Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Dobijate LEPLJIVU gdje cete moci preporiciti dobru igru u zanru VOZNJE I TRKE.
UZIVAJTE .
UZIVAJTE .
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potrebna neka trkacka igrica u kojoj od pocetka mogu da koristim baik!ali ne treba mi nesto u stilu trke na trkackoj stazi vec nesto na foru ilegalne podzemne trke.
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.GRID po ko zna koji put...
Novi McRae...
Svi speedovi posle Undergrounda
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Ali, takodje je jeza koliko je tesko... Bar meni.
Slobodno.Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???
Slobodno.
Ma ja drift slabo prelazim i u NFS-u, a ovo je cudo... Jednu trku ne mogu da predjem a da ne sletim sa puta bar jedno 10 puta.
Mislim da cu odustati, nema poente - nisam ti ja za ovu igricu.
Tezinu uvek ostavim na rookie, a grafika jeste jaka.
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Svaka cast.Ja igru skroz zavrshio, na svakom takmichenju imam zlato, ca i na global seriji...
Igrao na medium, sve mi je extra, pa chak i to sletanj, ali samo me nervira ono crash race u americi
Nisam probala, probacu...Ipak najjace voznje ikad su Gran Turismo
Nemam. Samo PC.Gran Turismo i Forza Motorsport, izmedju njih dvoje je mrtva trka.
Inace jel imas mozda neku konzolu ?
Skinucu... Definitivno.aha e vidi ako imas hardverski jaku masinu skini emulator za PlayStation 2 i igraj Gran Turismo 4.
Stvarno odlicna igra.
evo jos jedan trailer iz Forze 3, zaista izgleda vrhunski
Pa ukljuci driving assist prije trke i koristi flesbekove.Da vidis onda uzivanja u arkadiBas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???