Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
SANDRINAbg:Ma on je iz Subotice, a informacije skuplja iz...khm...HALO OGLASA...hahahahah
Да, ту су поуздани подаци, поготово кад су у питању цене...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SANDRINAbg:Ma on je iz Subotice, a informacije skuplja iz...khm...HALO OGLASA...hahahahah
istina je, ja sam to pročitao na jednom forumu.... čini mi se da se zove Krstarica:-DJakobinac:dokazano da jeSeselj u zatvoru pruzao oralne usluge ostalim zatvorenicima ".
grešiš, radikalko, kao i uvek. imam samo ovaj nick.Strela:Како се слатко испричао са сопственим клоном...![]()
![]()
Ne no si ti koja samo u poslednjih dva dana bese uhvacena u desetak brutalnih lazi pouzdan izvor podatka da je cena kvadrata 4000eura?Strela:Да, ту су поуздани подаци, поготово кад су у питању цене...
Draga, ispaljujes iskljucivo corke i lazi poslednjih dana, treba da se zabrines za svoju forumasku reputaciju. Cika moderator ima nacina da utvrdi da li sam i ciji klon i da me shodno tome posalje na hladjenje. Dakle, pukla si i sa ovim. U manipulacijama i lazima si vec uhvacena. Sta ces sad?Strela:Како се слатко испричао са сопственим клоном...![]()
![]()
Ma pricali su oni svasta, najredje istinu. Nije se dzaba u narodu pojavila izreka "Laze ko radiikal".GodIsADJ:4000 evra, kaze?Pa radikali su pricali i da ce hleb da kosta tri dinara...
Strela:"Laze ko radiikal" Нисам чула за ту изреку, ал сам зато чула - "краде к'о демократа"! 8-)
Радикал се не пише са два и... 8-)

Aham, sad se vracas na pocetnicku demagogiju, bavis se pravopisom. Pa hajde malo tvoje krezube radikale obrazuj, vidi nesrecnog Jурија, toliki "Srbin", a srpski zna losije od prestolonaslednikaStrela:"Laze ko radiikal" Нисам чула за ту изреку, ал сам зато чула - "краде к'о демократа"! 8-)
Радикал се не пише са два и... 8-)
DellBoy-011:A jesi čula za onu:
laže k'o Strela? 8-)![]()
Што се тиче мојих постова на овој теми, не бих променила ни један зарез.
Ја никако не могу да пронађем а и не сећам се ДА ЈЕ ИКАДА због смрти градоначелника Београда БИ ПРОГЛАШЕН ДАН ЖАЛОСТИ. 8-)
Сигурно да је цифра од 3.000 до 4.000 евра по квадрату за многе незамислива,
нарочито за оне који живе по неким јефтиним становима на периферији од 800
до 1.200 евра, па не могу ни да замисле да постоје овако скупи објекти!
Шта би тек радили кад би видели ентеријере и опрему неких вила на Дедињу,
које на тржишту коштају по неколико милиона евра?!
A pored toga, niko ga nece uhapsiti ako sutra odvrne Fokus do daske. Ne sumnjam da ce imati prigodan muzicki program. Dan zalosti nije obavezujuci za pojedince, samo za ljude.a kako si mislio da pronadješ i da se setiš kad je ovo prvi gradonačelnik koji je preminuo u toku mandata?
E ta ti je dobraDan zalosti nije obavezujuci za pojedince, samo za ljude.