Preporuka za mobilni do 200e

.Meni je Xiaomi recimo bolji interface ood Realme-ja ali je Realme imao bolji zvuk, plus što za Realme 8 nisu postojale teme?? I ekran u PRO modu ne može ni blizu da se podesi kao Xiaomi...
Питао сам те који посебно модел, ниси одговорио ништа.
Сад констатујем да си мислио сви, опет се љутиш.
Како очекујеш да те неко правилно разуме кад се изражаваш тако да није јасно шта хоћеш да кажеш ?
Brate mili...Je li moguce da ne znas da promenis melodiju zvona na telefonu???Srsly? U 21om veku...? OK mozda stvarno taj neki odredjeni model/primerak ima problem ali apsurdno bi bilo da tako banalna stvar ne moze da se uradi.
Користим андроид телефоне 11 година, па стога знам одлично да радим са истим.
Ја ти управо причам да одређени модел има проблема са основниим стварима.
Ти се дакле љутиш на мене па онда прихваташ да модел има проблеме ?

Pricamo o telefonu za oko 200 evra i ti pominjes "premium telefon"??
Ти си рекао да мобилни могу сасвим лепо да раде са 6 гигабајта RAM меморије.
Моје питање гласи, зашто већина (укључујући и премијум моделе) нема 6 gb RAM-a него више ?
Сад и телефони од 200 евра имају 12 гигабајта RAM-a.
Зашто масовније не уграђују 6 ако телефони могу да раде са таквим спецификацијама ?

Питао сам те који посебно модел, ниси одговорио ништа.
Сад констатујем да си мислио сви, опет се љутиш.
Како очекујеш да те неко правилно разуме кад се изражаваш тако да није јасно шта хоћеш да кажеш ?

Имам андроид телефон 11 година, па стога знам одлично да радим са истим.
Ја ти управо причам да одређени модел има проблема са основниим стварима.
Ти се дакле љутиш на мене па онда прихваташ да модел има проблеме ?
Yaista ne vidim gde i kad si me pitao ya model. Mi 13 Lite i svestan sam bio kad sam ga uzimao da ima jedan zvucnik. Realme je 8. Ni ti nisi naveo s kojim modelom imas problem da ne moyes da promenis yvuk_ Ali to mora biti softverske prirode ne verujem hardverske...

Yaista ne vidim gde i kad si me pitao ya model.
https://forum.krstarica.com/threads/preporuka-za-mobilni-do-200e.1014436/post-50042276
Mi 13 Lite i svestan sam bio kad sam ga uzimao da ima jedan zvucnik. Realme je 8. Ni ti nisi naveo s kojim modelom imas problem da ne moyes da promenis yvuk_ Ali to mora biti softverske prirode ne verujem hardverske...
Нисам навео јер сам рекао да је то моје мишљење, генерално не волим MIui окружење и не радим са Шаоми телефонима, невезано са тим да ли један одређени модел ради или не.
Дакле то је мој избор што не значи да се неком баш такав телефон неће допасти.

https://forum.krstarica.com/threads/preporuka-za-mobilni-do-200e.1014436/post-50042276

Нисам навео јер сам рекао да је то моје мишљење, генерално не волим MIui окружење и не радим са Шаоми телефонима, невезано са тим да ли један одређени модел ради или не.
Дакле то је мој избор што не значи да се неком баш такав телефон неће допасти.
I ko sad ne navodi o kom se modelu radi? Jedino Te Mario zahebo po pljuvanju po Xiaomiju izgleda...

2 to jest 3. Meni je bolji softver na Xiaomi-ju.
Ти си овде ставио питање укуса. Ја ти кажем мој укус да то није добро јер не могу да променим звук звона па сваком своје. Нек корисник одреди да ли ће то купити.
Шаоми је барем у Србији имао стравичне аутоголове али то је сад нека друга прича па је мени као крајњем кориснику то барем сумњиво да се тако благо изразим.
Jel moguce da ne mozes da shvatis razliku izmedju softverskog problema i ukusa? Stvarno?

I ko sad ne navodi o kom se modelu radi? Jedino Te Mario zahebo po pljuvanju po Xiaomiju izgleda...
Ти не разумеш шта ја пишем, ја пишем да нешто не волим, а не да је нешто безвезе и да не желим да нико то купи у животу.
То су два различита појма.
Ти покушаваш да напишеш објективну оцену и то је у реду али ја сам писао субјективни осврт јер реално нисам нешто много ни радио са Шаоми телефонима.

Jel moguce da ne mozes da shvatis razliku izmedju softverskog problema i ukusa? Stvarno?
Управо сам ја то теби писао.
Ти си рекао да одређена фирма (или модел, ниси био довољно јасан) нема добар звук не прецизирајући ни модел ни ништа.
Звук може бити софтверски проблем а не само хардверски.
Што значи да се проблем са звуком може решити неком софтверском надоградњом.

Ти не разумеш шта ја пишем, ја пишем да нешто не волим, а не да је нешто безвезе и да не желим да нико то купи у животу.
То су два различита појма.
Ти покушаваш да напишеш објективну оцену и то је у реду али ја сам писао субјективни осврт јер реално нисам нешто много ни радио са Шаоми телефонима.
Ne ti ne rayumes. Ajd procitaj moju pretposlednju pooruku da se ne ponavljam?
P.C: Buduic da cu morati ćajde poslednji put' nemogucnost menjanja zvona-melodije moze biti SOFTVERSKI problem i to nema veze sa ukusom...Dok je jacina zvuka recimo moguće i hardverski...

Управо сам ја то теби писао.
Ти си рекао да одређена фирма (или модел, ниси био довољно јасан) нема добар звук не прецизирајући ни модел ни ништа.
Звук може бити софтверски проблем а не само хардверски.
Што значи да се проблем са звуком може решити неком софтверском надоградњом.
Evo ODUSTAJEM....u pravu si eto. Idi sad i lezi spavaj kao dobar srećan dečko. Over and out

Meni je Xiaomi recimo bolji interface ood Realme-ja ali je Realme imao bolji zvuk, plus što za Realme 8 nisu postojale teme?? I ekran u PRO modu ne može ni blizu da se podesi kao Xiaomi...
Ти овде ниси рекао да ли је у питању јачи звук него бољи.
Шта значи бољи ?
Један телефон има лепши звук ?
Сад кажеш да је у питању јачи звук ? Како неко да те схвати исправно кад пишеш тако нејасно да може да се схвати на више начина ?

Evo ODUSTAJEM....u pravu si eto. Idi sad i lezi spavaj kao dobar srećan dečko. Over and out
Не вреди ја одустајем.
Ја ти пишем о софтверу већ од раније а ти очигледно ту поруку ниси ни прочитао.
Почео си да нападаш све који било шта имају против Шаомија, а не разликујеш лични утисак и пљување.

Данас мобилни телефони излазе са 8, 12 или више гигабајта RAM меморије.
На андроиду 14 око 3 до 4 гигабајта је заузето од стране система.
Технички систем може да ради са 6 гигабајта али питање како ће радиди код покретања више апликација. Односно како ће 6 гигабајта радити на андроиду 15 и каснијим андроидима.
Katastrofa jednom recju, normalni moderniji kompjuterski sistemi zauzimaju i manje od 4GB rama a Android na telefonu rastura.

Da napišem utiske posle kupovine. Kupio sam pre 10tak dana Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB. Utisci su podeljeni. Softver je maltene isti kao moj prethodni POCO X3 Pro. Nemam neke zamerke na rad. Sve je brzo i glatko. E sad negativni utisci. Veliki minus meni lično je što ne podržava istovremeno punjenje i OTG konekciju. Imam taj adapter i koristio sam ga bez ikakvih problema na prethodnom POCO X3. Drugo, snimanje kamerom štuca i secka i to sam saznao na netu da se desilo posle update softvera u martu i da Xiaomi maltene boli k... da to popravlja. Potpuno je neupotrebljiv. Instalirao sam third party software za kameru i radi ok. Dalje, speakerfon je dosta tiši u odnosu na POCO i baš smeta ako je veća buka okolo. Zatim, Bluetooth audio je bio neverovatno tih dok nisam otkrio rešenje na netu. Sad je ok. Ali svejedno, ljudi moraju da se muče oko te gluposti. Baterija takođe nije ništa specijalno. Izdrži dan i to je to. To je zasad to. Mogu reći da uopšte nisam zadovoljan telefonom. Koliko je POCO X3 Pro bio super, toliko je ovaj pun problema. Mislim da ću ga prodati i kupiti neki POCO M6 ili neki Samsung.

Da napišem utiske posle kupovine. Kupio sam pre 10tak dana Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB. Utisci su podeljeni. Softver je maltene isti kao moj prethodni POCO X3 Pro. Nemam neke zamerke na rad. Sve je brzo i glatko. E sad negativni utisci. Veliki minus meni lično je što ne podržava istovremeno punjenje i OTG konekciju. Imam taj adapter i koristio sam ga bez ikakvih problema na prethodnom POCO X3. Drugo, snimanje kamerom štuca i secka i to sam saznao na netu da se desilo posle update softvera u martu i da Xiaomi maltene boli k... da to popravlja. Potpuno je neupotrebljiv. Instalirao sam third party software za kameru i radi ok. Dalje, speakerfon je dosta tiši u odnosu na POCO i baš smeta ako je veća buka okolo. Zatim, Bluetooth audio je bio neverovatno tih dok nisam otkrio rešenje na netu. Sad je ok. Ali svejedno, ljudi moraju da se muče oko te gluposti. Baterija takođe nije ništa specijalno. Izdrži dan i to je to. To je zasad to. Mogu reći da uopšte nisam zadovoljan telefonom. Koliko je POCO X3 Pro bio super, toliko je ovaj pun problema. Mislim da ću ga prodati i kupiti neki POCO M6 ili neki Samsung.
pogledaj nove modele Motorole , u zadnje vreme su izbacili nekoliko super modela do 200€

Redmi serija godinama koriste isti hardver samo šeruju više rom memorije za radnu. Presipanje iz šupljeg u prazno. Prevaranti.

I nema te aplikacije koja može da se snađe sa milijardama flešovanih telefona. Tu je upitno i koji je procesor u pitanju.

Evo ti vidi kompletan hardver im je lažni:
Screenshot_2024-12-19-18-40-27-730-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

Koji ces Samsung majke ti da pazaris za 200 evra/ isto g..no kao i Redmi..Isprsi se 300-400 evra ili vise pa uzmi krsten Xiaomi.

Back