Toga ima i to u velikom broju ali to je posledica toga sto volite dobro i jeftino.
Takvih kupaca je vecina pa onda kupi usminkanu lesinu.
E pa ja ne uzimam takva kola ali uzimam ono sto je sacuvano a ima i toga ,doduse u malom broju ali sviuvoznici znaju kakva kola ja uzimam i ne nude mi krseve jer znaju da ih necu uzeti.
Problem je sto ti japanci nemaju tako kvalitetan enterijer kao evropski automobili i to nema veze sa tim ko ih vozi i kako odrzava jer isti ti voze i evropska kola pa ne budu u tako losem stanju kao japanci.
Tihi ne mesaj babe i zabe jer tvoj auto nema mnogo km i ima kozna sedista a to je sasvim drugacije od stofanih sedista koja se daleko lakse pohabaju.
Sundjer ispod njih se ugnjeci i to se vidi dok kod koze nije tako.
Evo danas sam se vozio u kumovoj Hondi i isli smo u Sabac da kupimo jedan GP Van Opet kazem da ne mogu da verujem da tako lupa auto kad naidje na rupe.
Krene da obilazi pa se vrati u traku jer ne stize a ja mu prokomentarisem da vozi dizelasa ne bi ni razmisljao nego bi samo dao gas na sta je on rekao "Sta? Kao ne ide Honda?" i ja mu rekao " Da,ne ide jer bi dizelas uradio to obilazenje glat."
A ti nam ovde pises gluposti kako dizelasi ne mogu da obidju kamion.

I to auto sa 155ks a kladim se da bi dizelas sa 115 ks to obilazenje odradio glat i bez ikakvih problema.
Bas sam gledao u obrtaljku na koliko se penje kad radi obilazenje i to ide do 6000 obrtaja. Ej skoro do kraja da bi nesto iole uradio?
Ja sam eto sa svojim Golfom stojao na semaforu prvi i iza mene je bio Audi A3 dizelas.Krenem japolako kad on gas i krece da me obidje a ja sam bio u drugoj brzini i dam gas do kraja misleci da mu ne dam i pokazem da ne moze da radi sta misli i ...... samo sam mu gledao u gepek vrata kako odmice i odmice a ja cedim ovog mog do 90 km/h u drugoj i ubacujem u trecu a ovaj odlazi i dalje.
Zato te glupe tihijeve pricice o tome sta moze a sta ne da obilazi ne shvatajte ozbiljno jer on pojma nema kako dizelas ide a pogotovo sto vozi auto sa 2400 kubika i automatik pa nema pojma sta je to i kako se vozi jer on samo daje gas i ne razmislja o obrtajima i crvenom polju.
Potom smo otisli posle kupovine u jedan novosadski restoran na klopu i pridruzi nam se njegova koleginica iz firme koja takodje vozi CRV i uzgred pogledam u njen kljuc od auta a on samo sto se ne raspadne. Skakavac koji ne moze da ostane u polozaju da je sklopljen a sve se klima.
Auto 2014 godiste i kupljen nov.