mc5
Zainteresovan član
- Poruka
- 453
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra film. Fenomenalno urađen.U duhu aktuelne teme o silovanju obavezno pogledati
Тинто Брас је одличан естета. Не могу да кажем да добро познајем његов рад али оно што сам гледао је ок.Тинто Брас има свој посебан и препознатљив приступ и рукопис. Када људи описују његове филмове, тај опис би се често могао уврстити у дефиницију снобизма, обавезно је омаловажити, обезвриједити те филмове јер је тако задат калуп, а ти који омаловажавају и обезвређују итекако радо гледају те филмове. Мислим, ако филм нема вриједност који клинац га гледаш? Због добре рибе? Или сцена секса? Које угред заинтригирају машту. Па ако вас заинтригира, заигра са вашом маштом, ипак није толико глупав колико је задат калуп да се мора нагласити.
Тачно је да су многи његови филмови (не сви), посебно они које је касније режирао, засновани на баналној причи, ту ако тражите неку дубину, психолошку драму, тражите на погрешном мјесту, но Тинту се мора одати признање и на храбрости, то није само храброст кроз приступ гдје приказује оно што други избјегавају, него обрађује теме од којих сви режисери бјеже ко ђаво од крста.
Рецимо Caligula (1979) о једном ошинутом императору из времена древног Рима.
Или јако занимљива и интригантна тема обрађена кроз филм Salon Kitty (1976)
У којем глуме и добри глумци, Хелмут Бергер и Беким Фехмиу између осталих, и који је сасвим добар за вријеме када је снимљен, није ремек дјело, далеко од тога али заслужује пуно већу оцјену од оне на имдб (по мени између 7 и 7,5/10) и који вриједи погледати да би се упознали са једном епизодом из историје нацистичке Њемачке и која може помоћи у бољем разумијевању тог времена.
NAježivao sam se na nekim avionskim scenama u bioskopu...Topgun Maverick (2022)
Preporuka.
Preporuka i za Another round, u originalu Druk. Glavni likovi su dvojica iz filma Lov.Ekstra film. Fenomenalno urađen.
odlična serija
Odlični Polanski
Taj film sam mnogo voleo kao klinac
Ma dzabe, njima samo motka ili motika moze da smiriZa smirenje