Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi forumasi,
duze vreme pratio sam ovu temu smatrajuci je vrlo zanimljivom, i donekle edukativnom. Bilo je clanova koji su zaista znali znanje. Ali, oterali ste ih. U poslednje vreme, ovo je katastrofa! Dobar deo vas je u potpunosti upropastilo ovu temu, koja se zove PREPORUKE za kupovinu vozila? Kome vi sta mozete da preporucite? Pa vi pojma nemate o automobilizmu! Potpuni diletanti! Najveci strucnjak - preprodavac! Niko konkretno iskustvo da iznese. A i kako? Ma zatvorite ovu temu!
Steta!

Dragi forumasi,
duze vreme pratio sam ovu temu smatrajuci je vrlo zanimljivom, i donekle edukativnom. Bilo je clanova koji su zaista znali znanje. Ali, oterali ste ih. U poslednje vreme, ovo je katastrofa! Dobar deo vas je u potpunosti upropastilo ovu temu, koja se zove PREPORUKE za kupovinu vozila? Kome vi sta mozete da preporucite? Pa vi pojma nemate o automobilizmu! Potpuni diletanti! Najveci strucnjak - preprodavac! Niko konkretno iskustvo da iznese. A i kako? Ma zatvorite ovu temu!
Steta!

poptpuno se slazem

- - - - - - - - - -

ovdese vodi mali rat mozda i nije mali

Dragi forumasi,
Steta!

Hajde kada nešto tvrdiš da znaš jer drugi neznaju pa ćeš da vidiš kada se osuju svi protiv tebe da ti dokažu suprotno.Preporuči jedan auto.

2jbs8sl.jpg

ford je preskup preskupi delovi i krsh od auta kad dodje kod nas jer je kao karavan vec izaaakan, ja NIKADA nebi uzeo iz uvoza karavan!,
uzasno tezak i skup auto za odrzavanje ,plus sto mnogo trosi gorivo...

ford je preskup preskupi delovi i krsh od auta kad dodje kod nas jer je kao karavan vec izaaakan, ja NIKADA nebi uzeo iz uvoza karavan!,

Dobro,to je tvoje misljenje ali ajde nam argumentuj sta je to skupo.
Najlakse je reci da je skupo jer si to cuo od prijateljevog prijatelja i od njegove tetke i td.
Ford ima izuzetan trap,izuzetno dobre menjace,motori su zaista sjajni a sto se tice odrzavanja ja znam posto je i sta im odlazi ali evo cekam da vidim sta je to u tvojoj glavi skupo posto se prezentujes da znas.:per:
@trusardi
Sto se tice preporuka ovaj forum zaista jeste postao lom a sve zbog njih par koji miniraju sve sto se kaze i normalan covek jednostavno izgubi volju da pise normalno nego se raspravlja sa njima.
To sto si rekao da je preprodavac najveci strucnjak zaista je logicno jer kroz njegove ruke je proslo mnogo kola i zna im vrline i mane ali si to tako rekao kao da takav covek nema pojma.
Shvatite vec jednom da se vi u zivotu sretnete sa 5-6 ili mozda i malo vise auta koje ste vozili i odrzavali a prodavac se sa tom kolicinom vozila sretne u mesec ili dva i samim tim je logicnije da je daleko upuceniji sta kom autu fali.
Ja sam rad da uvek dam dobar savet ali ovde pocinju poklapanja bio ja u pravu ili ne jer tih par ljudi su uvek pametniji i to se pokazalo dosad tako. Naravno da ima i ok clanova.
Evo ja cu se potruditi da forum bude bolji tj pomoci cu koliko god mogu da bude takav i to ne samo iz svoje koristi kako to neki odmah gledaju.

a druze koliko dugo si imao forda pasiga ocenio tako ; ja licno nevolim taj auto nekako mi malo ruzan ,,,, 1.8 tddi su zilavi nema plivajuci zamajac nisu skupi delovi ,, trap ima jedan od boljih u odnosu na istu klasu;;; 1.8 tdci ima jaci motori mada su malo vise osetljivi na nase gorivo problemje stosu namestili dase pumpa hladi u nafti ,, jeste malo skuplje za odrzavanje ;;; o benzincu neznam nista

ma pusti ti to dule nego sta koristis i cime peres ta kola i jel stavljas vosak turtle wax il nesto kad shminkas te krseve da sijaju ko jajca , koji sampon ,jel koristis glinu ...
jel imas usisivac za dubinsko pranje ...
ide leto i tako to , pa da vidimo mozda treba i nova tema...
kalin ima moj komso ford 2.0 tdci uvezo s kosova pristinske table i znam kakve je muke imao i da su original delovi skuplji nego kod nemaca.

Poslednja izmena:
Logicno je da su skuplji kad su presli manje kilometara a sto se tice plivajuceg zamajca kod Forda ga ima i benzinac a plivajuci zamajac kod benziskih motora je skuplji nego kod dizelasa. I da se razumemo -samo zaostao covek moze da pomisli da je Ford amerikanac tj modeli u Evropu nemaju nikakve veze sa americkim modelima tako da je totalna odvala da je to amerikanac kad nije jer je nemac.
O kad znam za sebe Ford sam gledao kao nemacki auto jer se tamo dizajnira i proizvodi a sto nosi americko ime to ga ne cini automatski cistokrvnim amerikancem jer svi ali ama bas svi delovi na njima su evropski.

Gde se oglasava?
Daj nadji jedan jedini oglas ili jednu rec o tome da nekom nesto nudi?
Kretenizam je velika bolest pojedinih ljudi sa ovog foruma a koji pucaju po svim savovima od zavisti jer njima samim ne ide u zivotu i zato i voze najjeftiniji konfekcijski auto.Da su bolji ljudi islo bi im bolje pa bi i vozili nesto bolje.
Prvo pogledas sebe pa onda ostale jer samo tako ces ici napred.:per:

Ako se okaci slika to znaci da neko mozda treba da razmisli o tom autu nevezano za to dali ga ja imam ili nemam. Ko zna koliko sam puta samo kacio slike kola koja su odavno prodata jer sam predlagao nekom da kupi takav automobil i nisam imao nikakav interes u svemu tome.
Prema tome ako ja ne kazem da se auto prodaje,ako nisam stavio nikakve podatke o automobilu a nisam stavio nikakav link ka oglasu da se taj automobil prodaje znaci da igram po pravilima foruma i sta je tu nejasno.
Evo npr okacim sliku ovog auta jer smatram da je to dobar auto i sta sad jel nesto nije po PS-u?
zn1ruo.jpg

Ako se okaci slika to znaci da neko mozda treba da razmisli o tom autu nevezano za to dali ga ja imam ili nemam. Ko zna koliko sam puta samo kacio slike kola koja su odavno prodata jer sam predlagao nekom da kupi takav automobil i nisam imao nikakav interes u svemu tome.
Prema tome ako ja ne kazem da se auto prodaje,ako nisam stavio nikakve podatke o automobilu a nisam stavio nikakav link ka oglasu da se taj automobil prodaje znaci da igram po pravilima foruma i sta je tu nejasno.
Evo npr okacim sliku ovog auta jer smatram da je to dobar auto i sta sad jel nesto nije po PS-u?
zn1ruo.jpg

Lep je, samo definitvno treba ili veca felna ili auto dole ;)

Auto kad je stigao izgledao je jako lepo i imao je par falinki ali ga je kupio clan ovog foruma jos pre dve godine i dan danas ga vozi.
Jednom sam prosle godine prao u dvoristu nesto i vidim neko ulazi na kapiju nenajavljen kad ono Buda ,momak koji je kupio ovog Golfa i kaze video me je kroz ogradu i stao samo da mi se javi. I pored toga sto je ovaj Golf imao par sitnica covek je stao da me pozdravi jer da nije zadovoljan sta mislite dali bi tako bilo?
A Golf je bas bio lepo izgledao a on je dobio auto po jako lepoj ceni.
Ovo su inace originalne Momo felne a nije uzivo imao toliku rupcagu u blatobranu.

Прича постаје бесмислена јер код куповине кола свако има своје приоритете.
Некоме је ауто статусни симбол, некоме је важна удобност и поузданост, а некоме је најважнија ставка одржавање и потрошња.

slazem se. meni na primer nije bitna toliko potrosnja, vec udobnost i pouzdanost.

a drugima je cilj da voze auto koji trosi 4 litra dizela na 100 km.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back