Izvini ali nijedna od ovih stavki nije(potpuno)tačna. Idemo redom ;
1. 6 Gb može da bude dovoljno ali ako si zahtevan korisnik onda ni 8 nije dosta
(keva koristila moj stari Mi A1 sa 4 Gb i radio je lepo)
Данас мобилни телефони излазе са 8, 12 или више гигабајта RAM меморије.
На андроиду 14 око 3 до 4 гигабајта је заузето од стране система.
Технички систем може да ради са 6 гигабајта али питање како ће радиди код покретања више апликација. Односно како ће 6 гигабајта радити на андроиду 15 и каснијим андроидима.
2 to jest 3. Meni je bolji softver na Xiaomi-ju.
Ти си овде ставио питање укуса. Ја ти кажем мој укус да то није добро јер не могу да променим звук звона па сваком своје. Нек корисник одреди да ли ће то купити.
Шаоми је барем у Србији имао стравичне аутоголове али то је сад нека друга прича па је мени као крајњем кориснику то барем сумњиво да се тако благо изразим.
Kum bio uzeo Motorolu i prodao je-kaže ne može nikako da se navikne-iako je sve to ono, isto, sitnice su to...
Дакле твој аргумент је да треба избегавати Моторолу јер неко не може да се навикне на њу ?
То важи за било који телефон и зависи од појединца.
Свакако да је огромна разлика између Шаомијевог софтвера и Моторолиног без обзира што Моторола има јако танку и бедну софтверску подршку, она се држи "чистог" андроид искуста.
Meni je Xiaomi recimo bolji interface ood Realme-ja ali je Realme imao bolji zvuk, plus što za Realme 8 nisu postojale teme?? I ekran u PRO modu ne može ni blizu da se podesi kao Xiaomi...
Па не могу ја тебе да убеђујем да ли је нешто лепше.
Ја сам рекао шта мени више лежи а не могу никог да убеђујем да купи Моторолу јер је и ја немам, тј. тренутно сам на Самсунгу.
Само дајем предлог и сугестије да би се неко одлучио шта му одговара.
Realme има више модела и више верзија софтвера. Ако кажеш да Realme не може да се подеси питање је који си користио мобилни и коју верзију софтвера.
Исто важи и за звук, можда неки новији Шаоми има добар звук исто као Realme. Све зависи од модела до модела и од верзије софтвера до верзије.
Дешава се да софтверска закрпа поправи ранији проблем па све ради боље и флуидније.