Premium materijali za telefone

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
122.534
Stalno slusamo kako ajfoni i flegsip modeli samsunga i drugih proizvodjaca imaju premium materijale, staklo, metal, celik, titanijum i sta ti ja znam

Sve to poskupljuje cenu a sa druge strane to niko ni ne oseti jer cim kupe telefon paralelno kupuju i zastitne maske i futrole da bi zastitili svoje skupe telefone.

Kad se telefoni vec trpaju bukvalno po kupovini u te prezervative zasto se onda i prave od skupih materijala?

Zar nije bolje onda kvalitetnija plastika i cena daleko niza?

Ljudi se hvale kako imaju telefon od titanijuma a sa druge strane nemaju hrabrosti da provere koliko je otporan na ostecenja i odmah ga stavljaju u masku koja je cesto neka kineska sa aliekspresa kupljena za 100 dinara.

wtf.. kupujes premijum telefon i neces da izdvojis 100€ za premium masku nego ga stavljas u najgori silikon :D

Stalno slusamo kako ajfoni i flegsip modeli samsunga i drugih proizvodjaca imaju premium materijale, staklo, metal, celik, titanijum i sta ti ja znam

Sve to poskupljuje cenu a sa druge strane to niko ni ne oseti jer cim kupe telefon paralelno kupuju i zastitne maske i futrole da bi zastitili svoje skupe telefone.

Kad se telefoni vec trpaju bukvalno po kupovini u te prezervative zasto se onda i prave od skupih materijala?

Zar nije bolje onda kvalitetnija plastika i cena daleko niza?

Ljudi se hvale kako imaju telefon od titanijuma a sa druge strane nemaju hrabrosti da provere koliko je otporan na ostecenja i odmah ga stavljaju u masku koja je cesto neka kineska sa aliekspresa kupljena za 100 dinara.

wtf.. kupujes premijum telefon i neces da izdvojis 100€ za premium masku nego ga stavljas u najgori silikon :D
zato sto su idioti.

svaki pravi vlasnik iPhona ga nosi bez icega skroz golog...ako meni ne verujes pitaj ozbiljne ljude koji prodaju apple opremu i kojima je on ikona....taj filing u ruci ne moze nijedna maska da zameni ma kako bila sofisticirana.

sad nemo neko na filing u ruci da ima neke tripove :lol:

zato sto su idioti.

svaki pravi vlasnik iPhona ga nosi bez icega skroz golog...ako meni ne verujes pitaj ozbiljne ljude koji prodaju apple opremu i kojima je on ikona....taj filing u ruci ne moze nijedna maska da zameni ma kako bila sofisticirana.

To nose tako najcesce oni sto ga bacaju na astalu po kaficima da se pokazu, bukvalno ga bacaju.

zato sto su idioti.

ovo se slazem sa tobom
nikad ne kupujem maske i zastitna stakla.
telefon nosim u posebnoj maloj uskoj torbici dimenzija telefona i vadim ga svaki put kad ga koristim... kad nije u torbici pazim da ga ne stavljam u dzep sa sitnim novcem i kljucevima i nema problema..nikad problem nisam imao niti neke ogrebortine..malo je znao metalni okvir da se izgrebe od ispadanja iz ruke ali me zabole ionako nikad ne prodajem stari kad kupujem nov.

inace apple maske su jedne od najgorih i sam apple je rekoa da znaju za reklamacije narocito od magsafe punjaca koji ostavlja neizbrisiv krug na poledjini gde se magnet lepi za fon preko maske bila ona od silikona ili koze a najgora je ona providna od tvrde plastika koja ostecuje sam fon ako se nekoliko puta skida.

ovo se slazem sa tobom
nikad ne kupujem maske i zastitna stakla.
telefon nosim u posebnoj maloj uskoj torbici dimenzija telefona i vadim ga svaki put kad ga koristim... kad nije u torbici pazim da ga ne stavljam u dzep sa sitnim novcem i kljucevima i nema problema..nikad problem nisam imao niti neke ogrebortine..malo je znao metalni okvir da se izgrebe od ispadanja iz ruke ali me zabole ionako nikad ne prodajem stari kad kupujem nov.
drzis ga kad god mozes na ekranu ako imas neku mekanu podlogu i zabole te...male mikronske ogrebotine ce imati svaki fon i sa maskom i tu boga nema...sad zamisljam reklame za ekrane fona sa najsavsrenijim oled ekranima a ti na njih nalepis zastitno staklo :hahaha:

jos nek dileje kazu ma ni ne vidi se skoro isto... ja takvima uvek kazem, a kad kupis napr oled tv jel stavis i preko njega zastitno staklo :lol:

inace apple maske su jedne od najgorih i sam apple je rekoa da znaju za reklamacije narocito od magsafe punjaca koji ostavlja neizbrisiv krug na poledjini gde se magnet lepi za fon preko maske bila ona od silikona ili koze a najgora je ona providna od tvrde plastika koja ostecuje sam fon ako se nekoliko puta skida.
Najbolje su gumirane maske, ja sam imao jednu ali sam prodao sa telefonom, vidi se da je onako bas kvalitetna.
Imam i tu malo tvrdju ali nije ostetilo nista, lepo i izgleda nije silikonska koja vremenom pozuti.

Najbolje su gumirane maske, ja sam imao jednu ali sam prodao sa telefonom, vidi se da je onako bas kvalitetna.
Imam i tu malo tvrdju ali nije ostetilo nista, lepo i izgleda nije silikonska koja vremenom pozuti.
za jedan stariji iPhone sam imao neku, doslovno dva dana, skinuo i vratio je liku i reko' mu nije ovo za mene :lol:

da bis kako greje magsafe ispod maske...direktno skracuje vek baterije...

ma telefon moze samo da se osteti kad se prenosi, zato nabavis jednu tvrdu torbicicu dimenzija telefona u kojoj knap stoji i miran si..znaci nikad nisam imao problema i nikad nisam imao posebne zastite.
da...imam jedan stari novcanik veliki od vrhunske zmijske koze i nekad sam ga drzao u njemu bilo je bas smekerski...ali dok otvorim pa ga izvadim pa posle ga vrcem izgubim volju...:lol:

opet nek sex aluzije ybt :lol:

Kod mene je zaštita uvek na visokom nivou, nema jeftinih kondoma ;)

Original kožna maska, 50 dolara.
da ali kod nas po obicaju dizu cenu i kosta 7.000 a i pogledaj recenzije..ocajne su..
ocena 1.8 od 5 :eek:

ja jedinu zastitu koju sam ikad imao je bilo dok sam koristio galaxy s10 i to sam uzeo original clear view koji i ima neki smisao
https://www.samsung.com/hk_en/mobile-accessories/clear-view-cover-for-galaxy-s10-ef-zg973cgegww/
ali sam je skinuo posle godinu dve dana jer me je nervirala.

da ali kod nas po obicaju dizu cenu i kosta 7.000 a i pogledaj recenzije..ocajne su..
ocena 1.8 od 5 :eek:

Pa takva je koža, haba se vremenom. Ne znam šta su očekivali. Crna boja je zahvalnija, ne vidi se toliko. Ali svakako telefon izgleda premijum u tome, evo meni i posle godinu dana, čak i tako ishabana. Ima neki šmek ;)

Ko ne voli kožu, onda jedino kondom, nema nekog posebnog rešenja.

izvini ali koza moze da bude i kvalitetna
imam diesel novcanik..jesam ga platio papreno, mnogi bi rekli da nisam normalan ali sam ga uzeo pre 15 godina i nije mrdnuo, koza ista kao prvog dana, kad bi ga video mislio bi da je juce kupljen.... tako da se isplatio jer bi od tad dao vise para na druge novcanike koje bih morao da menjam.

dakle, mogli su da ga naprave od kvalitetnije i jace koze.

igrom slucaja znam nesto o kozi i razlog zasto neka kozna jakna kosta 50€ a druga 500€ a obe su od telece box koze :D

postoje velike razlike u kvalitetu koze, nacinima obrade itd itd...

izvini ali koza moze da bude i kvalitetna
imam diesel novcanik..jesam ga platio papreno, mnogi bi rekli da nisam normalan ali sam ga uzeo pre 15 godina i nije mrdnuo, koza ista kao prvog dana, kad bi ga video mislio bi da je juce kupljen.... tako da se isplatio jer bi od tad dao vise para na druge novcanike koje bih morao da menjam.

dakle, mogli su da ga naprave od kvalitetnije i jace koze.

igrom slucaja znam nesto o kozi i razlog zasto neka kozna jakna kosta 50€ a druga 500€ a obe su od telece box koze :D

postoje velike razlike u kvalitetu koze, nacinima obrade itd itd...
Ja sam pre 20 godina kupio Manual novcanik od koze i eno i dan danas ga nosim, nas proizvodjac iz Novog Sada.

Back