Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Preporucite neku knjigu za citanje, ali interesuje me da bude realna, savremena i najbolje bi bilo da je nesto poput Irvina Velsa, moze i da bude poput Stivena Kinga ako ste citali "Vreca Kostiju".
hahahahaha, ja bih volela nesto sasvim suprotno od gore navedenog ima li nekog da mi preporuci nesto tipa Katarine,od Anje Seton? http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1225 trenutno mi se citaju takve vrste knjiga... Uglavnom,mora da bude srednji vek..i ljubavna prica je obavezna xD hvala unapred
Preporucite neku knjigu za citanje, ali interesuje me da bude realna, savremena i najbolje bi bilo da je nesto poput Irvina Velsa, moze i da bude poput Stivena Kinga ako ste citali "Vreca Kostiju".
''A cup of tea'' Amy Ephron.
''Soljica caja'' Ejmi Efron, u izdanju Mono & Mañana . Svima toplo preporucujem! (zato sto ne mogu da zamislim nekoga kome se ova knjiga ne bi dopala, ali to je subjektivno misljenje, ja mnogo volim takvu literaturu, izmedju ostalog, verovatno postoji neko ko ne deli moje misljenje. Ipak, preporucujem je jer je radnja veoma zanimljiva, a i stil kojim je napisana je umetnicki, a pitak. '' Izvajana poput neznog porcelana '' ) No, koliko ljudi ...
Sledece cu to procitati i ono od Sicilijanca, dobicete komentar, ali ne znam kad jer se nema toliko vremena. Sad trenutno citam "Cilibar" nije losa, ali daleko od dobrog.