Preporucite!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bojance

Zainteresovan član
Poruka
265
Imam Kaspersky Personal 5 antivirus koji mi sluzi i kao firewall kada sam na netu.E sad posto on poprilicno usporava sistem prilikom dizanja,preporucite mi neki dobar program koji najmanje usporava komp,a ipak nudi dobru zastitu od virusa,spywarea,crva i ostalih napasti.Znaci ja bi voleo neki program koji bi se dizao zajedno sa sistemom i ne bi ga previse usporavao i koji bi bi pruzao zastitu kada sam na netu,a Kaspersky bi koristio samo za ciscenje slucajnih «propustenih napasti».I jos nesto:posto na kompu imam dva aktivna naloga (sa jednim obavjam obicne kancelarijske poslove a sa drugim igram igre i idem na net) voleo bi da se samo sa onim drugim zajedno dize i program koji cete mi preporuciti a da u prvom on ne bude aktivan.Pokusao sam to sa kasperskim ali kada podesim da se dize u jednom nalogu,onda se on dize i u drugom sto mi ne odgovara.Hvala puno!

Iskreno da ne otvaram neku noviju temu ili da zapocinjem rat AV programa i Browsera, ali ako je tako stanje i tvoje zelje moje je misljenje ovo:

Browser (Opera, MizillaFirefox)
Antivirus NOD32

Sa ovim ne osjetis..

S toga tvoje zelje pa vidi sta ti odgovara...

Poz.

ja vec duuugo koristim Kaspersky ali i ovaj NOD32 mi se svidja...Da li manje usporava sistem od kasperskog i da li je bolji od njega?a kakva je Panda?svi mi je preporucuju nju,al ne znam...kako se vama cini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back