Preporuka od srca: komedija "Waj-Faj" niškog pozorišta

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.512
Večeras sam uživala gledajući snimak predstave "Waj-Faj" niškog pozorišta "Treća polovina"...

Urnebesna komedija, savremena, puna gegova i smeha...ali i tuge...naša realnost data kroz
humor... Na kraju - plačemo... Alal vera, Nedoviću!

Od srca preporučujem da poklonite sebi sat i 32 minuta, da se opustite i uživate u najboljoj
komediji kod nas...

Glavni glumac, Miroljub Riki Nedović je i pisac teksta i potpisuje uspešnu režiju. Pored njega
u predstavi igraju i Ivana Nedović, Snežana Petrović i Miroslav Jović.

Kapa dole i na tekstu i na glumi i na režiji!

:cvet: :cvet: :cvet: 🌺🌺🌺

Poslednja izmena:
Večeras sam uživala gledajući snimak predstave "Waj-Faj" niškog pozorišta "Treća polovina"...

Urnebesna komedija, savremena, puna gegova i smeha...ali i tuge...naša realnost data kroz
humor... Na kraju - plačemo... Alal vera, Nedoviću!

Od srca preporučujem da poklonite sebi sat i 32 minuta, da se opustite i uživate u najboljoj
komediji kod nas...

Glavni glumac, Miroljub Riki Nedović je i pisac teksta i potpisuje uspešnu režiju. Pored njega
u predstavi igraju i Ivana Nedović, Snežana Petrović i Miroslav Jović.

Pogledajte prilog 1583087

Kapa dole i na tekstu i na glumi i na režiji!

:cvet: :cvet: :cvet: 🌺🌺🌺
Класична комби-комедија, мали број глумаца, једноставна сценографија, текст састављен од гомиле вицева утканих у неку причу... Далеко је то од „најбоље комедије код нас”, али може послужити за забаву. Има још сличних представа па ко воли, слободно:
https://www.youtube.com/@MiroljubNedovic/videos

Класична комби-комедија, мали број глумаца, једноставна сценографија, текст састављен од гомиле вицева утканих у неку причу... Далеко је то од „најбоље комедије код нас”, али може послужити за забаву. Има још сличних представа па ко воли, слободно:
https://www.youtube.com/@MiroljubNedovic/videos
Ovako piše neko ko je verziran... Hvala...
Nego, reci nam koja je komedija bolja od ove kod nas sada...
Da znamo, pa da gledamo...
Možda i koje su slične...

Hvala na poseti i komentaru
🌺

Немој да си на крај срца. „Најбоља комедија код нас” и „најбоља комедија код нас САДА” није баш исто. Представа није ни прављена претенциозно (што јој је свакако плус), прављена је као лака забава и као таква није лоша, с тим да је ја не бих дизао у звијезде. Додао сам још и линк на ком се могу погледати сличне представе ако неког занима, неке сам гледао, неке нисам, али оно што сам гледао је „ту негдје”, по истом шаблону.
Јбг, неком су и Курсаџије сјајна представа, шаблон је исти само је реализација драстично дебилнија, па шта ко воли нек изволи. За Курсаџије ипак нећу тражити линк да га окачим. :mrgreen:

Немој да си на крај срца. „Најбоља комедија код нас” и „најбоља комедија код нас САДА” није баш исто. Представа није ни прављена претенциозно (што јој је свакако плус), прављена је као лака забава и као таква није лоша, с тим да је ја не бих дизао у звијезде. Додао сам још и линк на ком се могу погледати сличне представе ако неког занима, неке сам гледао, неке нисам, али оно што сам гледао је „ту негдје”, по истом шаблону.
Јбг, неком су и Курсаџије сјајна представа, шаблон је исти само је реализација драстично дебилнија, па шта ко воли нек изволи. За Курсаџије ипак нећу тражити линк да га окачим. :mrgreen:
Hvala ti na linku i hvala što nisi postovao "Kursadžije"

U predstavi niškog pozorišta je prikazana naša pretužna stvarnost iz ugla humora...
Valjda da lakše progutamo svoju tragediju...
Publika je divno reagovala i u toku same predstave aplauzima nagrađivala glumce ( ali i tekst)

Predlažem da zainteresovani pročitaju preko stotinu komentara ispod video klipa, pa da vide
kako publika reaguje i da li je ova predstava vrhunska...

Back