zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Mozda su noviji malisani sigurni kao i veliki automobili ali ja dete nikad ne bih (i necu jednog dana) staviti u auto tako mali!
A jos plus da zensko vozi
A jos plus da zensko vozi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda su noviji malisani sigurni kao i veliki automobili ali ja dete nikad ne bih (i necu jednog dana) staviti u auto tako mali!
A jos plus da zensko vozi![]()
Hvala puno na odgovoru i razumevanju.За њу и дете твинго нема шта да буде мали. Из њеног питања видиш да тражи мали градски ауто тако да се он ту савршено уклапа. Сад то што неће Дулетовог пунта то је већ њена ствар али реално Дуле би јој понудио и фиесту да је тренутно има, човек је трговац и то је потпуно разумљиво.
E, дај мало возачких утисака за C5![]()
To mu je najbolji opis udobnosti.
Potrošnja nije strašna - vozim ga samo na benzin, poslednji put sam sipao 15 litara i prešao 205 kilometara, što znači da je u kombinovanoj vožnji trošio oko 7.5 litara. 
A jos plus da zensko vozi![]()
imali negde b4 za 2000e da je u dobrom stanju
KOliko sam ja cuo, za C5, znaju da nastradaju bombe, a popravka je oko 200 evra, sto je u rangu 4 amortizera za prosecan auto, tako da mu to dodje na isto. Inace, i ja sam poceo da razmisljam o C5. KOliko kosta nova pumpa, ili remont stare?
Eh, da. Lezanje mu nije jaca strana, tako da nije za neku sportsku voznji i skripu guma u krivinama. Dosta se naginje u krivinama, ali je fantastican za voznju auto putem.

Negde nadjoh da Citroen navodno daje 200k km garancije na hidrauliku. Takodje sam nasao da strada sama pumpa, ili njena elektronika, i da kociona klesta znaju da prave problem. Ali u sustini je ok auto.Negde nadjoh da Citroen navodno daje 200k km garancije na hidrauliku. Takodje sam nasao da strada sama pumpa, ili njena elektronika, i da kociona klesta znaju da prave problem. Ali u sustini je ok auto.
Realno, najveći je problem što kod nas treba strpljenja da se nađe C5 sa malo km. Kočiona klešta nisu problem, problem nastaje ako se kočnice teraju "do kraja", i onda klješta počinju da prave problem.Da. 200.000 km je garancija, a nakon toga ne znači da će sve pocrkati, već jednostavno ono - nema više fabričkog pokrića.Realno, najveći je problem što kod nas treba strpljenja da se nađe C5 sa malo km. Kočiona klešta nisu problem, problem nastaje ako se kočnice teraju "do kraja", i onda klješta počinju da prave problem.
Ima ih dosta ispod 200.000, za relativno malo novca.http://suchen.mobile.de/auto/citroe...ssions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&lang=en
Sinoc je bio jedan sa 97k km, malo cuknut od pozadi, nista opasno, branik i gepek, ostalo je delovalo bas onako nemacki, perfektno, za 1400 evra. Sada ga nemaIma ih dosta ispod 200.000, za relativno malo novca.
Kupio prijatelj pre nedelju dana A4, sta znam, nista posebno, gepek solidan ali unutra mi je tesan nekako, [180cm, 80kg], on je sitan ali i njemu se cini mali.
Audi automatik ne bih uzimao, al to bolje neko drugi da komentarise MilosB npr...
Ako je neka kompenzacija i ako mozes da ubijes dosta cenu ni cetvork anije losa.
Ovaj je 2006. uzeo ga za 9.000.Pocetna je bila 10.500.Sreca pa me poslusao Prezasiceno je trziste, ti si taj koji ima para, samo opusteno.
Jel ti bese trazio sajt za Vin cod?Koji proizvodjac?
http://suchen.mobile.de/auto/citroe...ssions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&lang=en
Sinoc je bio jedan sa 97k km, malo cuknut od pozadi, nista opasno, branik i gepek, ostalo je delovalo bas onako nemacki, perfektno, za 1400 evra. Sada ga nemaIma ih dosta ispod 200.000, za relativno malo novca.
definitivno bih uzeo audi a6 automatik 2009. godište, verovatno quatro...
molim te objasni kakav je to problem sa automatikom???
MilosB?

hvala na savetu! ja sam još veći od tvog prijatelja tako da si me ubedio. nije kompenzacija.
definitivno bih uzeo audi a6 automatik 2009. godište, verovatno quatro...
molim te objasni kakav je to problem sa automatikom???
MilosB?
. Ma samo je bitno da bude quattro.Eee Bog te sad si me zapalio za ovu varijantu.
Koliko bi nameta jos trebalo doplatiti za tako neki auto od 1400 evra da se doveze ovdje,recmo odem po njega i onda carina i sve ostalo?
Pozdrav nov sam ovde. Sa mojima razimsljam o kupovini polovnjaka da zamenimo Audi 80 koji nas je lepo sluzio. Cifra je do 4.000 ja sam gledao po net i ima dosta automobila koji su mi ok recimo Ford Mondeo, Focus, Seat Cordoba, C5 itd. Video sam par Fokusa 2006 godiste iy Francuske dovezeni ovde al nisu jos ocarinjeni kostaju oko 3500 koliko bi me kostali carina i porez?Jel ima nesto za njih sto treba da se zna sta im strada nacesce itd?
Nemoj samo da uzimas auto sa Multitronic menjacem. Mnogi su se zalili na to sranje. Mada ako uzimas quattro onda ti nece zapasti Multitronic nego Tiptronic ili S-tronic. S-tronic ti je ustvari DSG menjac iz Folksvagena, nemam pojma kako su se pokazali. Tiptronic je tu i tamo ok, desavalo se da zakuca iz cista mira, ali uglavnom sluzi besprekorno. Ako izuzmem V8 meni nikada nije bio zanimljiv Audi automatik, nemam pojma zasto. Ja bih kao Fernando uvek uzeo manuelni, to mi je pravi Audi. Ma samo je bitno da bude quattro.
Pozdrav svima. Prvo da kazem da pojma nemam o automobilima i zato trazim pomoc. Kupujem polovnjak do 3500 e (dizel). Molim one koju se razumeju u problematiku da mi daju svoje predloge, savete, na sta da obratim paznju, zamke, prevare i slicne stvari. Hvala unapred svima. Svako dobro.