Thinker3718
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
Tražim određeni tip dama/žena. Za više detalja kontaktirajte me u DM.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PreporukaPreporuka ili licni oglas?
Već ga koristimimas badoo
to ti je tinder za siromasne![]()
DISCLAIMER: Poželjno bi bilo da nisu u pitanju Tinder, Badoo ili Bumble, ali možete i to da mi preporučite...Već ga koristim
Mogu da mi se jave i dame na ovom forumu, naravno ukoliko su radoznale o čemu se radi.Крста је сто пута боља од тиндера.
Ван Крсте, остаје само да шеташ градом и уживо упознајеш.
Mogu da mi se jave i dame na ovom forumu, naravno ukoliko su radoznale o čemu se radi.
Javljao sam se već onima koje su mi bile interesantne, a sada sam okačio ovaj post, pa ko se javi, javi se.Мислиш, ти њима да се јавиш?
Viber dating da li si probao?DISCLAIMER: Poželjno bi bilo da nisu u pitanju Tinder, Badoo ili Bumble, ali možete i to da mi preporučite...
Da, koristim već 2 nedelje. Mislim da je još rano da izvedem neki zaključak, ali hvala svakako.Viber dating da li si probao?
Mada je slično ovim drugim
Javljao sam se već onima koje su mi bile interesantne, a sada sam okačio ovaj post, pa ko se javi, javi se.![]()
Ukoliko se nekome ne sviđa moja direktnost i otvorenost, onda to znači da nismo kompatibilni.Не рачуна ти се то.
Свима си пустио мање-више, генеричку поруку. А жене то одмах намиришу.
Мораш поруку да спремиш баш за ту једну, бар да звучи тако. И да изокола пишеш, да помисли да си нормалан, па да настави конверзацију са тобом.
И тако ћаскаш (повремено, не стално и не сваки дан) дуже време. Нпр. месец дана.
Кад јој се учини да си, можда, нормалан, уговориш неку необавезну кафу, чисто да се видите и упознате на пола сахата. Онда даље крећеш да је обрађујеш док не попусти. Кад попусти, улазите у неки облик везе, и тек после одређеног времена, кад стекне поверење у тебе, изложиш јој све своје перверзије. Ако јој уђеш под кожу, пратиће те свуда, па и у највећим перверзијама. Али до тога се долази поступно, а не уговорно.
Ukoliko se nekome ne sviđa moja direktnost, onda to znači da nismo kompatibilni.
Eto doći ću i ja da je čuvam ako pritrebaНооо...
Види, и ја волим тако. Да уговорим, али женски мозак тако не функционше. Из више разлога. Први је, мораш да га загрејеш, не може из хладног одмах у топло. Други је - жене су у константном страху да ће завршити са неким манијаком, тако да морају много да пазе, због себе, па мораш да прођеш више кругова разговора док не добијеш посао разносача пица и переца.
Sta sve nece izmislitiViber dating da li si probao?
Sta sve nece izmisliti![]()
Ne znam da li radi kod nas, al i da li ima, ne koristim aplikacije, ali mi je drug pricao za neki Speed dating, to je nesto u inostranstvu sto je popularno.
Baš toСамо пару да узну.
Eto doći ću i ja da je čuvam ako pritreba