Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno je normalno za glupu osobu da pise dva posta jedan za drugim i mislim da je time sve receno!
Bilo bi bolje da je doktorki94' pomogao oko audija ali zlo izbija iz njega i samo pljuje i retko kad sta pametno kaze.
Ustvari kad bolje razmislim -dali je on ustvari ikada ista i rekao pametno na ovom forumu osim sto je potcenjivao ostale i hteo da ih ponizi?

Moze da kosta od 2500 eura pa do preko 100000 eura u zavisnosti koji model. Nisi stavila osnovne parametre tj podatke koji motor ,sta hoces od opreme,koliko kilometara da ima jer sve su to stvari koje uticu na cenu. Tako uzmes npr RS6 koji kosta daleko vise od obicnog sa dizel motorom.
A evo kako se proveri kilometraza na autu. Kilometraza je bila dizana zbog carine i nije vracena a receno je da je auto presao oko 115k km jer je pre svega 2 meseca uradjen veliki servis i tako i bi.:)

neznam sta ovde nije uredu ;; lepo kaze covek Kilometraza je bila dizana zbog carine ,, ito nije nista novo tose radi ,, ovdeje brljano samo na displej ane u komp,, mozda sa namerom dase posle vrati na normalu ; itu nema nista cudno ,,

Moze da kosta od 2500 eura pa do preko 100000 eura u zavisnosti koji model. Nisi stavila osnovne parametre tj podatke koji motor ,sta hoces od opreme,koliko kilometara da ima jer sve su to stvari koje uticu na cenu. Tako uzmes npr RS6 koji kosta daleko vise od obicnog sa dizel motorom.
A evo kako se proveri kilometraza na autu. Kilometraza je bila dizana zbog carine i nije vracena a receno je da je auto presao oko 115k km jer je pre svega 2 meseca uradjen veliki servis i tako i bi.:)

Model koji nije stariji vise od 5-6 god,da nije puno presao,da je u dobrom stanju tehnicki naravno,od opreme nista spec,nista prenabudzeno,da bude obican sa dizel motorom...moze li se tako neki naci za do 15.000? zaista ne bih dala 100.000 e za auto,za te pare cu kupiti kucu :lol: jedino ako bih bila milioner,e onda mozda :whistling:

Meni je FES pokazao 3.000 km, a na satu oko 190.000 :) Mislim da je losa verzija programa u pitanju, posto je auto kod mene presao 15-ak hiljada pre toga i znam da nista nisam radio oko ECU-a. Inace i ta km se moze promeniti.

Meni je FES pokazao 3.000 km, a na satu oko 190.000 :) Mislim da je losa verzija programa u pitanju, posto je auto kod mene presao 15-ak hiljada pre toga i znam da nista nisam radio oko ECU-a. Inace i ta km se moze promeniti.

Naravno da moze ali je u ovom slucaju auto prodat sa dizanom kilometrazom i nista nije vracano a kao dokaz za originalnu je tu bila i originalna servisna knjizica a i na poklopcu motora je ispisano da je veliki servis radjen u februaru ove godine na 113k km. Coveku uopste nije smetalo sto na satu pise vise kad mu je recena prava kilometraza u koju se uverio kacenjem na dijagnostiku.
@doktorka94'
Audi A6 za zensko je ipak malo veliki auto i bolja je opcija A4 osim ako neces da ga kupis svom dragom.:)

Poslednja izmena:
Postujem svacije misljenje, ali ne zaboravite da vi kao stariji imate vozackog iskustva mnogo vise nego ona, pa je to za vas lako reci :)
Posle godinu dana ni meni nije vise tesko da vozim veliki auto, ali i dalje se dogadjaju nezgodne ili neprijatne situacije gde jedan od problema predstavlja upravo velicina auta.
Da se razumemo, ja licno vise volim velika auta, ali cinjenica je da se prva iskustva sticu sa manjim automobilom :)

Postujem svacije misljenje, ali ne zaboravite da vi kao stariji imate vozackog iskustva mnogo vise nego ona, pa je to za vas lako reci :)
Posle godinu dana ni meni nije vise tesko da vozim veliki auto, ali i dalje se dogadjaju nezgodne ili neprijatne situacije gde jedan od problema predstavlja upravo velicina auta.
Da se razumemo, ja licno vise volim velika auta, ali cinjenica je da se prva iskustva sticu sa manjim automobilom :)

Imam trenutno pezo 307 tako da vezbam na njemu,super je autic,ali planiram da uzmem a6 za par meseci :)

@Doktorka
E to onda vec menja stvari :ok:
Posto nije bas jeftin auto, ne zaleci se mnogo u startu, pogledaj vise komada pre nego sto odaberes pravi.
Inace je A6 odlican auto, imao je kolega od mog starog jednu A6-cu, ali je bio starije generacije, 98. godiste, benzinac. Vrlo komforan i kvalitetan auto i tada bio.
Ovi TDI su danas jos i bolji izbor nego benzinci tako da ni tu neces pogresiti.
Sve u svemu, srecno sa kupovinom. ;)

A6 audi je bas auto,, neznam sta volis karavan ili limuzinu karavani su malo jeftini ,, i gledaj 2.0 tdi totije dovoljno malo trosi jeftina registracija .,, 2.7 tdi su malo kvarljivi motori + veci potrosac ,, uuuufffffff alje dobar http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine A5 je strava ali ima jaku cenu http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine ;;;; ako uzmes automatik nebojse tosu provereni menjaci i izdrzljivi ,, samo navreme menjaj ulje i filter inebojse ,,, daga kupis sto pre idaga vozis 100 god uzdravlje ,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back