Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.347
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
U sustini dobar,dinamican,interesantan film...Glumci su dobri,kraj je naravno morao biti zapetljan,ali dobro,pohvatala sam kako/sta...
9/10
![]()
Dobar film,malkice razvucen,sa odlicnom pricom....Christian Bale-sta vise reci o njemu,covek prosto ne moze lose da odglumi....
8.5/10
[/B]
slazem se odlican film ja bi mu dao 9![]()
U pravu je Samcro donekle. Da ste gledali dokumentarac istog reditelja, cija je Rescue Dawn bleda kopira, pretpostavljam da biste kopiji dali nulu. Umesto ponavljanja (ukoliko vec nisi) skini i pogledaj Little Dieter Needs To Fly.odgledacu ga jos jednom,pa cu prosuditiali to ne jos....kad prodje izvesno vreme
![]()
Ma nije gluma problem. Taj pilot Dieter (Bejl ga glumi po imence u RD), je (bio) jedan veoma zanimljiv cikica koji u dokumentarcu na skroz simpatican nacin prepricava svoje dozivljaje. A RD je te dozivljaje iskopirao od A do Š. Malo ti se smuci kad tacno znas sta je sledece sto ce se dogoditi. That's all...
http://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2011/04/one-day-poster-2.jpg
Izuzetno lepa,ljubavna prica koja prati zivote dva najbolja prijatelja,koji to postaju nakon diplomiranja,....Njihovi putevi se u jednom momentu razilaze,ali opet,nekako oni nadju nacin da ostanu u kontaktu,da se cuju/vide,podsvesno znajuci da pripadaju jedno drugom.Prica jeste ljubavna,na momente i izuzetno teska i smatram da je ovo od onih ljubavnih filmova koje mogu da gledaju i oni koji nisu skloni tom zanru.
10/10
Moze li neko da mi preporuci neku komediju koja moze da se gleda na netu onlineako moze neki tinejdzerski ... kao film CHEATERS ako ne znate ni jedan tinejdzerski onda neki koji vi volite...Hvala unapred
![]()
Pogledacu ovih dana,samo mi nije jasno sto je opet pravio film s istom pricom i to isti reditelj.......
Pretpostavljam da je jedan od razloga taj sto je covek fasciniran originalnim dogadjajem prizeljkivao da (na istu temu) snimi i igrani film. Drugi i, najverovatnije, preci razlog je bio novac. Medjutim, kada neko sa jedinstvenim pripovedackim darom (tipa, Rasa Popov) na tako zivopisan nacin rekonstruise svoju proslost: oslobadjanje lisica, paljenje vatre, zasedu na jezercetu, sliku aviona koji mu je u Drugom svetskom ratu proleteo pored kuce i pilota ciji je pogled uspeo da uhvati na tren, Bejlovo ponavljanje iste je suvisno. J-b-g, nadam se da vam RD nece pokvariti dokumentarac.