Preporuci film

Spring-summer-fall-winter-and-spring-2.jpg

state_of_play_movie.jpg

U sustini dobar,dinamican,interesantan film...Glumci su dobri,kraj je naravno morao biti zapetljan,ali dobro,pohvatala sam kako/sta...

9/10

poster_rescue-dawn_1.jpg

Dobar film,malkice razvucen,sa odlicnom pricom....Christian Bale-sta vise reci o njemu,covek prosto ne moze lose da odglumi....
8.5/10

Ma nije gluma problem. Taj pilot Dieter (Bejl ga glumi po imence u RD), je (bio) jedan veoma zanimljiv cikica koji u dokumentarcu na skroz simpatican nacin prepricava svoje dozivljaje. A RD je te dozivljaje iskopirao od A do Š. Malo ti se smuci kad tacno znas sta je sledece sto ce se dogoditi. That's all...

Ma nije gluma problem. Taj pilot Dieter (Bejl ga glumi po imence u RD), je (bio) jedan veoma zanimljiv cikica koji u dokumentarcu na skroz simpatican nacin prepricava svoje dozivljaje. A RD je te dozivljaje iskopirao od A do Š. Malo ti se smuci kad tacno znas sta je sledece sto ce se dogoditi. That's all...

Pogledacu ovih dana,samo mi nije jasno sto je opet pravio film s istom pricom i to isti reditelj.......

http://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2011/04/one-day-poster-2.jpg

Izuzetno lepa,ljubavna prica koja prati zivote dva najbolja prijatelja,koji to postaju nakon diplomiranja,....Njihovi putevi se u jednom momentu razilaze,ali opet,nekako oni nadju nacin da ostanu u kontaktu,da se cuju/vide,podsvesno znajuci da pripadaju jedno drugom.Prica jeste ljubavna,na momente i izuzetno teska i smatram da je ovo od onih ljubavnih filmova koje mogu da gledaju i oni koji nisu skloni tom zanru.
10/10

Ovaj film ja takvo razočarenje:dash: Smatram da je ovo jedan od onih ljubavnih filmova koje ne mogu da gledaju ni oni koji su skloni tom žanru. :whistling:

Pogledacu ovih dana,samo mi nije jasno sto je opet pravio film s istom pricom i to isti reditelj.......

Pretpostavljam da je jedan od razloga taj sto je covek fasciniran originalnim dogadjajem prizeljkivao da (na istu temu) snimi i igrani film. Drugi i, najverovatnije, preci razlog je bio novac. Medjutim, kada neko sa jedinstvenim pripovedackim darom (tipa, Rasa Popov) na tako zivopisan nacin rekonstruise svoju proslost: oslobadjanje lisica, paljenje vatre, zasedu na jezercetu, sliku aviona koji mu je u Drugom svetskom ratu proleteo pored kuce i pilota ciji je pogled uspeo da uhvati na tren, Bejlovo ponavljanje iste je suvisno. J-b-g, nadam se da vam RD nece pokvariti dokumentarac.

Pretpostavljam da je jedan od razloga taj sto je covek fasciniran originalnim dogadjajem prizeljkivao da (na istu temu) snimi i igrani film. Drugi i, najverovatnije, preci razlog je bio novac. Medjutim, kada neko sa jedinstvenim pripovedackim darom (tipa, Rasa Popov) na tako zivopisan nacin rekonstruise svoju proslost: oslobadjanje lisica, paljenje vatre, zasedu na jezercetu, sliku aviona koji mu je u Drugom svetskom ratu proleteo pored kuce i pilota ciji je pogled uspeo da uhvati na tren, Bejlovo ponavljanje iste je suvisno. J-b-g, nadam se da vam RD nece pokvariti dokumentarac.

Nece,ali bas cu ga pogledati.....zivo me sad zanima

Мислим да је неко већ препоручио филм A Simple Plan (1998) ја сам га тек сада одгледала. Оцена је 7,6/10, што је по мени сасвим у реду. Оно што је на мене оставило изузетан утисак су снежни предели, предивна природа и реалистични призори ( кад лисица украде кокошку из кокошињца и бежи са њом у устима ) и маестрална глума Billy Bob Thornton-а.
tt0120324

309rdy0.jpg

Nisam neki ljubitelj filmova cija je tematika sport,ali ovaj je bio dobar..Istinita prica o dolasku crnca trenera,zbog koga se smenjuje prethodni trener ( inace belac ) koji pokusava u vreme velikog rasizma da spoji i belce i crnce i pokaze koliko boja nije bitna vec sloga,zajednistvo i gledanje na coveka kroz njegovu licnost,a ne boju koze...Odlicna prica,Denzela sam konacno uspela da vidim u filmu koji nije akcija i super se pokazao!Na momente mi film nije drzao paznju,ali u sve u svemu svideo mi se.
9/10

Dugo saam ga izbegavala zbog Andjeline, ne volim je uopste, a ni njene filmove, ne znajuci da je Istvud reziser. I skoro sam naisla na link, reko ajd da odgledam, kad sam vec videla visoku ocenu i dobre reviews i odusevila se! Cak me je i Andja odusevila. Apsolutno preporucujem, mada sumnjam da medju vama ima jos onih koji ga nisu pogledali...

Back