Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.490
Dobijate LEPLJIVU gdje cete moci preporiciti dobru igru u zanru VOZNJE I TRKE.
UZIVAJTE
.
UZIVAJTE

Poslednja izmena:
Probaj neku staru stvar kao sto je Midnight club.Ako imas konzolu onda uzmi najnoviji a ujedno i najbolji Midnight Club LOS ANGELES.Grafika strava,gameplay strava,koristis i automobile i motore.potrebna neka trkacka igrica u kojoj od pocetka mogu da koristim baik!ali ne treba mi nesto u stilu trke na trkackoj stazi vec nesto na foru ilegalne podzemne trke.
Bas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.GRID po ko zna koji put...
Novi McRae...
Svi speedovi posle Undergrounda
Da dodjem da ti pokazemBas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Ali, takodje je jeza koliko je tesko...Bar meni.
Slobodno.Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???
Ja igru skroz zavrshio, na svakom takmichenju imam zlato, ca i na global seriji...Slobodno.
Ma ja drift slabo prelazim i u NFS-u, a ovo je cudo... Jednu trku ne mogu da predjem a da ne sletim sa puta bar jedno 10 puta.
Mislim da cu odustati, nema poente - nisam ti ja za ovu igricu.
Tezinu uvek ostavim na rookie, a grafika jeste jaka.![]()
Grid je toliko nerealan da je to jezaBas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Svaka cast.Ja igru skroz zavrshio, na svakom takmichenju imam zlato, ca i na global seriji...
Igrao na medium, sve mi je extra, pa chak i to sletanj, ali samo me nervira ono crash race u americi
Nisam probala, probacu...Ipak najjace voznje ikad su Gran Turismo
Nemam. Samo PC.Gran Turismo i Forza Motorsport, izmedju njih dvoje je mrtva trka.
Inace jel imas mozda neku konzolu ?
Skinucu... Definitivno.aha e vidi ako imas hardverski jaku masinu skini emulator za PlayStation 2 i igraj Gran Turismo 4.
Stvarno odlicna igra.
Cool manevo jos jedan trailer iz Forze 3, zaista izgleda vrhunski
Pa ukljuci driving assist prije trke i koristi flesbekove.Da vidis onda uzivanja u arkadiBas sam sada instalirala Grid. Za razliku od NFS-a ovo je toliko realno da je to jeza.
Ako ti je GRiD realan ja onda stvarno ne znam sta je nerealno.Drift pogotovu.Kad ni pravi automobili onako se lako zalamali i odrzavali u krivinama baba od 80 godina bi bila najbolji drifter.Ne zezaj.Da dodjem da ti pokazem
Ma nfs je prelak, recimo drift je tako realan u GRIDu, da se ni jedna igra u tome ne moze porediti sa njim... Zavisi ti od tezine, da nisi shta pojacala??? Ili ti je grafika jaka???