Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.948
Dobijate LEPLJIVU gdje cete moci preporiciti dobru igru u zanru VOZNJE I TRKE.
UZIVAJTE
.
UZIVAJTE

Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
potrebna neka trkacka igrica u kojoj od pocetka mogu da koristim baik!ali ne treba mi nesto u stilu trke na trkackoj stazi vec nesto na foru ilegalne podzemne trke.
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.GRID po ko zna koji put...
Novi McRae...
Svi speedovi posle Undergrounda
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Ali, takodje je jeza koliko je tesko...Bar meni.
Slobodno.Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???
Slobodno.
Ma ja drift slabo prelazim i u NFS-u, a ovo je cudo... Jednu trku ne mogu da predjem a da ne sletim sa puta bar jedno 10 puta.
Mislim da cu odustati, nema poente - nisam ti ja za ovu igricu.
Tezinu uvek ostavim na rookie, a grafika jeste jaka.![]()
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Svaka cast.Ja igru skroz zavrshio, na svakom takmichenju imam zlato, ca i na global seriji...
Igrao na medium, sve mi je extra, pa chak i to sletanj, ali samo me nervira ono crash race u americi
Nisam probala, probacu...Ipak najjace voznje ikad su Gran Turismo
Nemam. Samo PC.Gran Turismo i Forza Motorsport, izmedju njih dvoje je mrtva trka.
Inace jel imas mozda neku konzolu ?
Skinucu... Definitivno.aha e vidi ako imas hardverski jaku masinu skini emulator za PlayStation 2 i igraj Gran Turismo 4.
Stvarno odlicna igra.
evo jos jedan trailer iz Forze 3, zaista izgleda vrhunski
Pa ukljuci driving assist prije trke i koristi flesbekove.Da vidis onda uzivanja u arkadiBas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???