DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.024
A ja se ne bavim time, kakvo crno rutovanje.Па рутујеш га кад му истекне софтвер...
Ако умеш то, траје ти телефон 10 година
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se ne bavim time, kakvo crno rutovanje.Па рутујеш га кад му истекне софтвер...
Ако умеш то, траје ти телефон 10 година
Не знам, у РО све скоро дупло јефтиније...300 jevrica nov, ako ga uopste i ima kod nas.
Па кад нећеш око новијег софтвера три дана да се исцимаш, купуј нове телефоне сваке три године...A ja se ne bavim time, kakvo crno rutovanje.
Ja kupujem preko kp i telefone i notebookove i zadovoljan sam i cene su pristupacne zavisno sta trazim.Не знам, у РО све скоро дупло јефтиније...
Одатле треба да наручујете робу, ако стиже за Сербију...
A ne, ja ne kupujem androide samo iPhone ili stare nokije sto imam, kod iPhone imam oko 7 godina podrske legalne.Па кад нећеш око новијег софтвера три дана да се исцимаш, купуј нове телефоне сваке три године...
Лик оће нов андроид, за у џеп...Ja kupujem preko kp i telefone i notebookove i zadovoljan sam i cene su pristupacne zavisno sta trazim.
ПА ти си згодоња бураз, чим оћеш епл...A ne, ja ne kupujem androide samo iPhone ili stare nokije sto imam, kod iPhone imam oko 7 godina podrske legalne.
Ma jok, kakav guzonja ja ne placam to preskupo.ПА ти си згодоња бураз, чим оћеш епл...
Taj kršomi od 8/256 ima flešovanu lažnu memoriju nemoj da te prevare! Ima možda realnih 2 gb!Klackam se izmedju A35 6/128 i Redmi 13 Pro 8/256...
Cena je ista. 200e
Самсунгови имају минимум 4 године систем + једна година.Ja ne mogu da shvatim android proizvodjace, kupis telefon koji kosta par stotina evra, flagship i ima podrsku samo 3-4 godine.
Кажу да му се батерија није показала сјајном.
Које је твоје мишљење о Хуавеи телефонима. Хвала.Eво ти пример.
Мајка има Шаоми.
Пробао сам да променим мелодију звона и неће.
Јесте да телефон није нов али џаба.
Неће на мелодију коју ја хоћу.
Раније је Шаоми био чувен по custom rom флешовању.
Сад је Шаоми измислио Hyper OS, да буде нешто ново, да ли су решили проблеме старијег софтвера, не знам.
Пре 7-'8 година су имали агресивне рекламе што мислим да је било непотребно и безвезе.
Сад има и других алтернатива ако гањаш јефтино, има Realme (ако преферираш кинезе) и наравно Самсунг као поуздан што се софтвера тиче као и будуће системске надоградње.
Рецимо Самсунг изађе са Андроид 14, обезбеђује минимум до андроида 18 aпдејт.
Има чак и Моторола ако тражиш нешто јефтино.
Шаоми је сличан Самсунгу, има телефоне од 100 евра па на даље.
Само што рецимо А35 има добру камеру, зависи који Шаоми гледаш па упореди камеру.
Самсунг има OIS што у нижој класи други немају.
А OIS ти је битан због видео снимања.
Немају Гугл сервисе.Које је твоје мишљење о Хуавеи телефонима. Хвала.
Које је твоје мишљење о Хуавеи телефонима. Хвала.
Имам их годинама и само скачем са једног на други и само сам хтео да чујем ваша, друга мишљења и искуства. Уз помоћ Gbox уопште не осетим да немају гугл сервисе. Све то глатко иде. Само им замерам овај турбо фаст пуњење које сам користио и уништило ми је драстично век батерије. Убудуће ту опцију нећу користити. Имам Хуавеи Нова 10се и вребаћу неки новији модел.Ако ти не смета што немају Google сервисе онда за сваку препоруку. Но ту је Honor чији MagicOS није ништа пуно другачији од EMUI.
Ми смо друга лига запад за Honor.Ако ти не смета што немају Google сервисе онда за сваку препоруку. Но ту је Honor чији MagicOS није ништа пуно другачији од EMUI.
Приватност је лоша на разним gbox сервисима. Ја то не би смео да користим за мобилно банкарство.Имам их годинама и само скачем са једног на други и само сам хтео да чујем ваша, друга мишљења и искуства. Уз помоћ Gbox уопште не осетим да немају гугл сервисе. Све то глатко иде. Само им замерам овај турбо фаст пуњење које сам користио и уништило ми је драстично век батерије. Убудуће ту опцију нећу користити. Имам Хуавеи Нова 10се и вребаћу неки новији модел.
Kad ce Kinezi da naprave svoj sistem umesto sto stalno kopiraju druge?Ако ти не смета што немају Google сервисе онда за сваку препоруку. Но ту је Honor чији MagicOS није ништа пуно другачији од EMUI.
Pre neki dan dok sam leteo avionom i buljio u noć pade zvezda odjednom. Jako žuto zelen masan trag ostade na nebu u par sekundi i utihnu. Poželeo sam da kinezi naprave nešto kvalitetno i da radi duže od godinu dana.Kad ce Kinezi da naprave svoj sistem umesto sto stalno kopiraju druge?
Kinezi vise nisu jeftini sad prevazilaze Apple i Samsung po cenama, pogotovo Huawei sa nekim tri fold telefonom/tabletom.Pre neki dan dok sam leteo avionom i buljio u noć pade zvezda odjednom. Jako žuto zelen masan trag ostade na nebu u par sekundi i utihnu. Poželeo sam da kinezi naprave nešto kvalitetno i da radi duže od godinu dana.
I imas legalnu podrsku 7 godina minimum bez ikakvih krpljenja, flesovanja, rutovanja i takvih gluposti.Čim presabereš šta su ti uvalili :
Lažna memorija
Lažni flešovani procesor
Baterija otkazuje posle godinu ipo dana
Rok trajanja dve godine.
Gomila bagova.
Izađe te jeftinije da kupiš nov ajfon.