da li se hiv ili heptitis c mogu preneti oralnim sexom i ko je ugrozen u tom slucaju....vrsilac radnje ili uzivaoc....mislim i na felacio i na kulingus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lolla:Kao shto reche ovaj decko gore, bolest moze zakaciti 'vrsilac'.. mada sam na par sajtova procitala da moze zakaciti i onaj kome se 'vrsi' ,ako partneru krvare desni i slicno.
Shizi:lolla:Kao shto reche ovaj decko gore, bolest moze zakaciti 'vrsilac'.. mada sam na par sajtova procitala da moze zakaciti i onaj kome se 'vrsi' ,ako partneru krvare desni i slicno.
To bi bilo to!
medmedena:KAKO MALO LJUDI JE ZAINTERESOVANO KADA SE PRICA O BOLESTIMA A TAKO MNOGO KADA JE NEKA PERVERZIJA U PITANJU
Pa, doktori kazu da zeludacna kiselina ubija HIV virus, ali ko ce tebi da garantuje da ti virus nije prodro do krvotoka, dok dodje do zeludca..jagodica:valjda ako sperma-sekret- dodje u dodir s krvlju? znaci ako stigne do zeluca tamo se vari i nista se ne desava, ako pre toga nije zakacila krv? tako nesto?