Preporuci film

MV5BMTY1MTg1NDAxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg1MDI5Nw@@._V1_.jpg

Predivan.... 10/10

image19.jpg

Eto i Nolan da napravi film koji nece previse komplikovati.Odlican. 10/10

Ovaj nije on napravio,odnosno napravio je rimejk na norveski http://www.imdb.com/title/tt0119375/?ref_=fn_al_tt_2

"Inglourious basterds" od Kventina Tarantina

Brad Pitt, Christoph Waltz, Michael Fassbender, Diane Kruger,...

Vreme radnje je Drugi svetski rat.

Žanrovi: Avantura, drama, rat.

Dobar film, vidi se da ga je režirao Tarantino.

Hitler, Gebels i ostali su jako loše urađeni, al' nije fora u tome, film u nekim trenucima liči na komediju.

Dobar film, vidi se da ga je režirao Tarantino.

Hitler, Gebels i ostali su jako loše urađeni, al' nije fora u tome, film u nekim trenucima liči na komediju.

Haha, 100% tačno.

Film je odlican. Samo zbog scene u kafani u podrumu mogu ga gledati svaki dan.

Odlična scena. Meni je ona uvodna, kada pukovnik Hans (Chistoph Waltz) ulazi u kuću na imanju u Francuskoj i razgovara sa domaćinom najbolja.

Kromvel je car, veoma potcenjen glumac po mom misljenju. Igrao je takve ekstremne likove (ekstremne po "zivotnom opredeljenju", da tako kazem) da bih ga nekad zagrlio da je pored mene koliko dobro glumi dobricu a nekad mi dodje da ga ubijem koliko dobro prenese karakter nekog ljigavca i zlobnika.

Film koji je koje je napisao, režirao, snimao i editovao jedan čovek, sa budžetom od 7.000 dolara. Shane Carruth,Shane je i jedan od glavnih glumaca u ovom 80o minutnom ostvarenju. Po zanimanju matematički inženjer.Svi glumci su amateri ili početnici, I prihvatili su da učestvuju u filmu (skoro) za džabe.
Radnja filma se vrti oko dva prijatelja inzinjera,koji slucajno otkrivaju nesto sto nisu ocekivali.

MV5BMTY1MTg1NDAxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg1MDI5Nw@@._V1_.jpg

Predivan.... 10/10

image19.jpg

Eto i Nolan da napravi film koji nece previse komplikovati.Odlican. 10/10

Ovaj nije on napravio,odnosno napravio je rimejk na norveski http://www.imdb.com/title/tt0119375/?ref_=fn_al_tt_2

ha,nisam znala...eto razloga zasto film nije preterano konfuzan kao vecina njegovih

- - - - - - - - - -

Kromvel je car, veoma potcenjen glumac po mom misljenju. Igrao je takve ekstremne likove (ekstremne po "zivotnom opredeljenju", da tako kazem) da bih ga nekad zagrlio da je pored mene koliko dobro glumi dobricu a nekad mi dodje da ga ubijem koliko dobro prenese karakter nekog ljigavca i zlobnika.

Slazem se :) Super glumac

Evo malo i od mene. Sve je uvrnuto, upozoreni ste...

Leos Carax - Holy Motors (2012). Sjajno ostvarenje koje se bavi pitanjem ljudskog identeta. Možda bi neki forumaši mogli da se počešu u vezi sopstvenog. :) A Denis Lavant je ostvario fantastičnu ulogu, kapa dole.

Back