Preporuka za PC zvučnike

Sve preporuke za Cantone. Imam ih nekoliko kući. Na KP ih uvek ima i nisu skupi. Za 200-300e može da se nađe par Cantona i solidno pojačalo AB klase (naravno sve polovno) i da zvuči mnogo bolje nego bilo koji set aktivnih kompjuterskih zvučnika (tipa Logitech i sličnih...).
Ja uzeo neke LE102 sa KP za 45e iz zezanja😁. Zakačio ih na Yamaha Piano Craft RX-E810. Kakav match! Oduševio se zvukom. Precizan, separacija odlična.. A ceo sistem 100e. Sad sam se naložio na Cantone pa bih neke podne. 😊
20241105_192253.jpg

Ja uzeo neke LE102 sa KP za 45e iz zezanja😁. Zakačio ih na Yamaha Piano Craft RX-E810. Kakav match! Oduševio se zvukom. Precizan, separacija odlična.. A ceo sistem 100e. Sad sam se naložio na Cantone pa bih neke podne. 😊

Za imam 3 para Cantona kući. Od kako sam provalio taj brend, ne kupujem ništa drugo. Za smešne pare sam napravio odlično ozvučenje. Na Denon pojačalo (AB klase) sam stavio 4+1 kantona a u drugoj sobi imam manji komplet, 2+1 i Fosi mini pojačalo D klase. Zvuk ubija kako je dobar a sve to zajedno (dva kompleta) košta cirka 500e.

Moj drug je davno uzeo odlicne yamaha stubove za dz.

Trebali bi mi neki monitori oko 100e.
Ja sam pre 20-tak godina kupio odlicne KEF zvucnike, skoro nove sto rece neki "poslovni" covek iz naselja preko puta (Mali Beograd), za 50 marki. Posao smo "ugodili" u Askurdjelu. A godinu-dve pre toga sam od istog lika kupio lapsitopsi Mitel, u sistemu i na hard disku sam video da je "originalni" vlasnik bio neki Poljak koji je radio za neke organizacije u UN. Kapsitopsi sam platio mnogo vise, mislim da sam dao 500 marki.

Secam se da mi je kroz smeh "poslovni" covek nazvrljao i "priznanicu", da imam ako me policija zaustavi. :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Back