Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 13.907
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Edifier se prodaje, skoro sam kupio drugaru za rođendan S3000 pro. Doduše, znam da je gledao baš taj model.Pogledaj ovo, ne znam da li se prodaju u Srbiji.
Pogledajte prilog 1637528
Edifier M601 LINK, LINK <-----
Upadaju u tvoju cenu.
Ja sebe castio pre 5-6 meseci i zadovoljan sam njima.
Ja uzeo neke LE102 sa KP za 45e iz zezanja. Zakačio ih na Yamaha Piano Craft RX-E810. Kakav match! Oduševio se zvukom. Precizan, separacija odlična.. A ceo sistem 100e. Sad sam se naložio na Cantone pa bih neke podne.Sve preporuke za Cantone. Imam ih nekoliko kući. Na KP ih uvek ima i nisu skupi. Za 200-300e može da se nađe par Cantona i solidno pojačalo AB klase (naravno sve polovno) i da zvuči mnogo bolje nego bilo koji set aktivnih kompjuterskih zvučnika (tipa Logitech i sličnih...).
Druze, rodjendan mi prekosutra ....Edifier se prodaje, skoro sam kupio drugaru za rođendan S3000 pro. Doduše, znam da je gledao baš taj model.
Mozda ti unapred najavljuje, da se ne zaletis i sam sebi ih uzmes...Druze, rodjendan mi prekosutra ....
Ja uzeo neke LE102 sa KP za 45e iz zezanja. Zakačio ih na Yamaha Piano Craft RX-E810. Kakav match! Oduševio se zvukom. Precizan, separacija odlična.. A ceo sistem 100e. Sad sam se naložio na Cantone pa bih neke podne.
Bice ih posle vecerasnje noci, bar onih iz prostorija SNS.Ima li na Najlon pijaci kradenih studio monitora?
Moj drug je davno uzeo odlicne yamaha stubove za dz.Bice ih posle vecerasnje noci, bar onih iz prostorija SNS.
Uzgred, kradena roba se nije kupovala na samoj pijaci, trebalo je potraziti robu u obliznjem Askurdjelu.
Ja sam pre 20-tak godina kupio odlicne KEF zvucnike, skoro nove sto rece neki "poslovni" covek iz naselja preko puta (Mali Beograd), za 50 marki. Posao smo "ugodili" u Askurdjelu. A godinu-dve pre toga sam od istog lika kupio lapsitopsi Mitel, u sistemu i na hard disku sam video da je "originalni" vlasnik bio neki Poljak koji je radio za neke organizacije u UN. Kapsitopsi sam platio mnogo vise, mislim da sam dao 500 marki.Moj drug je davno uzeo odlicne yamaha stubove za dz.
Trebali bi mi neki monitori oko 100e.
Zavisi za sta. Za muziku je i dalje stereo. Za filmove, igrice surround.Boze 5+1 miltimedija i ćao zdravooo ne treba ti više ništa.
Ne znam koliko si upućen u dolbi saraund sisteme, oni definišu signal koji dobijaju. Stereo je stereo a saraund 5+1.Zavisi za sta. Za muziku je i dalje stereo. Za filmove, igrice surround.
Ma jasno. Nego samo kažem da ako će većinom slušati muziku ne znam da li mu treba 5.1 sistem.Ne znam koliko si upućen u dolbi saraund sisteme, oni definišu signal koji dobijaju. Stereo je stereo a saraund 5+1.
Ne, za muziku meni nije 5.1. U principu mi najviše prija 2.0.Ma jasno. Nego samo kažem da ako će većinom slušati muziku ne znam da li mu treba 5.1 sistem.
Pa svaki dan slušam muziku, ali vino pijem retko.Kada si zadnji put seo sa čašom vina da slušaš neku dobru muziku?
Pa kad se uglavnom i snima u stereo modu. Osim koncerata. Oni su često u surround.Ne, za muziku meni nije 5.1. U principu mi najviše prija 2.0.
Meni svira non stop.Kada si zadnji put seo sa čašom vina da slušaš neku dobru muziku?
a jel si razmisljao o JBL BT zvucnicima?Uzeo bih nešto do max 200-300€ za slušanje muzike na PC-ju. Preferably dva aktivna monitora (BlueTooth ili kabl, svejedno), ili eventualno 2.1 sistem (al' da nije preveliki).
Any suggestions?