povo nešto Afrika ?
e sad i ti MaxoJeste u Africi. Drzava se zove ko ministar finansija :>P
džip napred i ona siva kola iza Mercedesa treba da je negde u USA
Moskva, najozbiljnije.džip napred i ona siva kola iza Mercedesa treba da je negde u USA
Američka Moskva, Moscow, Idaho.džip napred i ona siva kola iza Mercedesa treba da je negde u USA
Totalno si moderna, mačkoBas sam lepo ispala na ovoj slici![]()
Ovo gore mi lici na rendaljku za kackavalj...
Mislis "mecko"Totalno si moderna, mačko![]()
Ne navodi me, napisao sam MačkaMislis "mecko"![]()
Neki i danas radeNe navodi me, napisao sam Mačka
Nego, gde si ti do sad?
Zasto tema da trpi???
Ako ce ti biti lakse, zamisli mene kako se dosadjujem kuci i slusam grmljavinu...Neki i danas rade![]()
pa ti me motivises da radim, lol!Sad prionula na posao![]()
tu sam ja, multitaskujem posao, krstaricu i diskord, lol!Emilija, oce li skoro pauza![]()
Бјеч