D
devojcica
Gost
Moja preporuka definitivno za ovo leto i +35 (ima i vise, to bar svi znamo) jeste Andre Zid: Pastoralna simfonija.
Vise informacija i jos dobrih naslova na www.malinemo.co.yu
pozdrav svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Paolo Koeljo je u svakom slucaju odlican pisac i ja ga obozavam ali ne mislim da je alhemicar njegova najbolja knjiga. "veronika" je ,recimo,po meni mnogo zrelije napisana,a ne znam sta mu se dogodilo sa onom poslednjom knjigom "djavo i gospodjica prim". posle citanja nisam bila odusevljena onoliko koliko sam mislila da cu biti s obzirom da je to njegovo najsvezije delo. mislim,to je njegov stil,njegove recenice, ali opet ucinak izostaje...sremica:Moj favorit je neprevazidjeni Paolo Koeljo i ALHEMICAR
Potpuno se slazem! Dela su mu neobicna, topla i poeticna. Moj favorit je ipak njegova "Svila" a nesto savremenije i ludje je "City".arijana:Ako volite savremenu knjizevnost obratite paznju na Alesandra Barikoa i njegova dela "Pijanista" i "Okean ,more".Odavno nisam nesto tako sveze i lepo procitala.
vlamarcan:DA LI NEKO OD VAS VOLI REMARKA??? I KOJE NJEGOVO DELO VAM SE NAJVISE SVIDJA?? PREPORUCUJEM DA PROCITATE SVE STO VAM OD NJEGA DODJE DO RUKU,JER JE BUKVALNO SVE DOBRO!!!!!!![]()