preporuka

mefhisto

Početnik
Banovan
Poruka
0
Poz svima, ne razumem se najbolje u mobilne telefone pa mi treba vasa pomoc u vezi sa izborom ..
E ovako .. prakticno sto mi treba od telefona je Wi Fi, i da je ok za slusanje muzike (naravno da ne ocekujem neki enorman play time, ali opet ne nesto lose) .. mogu da platim do nekih 350-400e.
Druga stvar, znam da manje vise ovom opisu odgovara Ipod touch, pa bih postavio jos jedno off topic pitanje, a to je da li u appleovom app store moze da se kupuje iz srbije bez nekih ogranicenja ?
uzimajuci u obzir zahteve sta bi uzeli neki telefon u tom rangu cena ili ipod touch ? Poz i hvala na odgovorima.

HTC HD2 i kraj.
Samsung Galaxy S koliko god mi se svidjao njegov interfejs odvratna mi je cinjenica da je obican plastikaner koji nema blic,i zbog toga ga nikad ne bih kupio.
Uostalom,za taj novac imas i Nokiu N8 koja sa svojim Symbian 3 operativnim sistemom nimalo ne zaostaje za vodecim Android telefonima.

Sta ce ti blic,pa vecina telefona koji ga i ima skoro da je neupotrebljiv.Samsung Galaxy S jeste od plastike ali to je da bi bio lagan,a i plastika je od visokog kvaliteta,HD2 je vec zastareo,a i za Galaxy S izasao Gingerbread,sta ces bolje...

Nije stvar u blicu vec je bezobrazluk kompanije sto to radi.
HD2 jeste mozda star model ali i dalje sije Iphone4 i ostale trenutne vodece modele.Ako je tebi neko zadovoljstvo drzati telefon od plastike koji kosta 400e onda ne znam sta da ti kazem.Meni je vrlo bitna zavrsna obrada kao i tezina telefona.
Ako ga vec platis dosta onda nek tako deluje kako spolja tako i iznutra.

Inace slazem se za 5800,telefon koji ima najbolji zvuk od svih koje sam ja koristio.

Poslednja izmena:
I ako postoji velika sansa da ova tema opet ode u OFF i u totalno poznatu diskusiju i prepirku (sto mi nije namera) reci cu : Bojane a po cemu to ovaj sije iPhone 4 ?

Mefhisto, ukoliko imas dovoljno para...obraduj se jednom iPhone 4-orkom.

Po cemu?
Zato sto Iphone 4 u 2010 godini stavio opcije u telefon koje su drugi proizvodjaci imali pre 3 godine,a to naplacuje bezobrazno.
Svaki noviji HTC je daleko bolji od I4 za mnogo manje para.Apple ti je kao Golf,solidan kvalitet koji naplacuje bezobrazno na konto imena.

Postujem svacije misljenje, ali se sa nekim ne mogu sloziti. Prvenstveno zbog toga sto sam i sam imao par htc modela koji u pravu si rade dosta slicno kao iPhone. Medjutim meni licno ni blizu glatko, odziv nije takav kao kod iphone-a koji jednostavno ne zna da stucne tokom rada. Radi upravo ono za sta su ga pravili i testirali. Nema djubreta koje se vremenom talozi i isto radi ma sta i ma koliko da imas instalirano na njemu.
Ako pricamo o dizajnu to je diskutabilno ipak ukusi se razlikuju, ali ono sto meni smeta kod ostalih telefona je jeftina izrada, krckava plastika itd. Volim teske i cvrste telefone, ali to je samo moje misljenje naravno.

Sve u svemu o ovome se raspravlja i raspravlja vec par godina.
I svaki telefon koji izadje je najavljen kao "ubica iPhone-a",i uglavnom ljudi koji JESU merodavni porede kvalitet nekog telefona sa IPhone-om.... a ostali proizvodjaci se trude da TO nesto sto iPhone poseduje uspeju da integrisu u svoje uredjaje, pa dolazimo do cinjenice da mnogo novijih modela VRLO lice na iPhone. i po spoljasnjem dizajnu a bogami poceli su i graficki deo da kopiraju...cak su pokrenute i neke tuzbe blabla. Nije ni bitno

Da zakljucim, DA iPhone ne bih menjao ni za jedan telefon na trzistu pod uslovom da moram taj drugi da zadrzim a ne da prodam :)

Ponavljam ovo nije pokusaj nametanja misljenja nego samo i iskljucivo moje vidjenje.
I ne kazem da su ostali telefoni sranje ! ! ! Ima zaista sjajnih uredjaja, a mefhisto sam siguran da za 350 - 400 eura moze da uzme lepu masinicu !

Prilozi

• iphone4-vs-galaxy-s-head.jpg
    iphone4-vs-galaxy-s-head.jpg
    47 KB · Pregleda: 6

Back