Preporuci film

Set against the Austin, Texas, music scene, two entangled couples -- struggling songwriters Faye (Rooney Mara) and BV (Ryan Gosling), and music mogul Cook (Michael Fassbender) and the waitress (Natalie Portman) whom he ensnares -- chase success through a rock 'n' roll landscape of seduction and betrayal.

Law Abiding Citizen.
На почетку филма страдају му жена и ћерка и правосудни корумпирани систем даје благу казну за починиоца. Кроз цео филм показује се освета интелигентног инжињера који је увек корак испред свих.
https://www.imdb.com/title/tt1197624/

The Space Between Us (2017)
MV5BNjYzODU1OTkwN15BMl5BanBnXkFtZTgwMDA3MTMwMDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Lep filmcic.:) Bas ispade zanimljiv, a nisam se tome nadao.:cool:
Cesto u te moderne romanticne limunade krnu pola kila pateticno-sentimentalnog secera,
pa zabljutave i ono sto je u nacelu moglo biti koliko toliko interesantno, ali ovde to nije slucaj.
Bar ne da sam se preterano zacnuo.:cool: A ako se doda da je inspirisan Nebom nad Berlinom,
onda je morao bar malo valjan ispasti, da `ebe otza. :mrgreen: Elem, klinac rodjen na planeti Mars u koloniji
buduceg Elona Maska koga glumi Geri Oldman, dopisuje se tajno sa gerlom sa Zemlje, potom
nadje nacin da uz pomoc lepe pomajke sidje do maticnog sveta i smuva se sa doticnom, i usput
pronadje oca, posto mu je majka umrla radjajuci ga na Marsu. Samo, ima 1 problem: zdravlje mu
popusta, jer ga zeza Zemljina gravitacija, jaca od Marsove. Kraj mi je cudan, ali poenta je dobra -
Samo pravo,bravo,bravo!;):cool:

c554acc0ffb94e27c82b1247e60a4ed6.jpg

9/10 - Blesava, opustajuca komedija.
eyes-without-a-face-1960.jpg

9/10 - Prica o coveku koji je odgovoran za saobracajnu nesrecu u kojoj je njegova cerka unistila lice. Obzirom da je hirurg, ucinice sve da joj izvrsi transplantaciju lica. Odlican film, vrlo ispred vremena, obzirom da je iz 1960te.
71JA9ICEcOL._AC_SY679_.jpg

9/10 - Film govori o predivnoj, malenoj Maisie i o tome kako je tretiraju roditelji koji su razvedeni, pritom izuzetno neodogovrni i sebicni. Divan, ali jako tuzan film.

Back