Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej duštvo,

Evo i mene stigoh iz Beograda.

Jel može neko da mi pojasni jednu stvar: kupi sam zimske gume Tigar Wintera, koje su jel montirane na auto. U petak kada sam išao za Beograd bilo je lepo i sunčano i išao sam preko Fruške Gore. Na pojedinim delovima puta imao sam osećaj da se auto "kliže" po putu. Isto je bilo i u Bgu po suvom kolovozu. Ali danas kada je pala kiša taj osećaj je nestao. Jel sam ja nešto umislio ili zimska guma drugačije reaguje na suvi kolovoz, odnosno lošije prijanja?

Znači da nisam sasvim umislio. :)
Najviše se osećalo na onom ravnom delu, od onih vikendica maltene na vrhu, pa do početka ovog rekonsturisanog dela puta. Inače hvala Bogu da su sredili taj deo puta koji je stvarno bio bruka i sramota.

E da... Malo obaveštenje za sve one koji se vraćaju autoputem iz Beograda za NS da ne prođu kao ja:
Jedino isključenje za NS je dosta ispred Novog Sada, tamo gde su napravili još jednu traku za auto put. Odatle su dalje isključenja za Temerin, Zrrenjanin, Klisu i slično. Ko se zahebe i ko ja nastavi pravo u nadi da će se iskljuliti kod Rodića - zeznuo se. Sreća nije bilo nikoga, pa sam uspeo da se okrenem (inače sledeće isključenje je čini mi se kod Siriga). Nije ovo loš sistem, samo su mogli da stave tablu ko na zapadu što ima "No Exit next 20km" ili slično.

Ne svidja mi se kako ovaj auto spolja izgleda, ali za te pare (i da nije nenormalna cifra za registraciju) verovatno nista bolje nema tog ili slicnog godista. Jako primamljiva cifra, s obzirom na klasu vozila.
to sve stoji, ali mislim da stoji i to da bi suncobran koji je možda isti kao na dačiji logan koštao 29853729430€ zato što je za vel satis, a ne 50e ko za dačiju :D
čim je on visoke klase, i cene svega njegovog su.
al svaki put balavim kad vidim za koje pare ga prodaju, stvarno auto 5god za 4250... ja sam megana platio 6000 kad je imao 5god

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back