Preporuka za mobilni do 200e

A za gospodina "anti Xiaomi" evo imam vec treci Xiaomi-jedan, prvi Mi A 1 ide dalje u prodaju posle neke 4 godine koriscenja. Redmi Note 9 Pro sam reklamirao i dobio novac nazad-ali dok je radio radio je BRUTALNO! Sad imam Mi 13 Lite isto extra telefonic...Tablet Mi Pad 5...I ne , NE PLACA me niko(bar da DA :)) ...

Da napišem utiske posle kupovine. Kupio sam pre 10tak dana Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB. Utisci su podeljeni. Softver je maltene isti kao moj prethodni POCO X3 Pro. Nemam neke zamerke na rad. Sve je brzo i glatko. E sad negativni utisci. Veliki minus meni lično je što ne podržava istovremeno punjenje i OTG konekciju. Imam taj adapter i koristio sam ga bez ikakvih problema na prethodnom POCO X3. Drugo, snimanje kamerom štuca i secka i to sam saznao na netu da se desilo posle update softvera u martu i da Xiaomi maltene boli k... da to popravlja. Potpuno je neupotrebljiv. Instalirao sam third party software za kameru i radi ok. Dalje, speakerfon je dosta tiši u odnosu na POCO i baš smeta ako je veća buka okolo. Zatim, Bluetooth audio je bio neverovatno tih dok nisam otkrio rešenje na netu. Sad je ok. Ali svejedno, ljudi moraju da se muče oko te gluposti. Baterija takođe nije ništa specijalno. Izdrži dan i to je to. To je zasad to. Mogu reći da uopšte nisam zadovoljan telefonom. Koliko je POCO X3 Pro bio super, toliko je ovaj pun problema. Mislim da ću ga prodati i kupiti neki POCO M6 ili neki Samsung.
Самсунг има бољи софтвер али има ману што му екрани имају изражени PWM.
Спикерфони су одлични а звук је јасан и леп и свакако гласан, то се подразумева.
Ја сам узео поново Самсунг али ми је остао жал што нисам пробао неки други телефон као Realme или One Plus.
Mada One plus одваљује колико је скуп.

Ne znam za to, ali sam poprilično razočaran. Kao oskrnavljeni POCO. Vidim da ima POCO X3 Pro na KP za 70tak eur bez tačkice pa se nećkam
😂
Па то је јефтинији модел.
Морали су негде да штеде.

A za gospodina "anti Xiaomi" evo imam vec treci Xiaomi-jedan, prvi Mi A 1 ide dalje u prodaju posle neke 4 godine koriscenja. Redmi Note 9 Pro sam reklamirao i dobio novac nazad-ali dok je radio radio je BRUTALNO! Sad imam Mi 13 Lite isto extra telefonic...Tablet Mi Pad 5...I ne , NE PLACA me niko(bar da DA :)) ...
Odaj nam tajnu, kako si reklamirao telefon koji ne radi ali ipak radi? Ili se potpuno raspao pa su ti vratili pare? 🤔

Neka hvala. Ne dajem tolike pare za mobilni. Nekada jesam. Sada max 200e. Zadnji mob mi je bio POCO X3 Pro koji sam platio 190e koliko se sećam i bio sam prezadovoljan dok nije ispustio dušu pre dva meseca.
Добри телефони су сад скупљи од двеста евра. Знам да је тешко да се ми који купујемо јефтиније сложимо са тим али то је тако.

Radio ti brutalno a reklamirao si ga al t je logika.

Radio ti brutalno a reklamirao si ga al t je logika.
Vrlo je prosto-radio je jako lepo-i kamere, i video, SVE, jedini nedostatak je bio-kaou dosta XIaomi telefona-senzor blizine. Posle mislim godinu i nesto dana je poceo da se gasi iskljucivo toku poziva. Zato kazem-do tog momenta je radio savrseno. Znam neke koji ga i danas imaju-verovatno sam ubo primerak sa greskom ali eto vracen mi je novac, posle duge borbe doduse ali uspeo sam.

Vrlo je prosto-radio je jako lepo-i kamere, i video, SVE, jedini nedostatak je bio-kaou dosta XIaomi telefona-senzor blizine. Posle mislim godinu i nesto dana je poceo da se gasi iskljucivo toku poziva. Zato kazem-do tog momenta je radio savrseno. Znam neke koji ga i danas imaju-verovatno sam ubo primerak sa greskom ali eto vracen mi je novac, posle duge borbe doduse ali uspeo sam.
To je mana tih Kineza rade do godinu dana i onda pocinju da se kvare sve vise, dok kod Apple toga nema, jedino sto mu posle par godina menjas bateriju.

To je mana tih Kineza rade do godinu dana i onda pocinju da se kvare sve vise, dok kod Apple toga nema, jedino sto mu posle par godina menjas bateriju.
Pa i jeste ali i nije bukvalno tako. Eto kazem Mi A1 radi sigurno neku cetvrtu godinu ono telefon je i za to vreme bio pristojan a i sad ce nekom penzosu da zavrsava posao. baterija i dan danas drzi dva dana opusteno. Slike sasvim pristojne i za ono vreme a i sada...A mogu da mislim da uzmem Mi 14 ili Mi 14 Ultra sa Mi 14 Ultra bih sigurno bio miran 3-4 godine...Bar 3...Poenta je Xiaomi je kad se probijao na jeftinjim modelima malo stedeo na komponentama ali si generalno dboijao mnogo. Srednja klasa je=bolji kvalitet i jos vise funkcija. Top klasa je-realno uporediva i sa Samsungom i sa Apple-om...

evo sad su mi javili iz poštovane Yettel Banke da nova aplikacija radi na Android 9+ op.sistemima. znači ovo ne piše nigde nego ako sam provališ da si "raspad"

tako da možda će i druge banke da počnu da se modernizuju pošto možda ti stariji androidi postaju manje bezbedni?, ne znam da li će to da se dešava ali evo ovde se desilo

na mom telefonu je android 7 i meni manje više radi posao, OK razmišljala sam da uzmem nešto novije. Ti stari telefoni mogu dobro da pokriju potrebe ali naše drage banke mogu da reše da nas modernizuju i eto tako

Ženi skoro izašlo za ajfon 4se star 6-7 godina novi sistem - ios 15.
Nađi android koji misli na korisnike posle godinu dana.

Android te zaboravi odmah po kupovini i već pita da reciklira.
Nova baterija i vozi to mi bio prvi iphone uzet 2018 2019 dobijem nov u garanciji i skoro zamenih bateriju sad sluzi za pustanje multimedije itd upotrebljiv i dan danas bez ikakvih problema.Jos je moj primerak u mint stanju 10/10

Back