Ona Marge
Poznat
- Poruka
- 9.569
Hm... Ima fordova benzinaca i sa plivajućim zamajcem, i sa još čime, tako da nisu ni oni baš rentabilni za održavanje, ali istina je da ima i svoje prednosti.
Toyota C-HR servisi na 15k, 30k i 45k između 170 i 250 evrića.Ma to je bilo davno davno ti sad radiš sa 3-6.000 evra automobilima i misliš da je veliki servis 300 evra. To vreme je davno prošlo i ne treba da širiš dezinformacije.
Znaci trap se po tebi radi tek na 500k km ?morao da radi kompletan remont ramena a to znači da je auto preko po dobrim putevima prešao pola miliona km.
Jedino mi se ručica menjača ne sviđa.Kad bi ti samo znao kako izgledaju kola sa 500k km ili zaista verujes da ta sedista tako izgledaju sa 500k?
Kvalitetni japanski materijali automobil izgleda kao nov i sa pola miliona km. Ne voliš ih jer su skupi delovi pa ne možeš da remontuješ i budžiš jbg. Malo tržište jbg.Kad je nesto kao staklo onda nikad ne ode.
Tako bar ti mislis ali nisu evropski putevi bas tako savrseni kako ti to mislis.
I ima dosta kola kojima se cuje nesto na trapu ali je jeftino pa se kupi u prodavnici delova a za Hondu je to da ne poverujes skupo i zato se remontuje i u prodavnici delova se prodavac iznenadio kad sam mu trazio taj deo jer kaze da mu to niko ne trazi a zato sto svi remontuju jer je daleko isplativije.
280€ je bilo rame i majstore jel bi ti remontovao ili kupio dva ramena za 560€ a treba da prodas taj auto?
A sa "500k" izgleda bas dobro jel da?
Kad bi ti samo znao kako izgledaju kola sa 500k km ili zaista verujes da ta sedista tako izgledaju sa 500k?Pogledajte prilog 1311851
Pogledajte prilog 1311850
Osim u Hondi gde je Kum izgrebao konzolu posle par meseci koja puca od kvaliteta.Kvalitetni japanski materijali automobil izgleda kao nov i sa pola miliona km
I bolje mu ide prodaja. Ne valja kad stoji paprikaKod mene na kalenić pijaci jedan vozi sportsku škodu karavan, kaže vreme je novac i otkad ima škodu paprike su uvek sveže.
Tako je.Sve u svemu nemački automobili imaju najskuplje servise na svetu.