Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте, немам паметнија посла па ћу тебе да убеђујем у то шта ради бмв. :) Аирбег се не пресвлачи него се мења, ево Дуле ти је то доста сликовито описао. А посебно такве глупости не радиш на скупим аутомобилима јер се то види из авиона. Уосталом распитај се колико је пресвлачење, а колико полован аирбег па види где је математика.

pa sve ja to razumem,zato i pitam odakle ovo ulegnuce?nemoguce je da je zbog toga sto "ljudi vise sviraju u voznji" ili "senka od Sunca".
msm nije to JUGO.

pa sve ja to razumem,zato i pitam odakle ovo ulegnuce?nemoguce je da je zbog toga sto "ljudi vise sviraju u voznji" ili "senka od Sunca".
msm nije to JUGO.

A sirena sa strane.:lol:

Потражи на половним аутомобилима. Обично крећу од 20 евра па на горе, нпр. за голфа 4 имаш по 35 евра. http://www.polovniautomobili.com/oglas2320238/airbag_vw_golf_4_pasat_bora/

Uf, izgubio sam opkladu.Ja mislio to skuplje, pa za ruke bi mu tolko uzo.
Jel radi to uopste za te pare ili se samo zatvori rupa :D

uz svo duzno postovanje,na drugoj slici je sve osim senke od sunca,jer takvih laguna sa takvim volanom po oglasima u Srbiji je oko 70%.Verovatno bih i rekao da ste u pravu,ali zasto ona onih ostalih 30% nema tu senku?
a sto se tice volana od BMW-a,isti slucaj...
msm ova prica mi ne pije vodu,jer je isti slucaj bio i sa mojim senikom kad sam kupovao...na jednom se videla linija na volanu,da bi na kraju rekao kako je ipak bio "cuknut",pa je iskocio airbag,pa su ga vratili/napunili ili sta god.Onda smo se,naravno,odlucili za ovaj.
evo,bmw koji je presao preko 200k km,a nema to ulegnuce http://www.polovniautomobili.com/oglas2410123/bmw_520_520d_limuzina/

Svidja mi se BMW, predstavi ga malo, utiske o voznji, mane, prednosti, mislim da bi dosta ljudi zanimalo...

msm nije to JUGO.

Не знам да ли је од сунца, свирања ***** или нечег трећег али знам колико коштају половни бегови и да се никако не исплати буџити и пресвлачити их јер ем нема математике ем се види из авиона.

Air bag na Focusu bukvalno moze da se zameni za par minuta.
NA opelima se masovno menjaju begovi jer ispucaju kod sirena i onda pametni narod misli da je tuda pukao beg i misli da je auto bio lupan i zbog toga se menja beg. Mnogi i nisu videli kako to izgleda kad dzak izleti pa zato nekad malke lupetaju a evo kako izgleda beg sa ispucalim sirenama zbog kog ga vecina menja.
fxb1bl.jpg

Pa bas knjigu o tome i nemas, barem ja mislim da nema... Najbolje savete mozes traziti na forumima. Za svaku marku automobila postoji forum ( Fiat - Lancia, Volkswagen, Opel itd itd ) i na svakom forumu imas, pa maltene sve receno o gotovo svakom autu.

Evo ti npr. link za Fiat Stilo forum tj. "Savet pri kupovini Fiat Stilo", gde su ljudi ispisali stvarno korisne savete o tom autu :
http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=31847&st=740

A ti mozes i ovde da pitas ako imas nesto odredjeno, ovde ima ljudi koji se bas dosta razumeju. Ali generalno, posto si postavio pitanje uopsteno o kolima ne o odredjenoj marki automobila, tesko da neko moze da ti da dobar odgovor, sobzirom da bi morao da ti napise referat :)

Nisam odoleo i registrovao ga! Treba mi porodican auto a ovaj je malo presao i ispunjava moje kriterijume zdravog auta.
I da ,nadam se da me nece zakaciti mana ovog motora 1,5 Dci jer auto nije presao mnogo i radi kao sat a ja sam ovaj motor omrznuo ali opet kad vidim drugara kako ga vec 5 godina vozi sa osmehom na licu a moze da kupi skuplji i ozbiljniji auto onda pomislih "Sto ne bih i ja."
2qaqvzo.jpg

Nisam odoleo i registrovao ga! Treba mi porodican auto a ovaj je malo presao i ispunjava moje kriterijume zdravog auta.
I da ,nadam se da me nece zakaciti mana ovog motora 1,5 Dci jer auto nije presao mnogo i radi kao sat a ja sam ovaj motor omrznuo ali opet kad vidim drugara kako ga vec 5 godina vozi sa osmehom na licu a moze da kupi skuplji i ozbiljniji auto onda pomislih "Sto ne bih i ja."

I tu se zajebem xD

Videcemo.:)
Kolega je vozio Clio 1,5 Dci koji je jos problematicniji vise od 3 godine i kaze da se slatko navozao i da nikakvih problema nije imao tako da sam ja dosao do zakljucka da se tu verovatno radi o kvalitetu goriva i odrzavanju jer nemoguce je da neko bude razocaran a neko totalno prezadovoljan. Ovo kako taj auto sad pali i radi je savrsenstvo a ide tako da meni nista bolje ne treba. Na kraj krajeva dizne drugar meni odradi za smesne pare a takodje ima delova za Reno a za razliku od vecine ostalih dizelasa ovaj zauzvrat nema plivajuci zamajac i problem sa turbinom tako da tu je opet neka ravnoteza.
Imam ja u dvoristu jos lepih auta ali ovaj je kao benzinac,ne cuje se ,lepo pali a u voznji je izuzetno dobar pa sam se zato odlucio za njega a inace je onaj C-Max u rezervi ali videcemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back