Preporuka za dejting aplikacije/sajtove i grupe po društvenim mrežama?

Javljao sam se već onima koje su mi bile interesantne, a sada sam okačio ovaj post, pa ko se javi, javi se. 😄

Не рачуна ти се то.

Свима си пустио мање-више, генеричку поруку. А жене то одмах намиришу.

Мораш поруку да спремиш баш за ту једну, бар да звучи тако. И да изокола пишеш, да помисли да си нормалан, па да настави конверзацију са тобом.

И тако ћаскаш (повремено, не стално и не сваки дан) дуже време. Нпр. месец дана.

Кад јој се учини да си, можда, нормалан, уговориш неку необавезну кафу, чисто да се видите и упознате на пола сахата. Онда даље крећеш да је обрађујеш док не попусти. Кад попусти, улазите у неки облик везе, и тек после одређеног времена, кад стекне поверење у тебе, изложиш јој све своје перверзије. Ако јој уђеш под кожу, пратиће те свуда, па и у највећим перверзијама. Али до тога се долази поступно, а не уговорно.

Не рачуна ти се то.

Свима си пустио мање-више, генеричку поруку. А жене то одмах намиришу.

Мораш поруку да спремиш баш за ту једну, бар да звучи тако. И да изокола пишеш, да помисли да си нормалан, па да настави конверзацију са тобом.

И тако ћаскаш (повремено, не стално и не сваки дан) дуже време. Нпр. месец дана.

Кад јој се учини да си, можда, нормалан, уговориш неку необавезну кафу, чисто да се видите и упознате на пола сахата. Онда даље крећеш да је обрађујеш док не попусти. Кад попусти, улазите у неки облик везе, и тек после одређеног времена, кад стекне поверење у тебе, изложиш јој све своје перверзије. Ако јој уђеш под кожу, пратиће те свуда, па и у највећим перверзијама. Али до тога се долази поступно, а не уговорно.
Ukoliko se nekome ne sviđa moja direktnost i otvorenost, onda to znači da nismo kompatibilni.

Ukoliko se nekome ne sviđa moja direktnost, onda to znači da nismo kompatibilni.

Нооо...

Види, и ја волим тако. Да уговорим, али женски мозак тако не функционше. Из више разлога. Први је, мораш да га загрејеш, не може из хладног одмах у топло. Други је - жене су у константном страху да ће завршити са неким манијаком, тако да морају много да пазе, због себе, па мораш да прођеш више кругова разговора док не добијеш посао разносача пица и переца.

ЕДИТ: И трећа ствар. Увек је најлакше уговорити преко нета. Али, то посебно не воле. Кад су везане договором. Чак и кад са неком од колегница са Крсте и уговориш (највише што може, јесте кафица кратка), опет мораш да играш игру мушко женских односа. Кроз ритуал (плес, игру..ккако год да назовемо), мораш да је загрејеш, али два корака напред, један назад. И да се у том ритуалу пред парење осећа безбедно.

После, кад прођеш ту фазу, можеш и с ормара да је бацаш доле на под. Не смета јој.

Нооо...

Види, и ја волим тако. Да уговорим, али женски мозак тако не функционше. Из више разлога. Први је, мораш да га загрејеш, не може из хладног одмах у топло. Други је - жене су у константном страху да ће завршити са неким манијаком, тако да морају много да пазе, због себе, па мораш да прођеш више кругова разговора док не добијеш посао разносача пица и переца.
Eto doći ću i ja da je čuvam ako pritreba

Ne znam da li radi kod nas, al i da li ima, ne koristim aplikacije, ali mi je drug pricao za neki Speed dating, to je nesto u inostranstvu sto je popularno.

Ради се. У Нишу на два места. За једно ме друг звао да ме пријави. Нисам хтео.

На другом, излази ми на Инста у сторијима за неки локал, али то је 40+, па је популација прилично сениорска.

Back