Preporuka za mobilni do 200e

manem78

Veoma poznat
Poruka
12.983
Pozdrav!

Imate li preporuku za novi mobilni do 200e? Stari Xiaomi Poco X3 mi je ispustio dušu na moru. Pozajmim pre par dana stari mob od drugarice. Perem sudove, trtljam mobilnim, drknem ruku i ispadne mi u šerpu punu vode. Rikne i taj. Neko me ukleo. Vreme je za novi.
Hvala!

Pozdrav!

Imate li preporuku za novi mobilni do 200e? Stari Xiaomi Poco X3 mi je ispustio dušu na moru. Pozajmim pre par dana stari mob od drugarice. Perem sudove, trtljam mobilnim, drknem ruku i ispadne mi u šerpu punu vode. Rikne i taj. Neko me ukleo. Vreme je za novi.
Hvala!
Можеш да повећаш буџет ? A35 је око 250 евра.
Набави футролу и заштитно стакло.

Ima na KP za 200e. Varijanta sa 6/128GB.
Узми 8/128. Мало је 6 gb.
Рачунај да ти је око 3.5 до 4 gb увек заузето са системским апликацијама. Премало остане за рад.
imaš i Motorola, par modela u toj cenovnoj klasi
Софтверска подршка је танка на Мотороли.
Klackam se izmedju A35 6/128 i Redmi 13 Pro 8/256...
Cena je ista. 200e
Шаоми има лошији софтвер.
Мени је ближа Моторола него Шаоми.

A kako losiji softver? Sta znaci to? Ja sam imao Poco X3 Pro i nisam imao neke zamerke na sofver.
Eво ти пример.
Мајка има Шаоми.
Пробао сам да променим мелодију звона и неће.
Јесте да телефон није нов али џаба.
Неће на мелодију коју ја хоћу.
Раније је Шаоми био чувен по custom rom флешовању.
Сад је Шаоми измислио Hyper OS, да буде нешто ново, да ли су решили проблеме старијег софтвера, не знам.
Пре 7-'8 година су имали агресивне рекламе што мислим да је било непотребно и безвезе.
Сад има и других алтернатива ако гањаш јефтино, има Realme (ако преферираш кинезе) и наравно Самсунг као поуздан што се софтвера тиче као и будуће системске надоградње.
Рецимо Самсунг изађе са Андроид 14, обезбеђује минимум до андроида 18 aпдејт.
Има чак и Моторола ако тражиш нешто јефтино.
Шаоми је сличан Самсунгу, има телефоне од 100 евра па на даље.
Само што рецимо А35 има добру камеру, зависи који Шаоми гледаш па упореди камеру.
Самсунг има OIS што у нижој класи други немају.
А OIS ти је битан због видео снимања.

1730128493726.png

Interesantno. Mada, malo mi iskače iz budžeta. Imao sam Xperiu davne 2012.
Не знам за овде колико је нов... Свој сам платио око 190 јевереја, нов...

Што је нешто мање извикано данас, а имало је традицију попут Сонија, знај да је боље од кинезијанера кршомија, мотороле и осталих мејинстрим продуката за исти толики шедоу...

Телефон има невероватне фичре, узми га и захвали ми се касније... Тј. погледај да ли то уопште има у Србији, које су преплавили кинези...

Не знам за овде колико је нов... Свој сам платио око 190 јевереја, нов...

Што је нешто мање извикано данас, а имало је традицију попут Сонија, знај да је боље од кинезијанера кршомија, мотороле и осталих мејинстрим продуката за исти толики шедоу...

Телефон има невероватне фичре, узми га и захвали ми се касније... Тј. погледај да ли то уопште има у Србији, које су преплавили кинези...
Sony ima Xperia modele koji uopste nisu jeftini proslo je vreme tih telefona sto su kostali oko 200 evra.

Eво ти пример.
Мајка има Шаоми.
Пробао сам да променим мелодију звона и неће.
Јесте да телефон није нов али џаба.
Неће на мелодију коју ја хоћу.
Раније је Шаоми био чувен по custom rom флешовању.
Сад је Шаоми измислио Hyper OS, да буде нешто ново, да ли су решили проблеме старијег софтвера, не знам.
Пре 7-'8 година су имали агресивне рекламе што мислим да је било непотребно и безвезе.
Сад има и других алтернатива ако гањаш јефтино, има Realme (ако преферираш кинезе) и наравно Самсунг као поуздан што се софтвера тиче као и будуће системске надоградње.
Рецимо Самсунг изађе са Андроид 14, обезбеђује минимум до андроида 18 aпдејт.
Има чак и Моторола ако тражиш нешто јефтино.
Шаоми је сличан Самсунгу, има телефоне од 100 евра па на даље.
Само што рецимо А35 има добру камеру, зависи који Шаоми гледаш па упореди камеру.
Самсунг има OIS што у нижој класи други немају.
А OIS ти је битан због видео снимања.
Ja ne mogu da shvatim android proizvodjace, kupis telefon koji kosta par stotina evra, flagship i ima podrsku samo 3-4 godine.

Back