Nikola Todorovic
Primećen član
- Poruka
- 537
Stilo, 306, Focus...Laguna II (restajling od 2005 - ) moze biti fina kupovina, ali nikako 159-ka za te pare...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupio novu 2008 u ful verziji dizel, presao 80.000 km, prezadovoljan sam, velik auto, veliko osovinsko rastojanje omogucava da bude stabilan i da se neosecaju neravnine na kolovozu,brz u startu 150 KS,penje se uz masnu banderu, odlicno prati put, krivine prolazi bez problema cak i pri brzim ulascima, .Potrosnja u gradu oko 7,5 do 8 lit. put 80 km oko 5 , auto put 130 oko 7-7,5 lit. do sada samo redovan servis, koji nije skup za ovakav auto oko 16000 din.U ovlastenom servisu " CIRCOM " ZR. Zamerka ali mala, 6 brzina fali samo da bi pri vecim brzinama jos smanjila potrosnju.Delova ima naj duze 3-5 dana za vece delove, glavni magacin u Madjarskoj. Chevrolet se zaista povlaci iz Evrope ali njega drzi GM tako da ostaje kod Opela, brdo delova ako pogledas ima oznaku GM.Motor iz Epice pokrece i Insigniju od 150 KS i Antaru. Ove godine Vrasna (grcka) Zrenjanin ( 800 km- oko700 km auto put ) po danu uz odmor od sat i jace u hotelu Predejane 10 sati prosecna brzina po GPS-u 108 km/h potrosna 9,6 lit.
uff, malo mi je dugačak, garaža mi je ispod 4.70. a i 2.0 benzin... benzinca ne bih preko 1.6, pošto ne planiram ugradnju plina.
E sad si ga lupio. Veze to nema sa Insigniom. To je Daewoo Evanda, model s pocetka 2000.-ih, koji je kada je Chevrolet kupio Daewoo, postala Chevrolet Epica.
Oprema i snaga motora ne cine cenu auta, tj. nisu jedino merilo cene. Korejska/kineska koza, vs italjanska, pretpostavljam da Audi ugradjuje italijansku kozu, su dva sveta.
Za te pare moze da uzme A6 iz 2001/2, ali to njemu ne odgovara, naglasio je da bi uzeo auto iz C segmenta, eventualno B, a ti mu nudis nesto iz D segmenta. C segment su automobili poput Golfa, Astre, Megana, Focusa, Corolle, Civica, itd.
@moljac
Nisam siguran da za te pare moze da se uzme Leon druge generacije, a bez veze je te pare dati na Leon prve generacije. Budzet je malo, da kazem bez veze, prevelik za dobar primerak modela iz 2001/2, a za malo kraci za novije modele iz 2004/5, itd.
Nisam siguran da za te pare moze da se uzme Leon druge generacije, a bez veze je te pare dati na Leon prve generacije. Budzet je malo, da kazem bez veze, prevelik za dobar primerak modela iz 2001/2, a za malo kraci za novije modele iz 2004/5, itd.
Koliko ih znas da su u voznom stanju narocito dizelasa ?
Komplet prednjih farova I to ekstra za Hondu Civic 50e na ebay
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/181309398535
E sad sto su neki ovce i dozvoljavaju da ih neki preprodavci delova deru je njihov problem
Baš su skoro dvojica mojih kolega koja imaju stila takmičili koji ima manje upaljenih lampica na instrument tabli. Genaralno, mislim da je stilo ok, pogotovo sa jtd motorom, ali mislim da ne bih osetio neku razliku kad bih prešao u njega.
Al, nikad ne reci nikad, slobodno mi pusti link![]()
Mogu takođe preporučiti i Mercedesa A klasu.Ja i supruga imamo A140 2000 godište.U našem vlasništvu je od 2011.Auto je izuzetno solidan,mi smo do sada samo plaćali osnovne servise,jednu sponu i dva prednja amortizera.Idemo sa njim svake godine na more i do sada nas nijednom nije ostavio na putu.Mesta ima dosta,ja sam 201 i komotno sedim,auto je tako napravljen da je spolja mali a unutra prostran.
Moja jedina zamerka je taj motor od 1400 kubika koji je slab za neku žustru vožnju,radije bih uzeo onaj sa 170CDI motorom.
pa tixi djabe stoje u ameriku far 50 ev , kad je postarina 90 $ + carina i pdv plus nasi divni carinici nece sigurno da prihvate cenu od US $58.77
Okacio si far za sestu generaciju, a ja sam pricao o SEDMOJ, i covek je platio oko 150 evra POLOVAN far, a za nov su mu trazili oko 250, mozda 10-20 evra razlike.
EDIT
Zvao sam coveka, kaze da je far platio 120 evra, a branik 200.