Преминуо Вукашин (19) на ВМА, он је 16. жртва надстрешнице, болница ћути о томе!?

Casualova tipična radikalsa logika: sve pada u vodu jer je vest prenela nekakva Aida koja priznaje zločin u Srebrenici kao genocid bez obzira što je i sama majka reagovala i što su i drugi preneli ovu groznu vest, ali eto i Aida isto kritikuje pa samim se oprašta ovim monstrumima sve što rade.

Takođe radikalska logika: znak krvave šake je toliko često bio simbol na stotinama raznih protesta, simbol koji se koristi da bi se neko optužio za zločin, ali eto sad je našao nekakvu random sliku u SAD što je dovoljno da se čitav studentski ustanak okarakteriše kao nekakva obojena revolucija. Kao da se lažljiva SNS vlast nije već smučila polovini građana, kao da su Srbi nekakvi tupavci pa im treba neko da ih vrbuje protiv prečestite vlasti koja ništa nije kriva jelde... prejadne propagande.
to nije cak ni demagogija, sad kao krzini stab koji se koprca trazi semiotiku u fotografijama koje manijakalno skida sa neta da bi komparacijom dokazao nesto sto samo njemu nije jasno u glavi :lol:

Наши традиционални пријатељи Немци, браво за тебе... :lol:
pa to je zato sto ste vi kolaboracionisti, cak djuka kaze da ce da okupiraju zemlju ako ne predate litijum, pa onda jos i aljek opere sajbnu gazda solcu dok ga ceka kao :mazipsa: na aerodromu,... kada se oslobodimo, jel znas sta sleduje saradnicima okupatora i narodnim neprijateljima?

davali vam pare, spoljna razmena, vasi tradicionalni prijatelji? nista vas od toga nece spasiti, niti racunati kao olaksavajuca okolnost
Наши традиционални пријатељи Немци, браво за тебе... :lol:
evo ti, ako ne licno ne volis svabove kao sns

Неочекивано“: И руски медији пишу о „оставци“ Александра Вучића

Poslednja izmena:
Fotografija se u telefonu pojavila kroz aplikaciju Google Photos, koja je povezana sa Google nalogom Dijane Hrke. Na ovom nalogu, koji Dijana Hrka aktivno koristi više godina, vršeno je redovno bekapovanje podataka, uključujući fotografije. Takve aplikacije ponekad automatski prikazuju stare fotografije kroz funkciju „Memories“ (Uspomene), što može dovesti do neočekivanog prikaza fotografija nastalih godinama ranije, a na šta vlasnik uređaja nema direktan uticaj.

pa to je zato sto ste vi kolaboracionisti, cak djuka kaze da ce da okupiraju zemlju ako ne predate litijum, pa onda jos i aljek opere sajbnu gazda solcu dok ga ceka kao :mazipsa: na aerodromu,... kada se oslobodimo, jel znas sta sleduje saradnicima okupatora i narodnim neprijateljima?

davali vam pare, spoljna razmena, vasi tradicionalni prijatelji? nista vas od toga nece spasiti, niti racunati kao olaksavajuca okolnost

evo ti, ako ne licno ne volis svabove kao sns

Неочекивано“: И руски медији пишу о „оставци“ Александра Вучића

:lol:
Имаш озбиљну кризу идентитета, земљаче...
Одлучи се- јеси ли комуњара, или фашиста.
Питам се, онако необавезно- има ли ико од вас свест- колико не- размишљање о последицама ове хистерије може произвести последица по државу и интересе народа, и колико вас је спремно да се суочи са таквим исходом и одговорностима?
И колико те крајње непоштене оптужбе на нас, одавде, који само због те свести о последицама- позивамо на разум и мало дубље промишљање ситуације, у којој смо?
И још нешто- одакле они, који не живе у Срији, него из белог света добацују своје фрустрације и комплексе- црпу "образ" да нама сугеришу- како да уређујемо ствари, овде?
Неодговорност и непромишљеност савременог "грађанина" угрожава све нас.
Једног дана, неко ће ово доба проучавати, и тај манир нервозног и бесног комуницирања са неистомишљеницима добиће свој оквир и у науци.
Биће то занимљиво за проучавање.

Legitimna pretpostavka pa onda iz te (legitimne) pretpostavke i zaključak da su nečiji ideološki protivnici i neljudi?

To je najverovatnije uradio neko ko se upinje da dovede na vlast recimo ovo dvoje ispod. Uostalom, ko je sve mogao da dođe do slike njenog mlađeg sina sa iskolačenim očima? Nije moguće ni teoretski sakriti ni kritično bitan podatak - kada je ta slika sa iskolačenim očima nastala. Možda bi ključ mogao da bude i tu?

Pogledajte prilog 1701274

Globalisti koriste krvave šake za svoje ciljeve i na Zapadu, ništa novo pod suncem.
Pogledajte prilog 1701275

Je li ti to ozbiljno na temi o Vukašinovoj smrti kačiš slike i hoćeš da pričaš o profesoru Gruhonjiću?

:lol:
Имаш озбиљну кризу идентитета, земљаче...
Одлучи се- јеси ли комуњара, или фашиста.
napravili ste od zemlje koloniju, zaveli diktaturu koja ne mora obavezno da bude komunisticka ili fasisticka, zivimo u 21. a ne u 20. veku
о последицама ове хистерије
sizoje je pretio da ce histerike koji sire paniku sa pominjanjem zvucnog topa da pozove na odgovorbost, a posle dva dana je uskocio sam sebi u usa, hrabrisa koji vise ne sme ni da se pojavi pred narod
И колико те крајње непоштене оптужбе на нас
vecito zamenjujete teze, ne mozete da iznesete ama bas nista,a da to ne bude laz, nekad ogoljena, a nekad samo uzmete vec postejece teze, pa ih samo zamenite: kako vas nije sramota da optuzujete ljude od kojih je nekima ostecen sluh, za nepostenje? kako vas nije sramota da koristite mrtve koje ste pobili ispod nadstresnice da sa njima pretite pretite zivima, da i njih ceka isto, mnozeci potencijalne zrtve sa 100 puta [bivsi premijer]? jel ga to aljek naucio sa pretnjama 100 za jednog?
dobicete posteno sudjenje, mi vam obecavamo.
Једног дана, неко ће ово доба проучавати, и тај манир нервозног и бесног комуницирања са неистомишљеницима добиће свој оквир и у науци.
kada srusimo sizoja, ostace materijala sa psihologe da VAS IZUCAVAJU, kako ste mogli da se povodite za takvim karakterom

Ti već znaš i ko? Cui bono? Kome ide u prilog dalje pumpanje tenzija ovakvim prevarama?
Čoveče, preminuo je 19.-godišnji mladić . Pokaži poštovanje. Ne moraš na ovakvoj temi da braniš svoje. Samo ćuti. Ne uključuj se. Imate li i malo srama? Da li ste vi ljudi?

Čoveče, preminuo je 19.-godišnji mladić . Pokaži poštovanje. Ne moraš na ovakvoj temi da braniš svoje. Samo ćuti. Ne uključuj se. Imate li i malo srama? Da li ste vi ljudi?

Ne može, mora Gluhonjić na svakoj temi, pa mora.

Opsesija, bukvalno.

postovanje on :lol: meni za dva dana takvi kao on su ovde rekli da sam ustasa, balija, od stasalih bosanskih izbeglica koji su pobegli od rata da ne kazem sta jer sam pristojan, sad veceras vidim laprdaju o mojoj besici i da sam žule a sve u nemanju odgovora :lol:

meni koji sam nista, samo zato sto im pomeram tintare sa logikom..a ovo dete je dalo zivot za sta i za koji q je umrlo? postovanje...trazis postovanje od debila koji lazu cak i o nalogu koji imaju, a mislis da ces dobiti neku istinu, ljudskost ili milosrdje.

Back