KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.856
ma teraj se bre u tri lepe ***** materine govedo jedno nije ti ovo privatan forumcic ,znaci neverujem zasta se ja nerviram , i meni je bilo super u realu bez da moram da citam vasa proseravanja. odo sad . mrs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da kosta od 2500 eura pa do preko 100000 eura u zavisnosti koji model. Nisi stavila osnovne parametre tj podatke koji motor ,sta hoces od opreme,koliko kilometara da ima jer sve su to stvari koje uticu na cenu. Tako uzmes npr RS6 koji kosta daleko vise od obicnog sa dizel motorom.
A evo kako se proveri kilometraza na autu. Kilometraza je bila dizana zbog carine i nije vracena a receno je da je auto presao oko 115k km jer je pre svega 2 meseca uradjen veliki servis i tako i bi.
![]()
Da li neko zna koliko kosta nov,a koliko polovan audi a6? na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine a6?
Moze da kosta od 2500 eura pa do preko 100000 eura u zavisnosti koji model. Nisi stavila osnovne parametre tj podatke koji motor ,sta hoces od opreme,koliko kilometara da ima jer sve su to stvari koje uticu na cenu. Tako uzmes npr RS6 koji kosta daleko vise od obicnog sa dizel motorom.
A evo kako se proveri kilometraza na autu. Kilometraza je bila dizana zbog carine i nije vracena a receno je da je auto presao oko 115k km jer je pre svega 2 meseca uradjen veliki servis i tako i bi.
![]()
jedino ako bih bila milioner,e onda mozda 
Model koji nije stariji vise od 5-6 god,da nije puno presao,da je u dobrom stanju tehnicki naravno,od opreme nista spec,nista prenabudzeno,da bude obican sa dizel motorom...moze li se tako neki naci za do 15.000? zaista ne bih dala 100.000 e za auto,za te pare cu kupiti kucujedino ako bih bila milioner,e onda mozda
![]()

![]()
Mislim da je losa verzija programa u pitanju, posto je auto kod mene presao 15-ak hiljada pre toga i znam da nista nisam radio oko ECU-a. Inace i ta km se moze promeniti.
)
Meni je FES pokazao 3.000 km, a na satu oko 190.000Mislim da je losa verzija programa u pitanju, posto je auto kod mene presao 15-ak hiljada pre toga i znam da nista nisam radio oko ECU-a. Inace i ta km se moze promeniti.

Slažem se , ja mnogo lakše vozim Hyundai trajet nego mazdu 626.azasto da ne A6 za zensko ,,sve zavisi koja riba ga cepa , A4 i A3 za mene ipakje prilicno tesan za njegov gabarit ,, moja sestricina u ingolstadt ima A7 I Q 7 ,, Voziga bez problema cak i lakse nego manji auto madaje to stvar navike

Postujem svacije misljenje, ali ne zaboravite da vi kao stariji imate vozackog iskustva mnogo vise nego ona, pa je to za vas lako reci
Posle godinu dana ni meni nije vise tesko da vozim veliki auto, ali i dalje se dogadjaju nezgodne ili neprijatne situacije gde jedan od problema predstavlja upravo velicina auta.
Da se razumemo, ja licno vise volim velika auta, ali cinjenica je da se prva iskustva sticu sa manjim automobilom![]()

Izvinjavam što iskačem iz teme.

imam vremena za razgledanje,ne zuri mi se
limuzinu... karavan mi se uopste ne dopada...