Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ,to je sad kao nesto novo?:)
Otkad je kola vracaju se kilometraze!!! Secate se kad su bili analogni tj.tockici sa brojevima pa kad je Pera uzeo busilicu i vracao sat?:hahaha:
Sad po vama ispada kao da to nikad niko nije radio pa se zgrazavate na ovakve uredjaje koji predstavljaju busilicu od pre 20 godina!
Samo sto se sa tim uredjajem skida kilometraza samo na satu a ne i na motornom kompjuteru.
Zato se sajdzije bogate jer uzmu dnevno ladno preko 100 eura a ako im nalete Citroeni i JTD motori gde uzimaju 40 po autu jer skidaju na dva mesta onda izracunajte sami.A dnevno odrade 10-tak auta!!!
Lepo sam ja rekao jednom drugaru da se toga prihvati a ne taksija(inace je elektronicar) jer bi sad imao i kucu i kola i jahtu a ne bio podstanar i jedva sasatavljao kraj sa krajem!

Poslednja izmena:
ljudi razmisljam o kupovini auta, pa bih da se informisem ovde na prvu loptu....to ce da priceka par meseci, ali bih da znam otprilike sta da ocekujem jer ne znam nista o uslovima....dakle treba mi neki skromniji auto koji moze da se vozi i malo van beograda....da nije skup za odrzavanje i da malo trosi...nikakv luksuz....nemam pojma ni koja auta su jeftinija i koja slabije trose itd....nekih 3000-4000 evra....sto jeftinije to bolje...ionako nisam neki extra vozac da bih preplatila auto koji ce sigurno da ostavlja farbu po okolini...:)

citala sam temu fiat punto...i sad mislim da je to fin auto z amene...s tim sto bi mi trebala 5 vrata....zbog deteta...

hvala

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back