Preporuci film

Hotel Rwanda (2004)

hotel_rwanda.jpg

Jedina akcija koju sam skoro gledao je Next sa Kejdzom i film nije tako los.Msm,nista necete propustiti ako ga ne odgledate,ali opet nije los........6/10
Shes Out Of My League isto nije lose,ali opet osecam se malo smoreno .To je film koji ne bi preporucio da se gleda bez devojke.5/10 da gledas sam.6/10 da gledas sa nekim drugovima,8/10 da gledas sa devojkom.
I odusevio me je Memento .Ono Irreversible sranje je toliko toga pokralo od ovog film da ja nisam mogao da verujem.Film je 10/10 kod mene.Odlican.:ok:
E,da i genijalna TRILER/AKCIJA koju sam skoro gledao je Edge of Darkness.Rezija,scenario,gluma,kraj.Sve same desetke,jedino sto malo koci film je spor tempo,ali ipak necu ovom fantasticnom ostvarenju umanjiti ocenu zbog gluposti.10/10

Poslednja izmena:
Jedina akcija koju sam skoro gledao je Next sa Kejdzom i film nije tako los.Msm,nista necete propustiti ako ga ne odgledate,ali opet nije los........6/10
Shes Out Of My League isto nije lose,ali opet osecam se malo smoreno .To je film koji ne bi preporucio da se gleda bez devojke.5/10 da gledas sam.6/10 da gledas sa nekim drugovima,8/10 da gledas sa devojkom.
I odusevio me je Memento .Ono Irreversible sranje je toliko toga pokralo od ovog film da ja nisam mogao da verujem.Film je 10/10 kod mene.Odlican.:ok:
E,da i genijalna TRILER/AKCIJA koju sam skoro gledao je Edge of Darkness.Rezija,scenario,gluma,kraj.Sve same desetke,jedino sto malo koci film je spor tempo,ali ipak necu ovom fantasticnom ostvarenju umanjiti ocenu zbog gluposti.10/10
ovde samo nisam gledala edge of darkness...sad cu da ga skinem...
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
The Bourne Ultimatum
Déjà Vu
Taken 2008
Man on Fire
Five Fingers
Mindhunters
Blood Diamond
Training Day
The Departed
Face/Off
Seven
Swordfish
Insomnia
The Manchurian Candidate
Recruit
Fight Club
Body Of Lies
Inside Man

ovde sam sve gledala osim five fingers...kazem zato sto sam i ja pitala za preporuku..
elem...hvala!

ovde samo nisam gledala edge of darkness...sad cu da ga skinem...

ovde sam sve gledala osim five fingers...kazem zato sto sam i ja pitala za preporuku..
elem...hvala!

Edge of darkness je mene uspavao kad sam ga gledala...nije los, ali je dosadan pomalo...

Verovatno si ove odgledala, ali ajde da predlozim :)
Red Dragon
The Silence of the Lambs
Hannibal
Hannibal Rising
Minority Report
The Game
The Girl with the Dragon Tattoo
The Girl Who Played with Fire
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest
The General's Daughter
Basic
Shutter Island
Heat
The Life of David Gale
Twelve Monkeys
Eastern Promises

Edge of darkness je mene uspavao kad sam ga gledala...nije los, ali je dosadan pomalo...

Verovatno si ove odgledala, ali ajde da predlozim :)
Red Dragon
The Silence of the Lambs
Hannibal
Hannibal Rising
Minority Report
The Game
The Girl with the Dragon Tattoo
The Girl Who Played with Fire
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest
The General's Daughter
Basic
Shutter Island
Heat
The Life of David Gale
Twelve Monkeys
Eastern Promises
Gde nadje Hannibal rising covece?:lol:
Heat je prvoligaski triler.
A,eastern ko jos nije gledao ne zna sta je propustio....

Back