Preporuka LDP-ovcima za drugi krug izbora

To će se otkriti jednog dana, kada se bude doneo adekvatan zakon o kontroli izvora finansiranja političkih stranaka i kada bude došao neko ko će ga zaista primeniti. Ono što je očigledno, jeste da se stranka sa veoma malo članova dosta medijski pojavljuje, što naravno dosta i košta. Onaj ko je do sada uvek ovde finansirao sve medije i političke subjekte koji se bore protiv nacionalnih interesa ove zemlje je Soroš. Čovek je i pre par dana izjavio da Kosovo mora biti nezavisno, pa sad, kada spojiš činjenicu da čovek ne žali novac za ostvarivanje svojih političkih nauma i da sa druge strane postoji politička snaga koja podržava njegove ideje, nije teško doći do zaključka da je matori odrešio kesu za svoje pulene.

:D a ja mislio da gosn DuploSkupljiZejtin Mishkovic finansira...

je li, Lazicu, jel imash ti neki dokaz za ta blebetanja ala DB stil?

dame i gospodo
ko god da pobedi, pobedio je voja koshtunjavi...
a to ne valja, nikako... toma je opasan, a DS svojom prljavom kampanjom protiv nas nichim nije zasluzio podrshku!

ako bude se odluchivalo za onaj nash % glasova
predlazem da odete do opshtinskog odbora DS-a
i pitate "jel... a koji je nash INTERES da glasamo za Bokija"
ne pristajte na manje od 50 jura 8-)
jer znam, igrom sluchaja, koliko imaju u kasici ;)

ako ne...
nek razmishljaju narednih godina o svojim postupcima ;)

....a oprostices mu "prljavu kampanju" za 50 eur, znaci toliko vred tvoj "interes' :? dokle god tvoj glas ima novcanu vradnost tesko onoj partiji ciji si ti clan

LDP-ovci su duzni da glasaju za Tadica, ili bolje receno duzni su da sprece Tominu pobedu. Ne znam zasto se po stampi provlaci vest da ce Kostunica odluciti izbore...to uopste nije tacno. Bas me zanima koliko bi npr on imao glasova na ovim izborima da je se kandidovao, ne vise od Chede sigurno :)
Kostunica vise nema tu moc, on je premijer zahvaljujuci Velji i tachka. Njegovo vreme je proslo a Chedino dolazi, iskreno ja u buducnosti vidim Chedu kao premijera...da nastavi ono gde je Djindjic stao :)

Pa duzni su nego st anego su duzni. Ne placaju ujka Sem i cika Pecoli za dzabe :lol:

Onda verovatno kada uključiš komp na desktopu se pojavi glavudža Čede, čisto da se zadovolji potreba da se ''mesija'' turi na nešto što je ''na struju''

ma jok
kad ukljuchim komp
vidim Stonehenge

al kad odem na net
isto ko na TV-u

algoritam

odesh u prodavnicu
platish bilo shta duplo skuplje nego bilo gde drugde
vratish se kuci
upalish tv
vidish ruznu facu koja je placena polovinom ove razlike iz stavke 1
...

ljubi vas Mile tako patriotske... :D

:D a ja mislio da gosn DuploSkupljiZejtin Mishkovic finansira...

je li, Lazicu, jel imash ti neki dokaz za ta blebetanja ala DB stil?
Pa i Mišković ga je finansirao, doduše ne dobrovoljno, već su mu ''drugovi'' iz zemunskog klana objasnili da treba da udeli neki dinar njima i njihovom frendu Čedi, međutim ni Čeda nije što je nekad bio, prešao i on na malo suptilnije metode.

Pa i Mišković ga je finansirao, doduše ne dobrovoljno, već su mu ''drugovi'' iz zemunskog klana objasnili da treba da udeli neki dinar njima i njihovom frendu Čedi, međutim ni Čeda nije što je nekad bio, prešao i on na malo suptilnije metode.

ebem ti zemlju sa ovakvim algoritmom :D

evo ovaj Neofit... nadjesh luzera
pa krenesh da mu dajesh kurir
kad bude spreman za u lazu
ti mu dash komp i poshaljesh ga na net :D

ebem ti zemlju sa ovakvim algoritmom :D

evo ovaj Neofit... nadjesh luzera
pa krenesh da mu dajesh kurir
kad bude spreman za u lazu
ti mu dash komp i poshaljesh ga na net :D
Nemoj se nervirati druže Druid, nije strašno to što ćete izgubiti na izborima, neće se ništa zbog toga strašno desiti, zemlja će nastaviti da se i dalje okreće i sunce da sija. A i šta te briga, možda budeš bogatiji za 50E, iskreno, tvoj glas i ne vredi više, utopi ga dok nije devalvirao :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

... a onda ces posle 3. ti da se znojis onoliko...nije vreme za takve igrarije

aham...

nis poklonjen rusima
sporazum sa eu nece biti potpisan...

a zamisli, nije SRS na vlasti :D

znash tajo... ja se budio 2000 u stanici vishe puta
zbog majce i bedza
zbog ovog stvora na vlasti
kom sam tad bio dobar
a danas... otvori kurir, lepshe je opisano ;)

a svi oni mladi socijalisti a pre svega julovci
danas rade u drzavnim sluzbama
za dobru platu
a kao jedino zaduzenje imaju da hvale lik i delo njegove svetosti gosn Voje
na chatovima i forumima
na svadbama i saranama...

boris i DS
dok je sa njima, protiv je srbije kakvu bi ja zeleo da vidim
normalnu, civilizovanu, evropsku... pre svega u 21. veku!

Nemoj se nervirati druže Druid, nije strašno to što ćete izgubiti na izborima, neće se ništa zbog toga strašno desiti, zemlja će nastaviti da se i dalje okreće i sunce da sija. A i šta te briga, možda budeš bogatiji za 50E, iskreno, tvoj glas i ne vredi više, utopi ga dok nije devalvirao :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

u pravu si...
mnogo vishe ima u kasici

my friends
ne pristajte ispod 200 jura 8-)

aham...

nis poklonjen rusima
sporazum sa eu nece biti potpisan...

a zamisli, nije SRS na vlasti :D

znash tajo... ja se budio 2000 u stanici vishe puta
zbog majce i bedza
zbog ovog stvora na vlasti
kom sam tad bio dobar
a danas... otvori kurir, lepshe je opisano ;)

a svi oni mladi socijalisti a pre svega julovci
danas rade u drzavnim sluzbama
za dobru platu
a kao jedino zaduzenje imaju da hvale lik i delo njegove svetosti gosn Voje
na chatovima i forumima
na svadbama i saranama...

boris i DS
dok je sa njima, protiv je srbije kakvu bi ja zeleo da vidim
normalnu, civilizovanu, evropsku... pre svega u 21. veku!

..samo 2000... dobro si prosao....barem su te zaobisla sva takva "budjenja" devedesetih...zbog njih tim "vaspitnim" nije sada vreme

Pa nije Miskovic budala.Sto bi finansirao nekoga ko nikada na vlast nece doci.To niko normalan ne bi radio.Zna se ko sve moze u raznoraznim opcijama da dodje do neke vlasti ovde i on te finansira

Back